• Kriszta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ismét telefonon hívtam nyitvatartási időn kívül. Mivel látta, hogy kerestem így nemsokára visszacsörgetett én pedig hívtam és megbeszéltük a tizenegy órás időpontot.
  • Megközelítés:

    Most gyalog mentem az az BKV-éztam, mert otthonról mentem és a parkolás is elég nehéz a környéken így volt a legjobb. Már ismertem a helyet, mert nem először voltam már ott vendégségben másnál is nevet nem mondok. BKV-tól pár perces sétára van a ház. könnyen megtalálható és VTR-en is pontos címet kaptam.
  • Helyszín:

    A lakás teljesen rendben van, mint mindig rend és tisztaság volt mindenhol, ahol megfordultam. A fürdőben többféle tusfürdő közül választhatunk és szájvízből is van kétféle. Nagy tiszta törölköző is volt a zuhanykabin előtt a mosógépen önkiszolgáló. A szobában egy franciaágy méretű fekhely és egy fotel volt ahová letudtam tenni ruháimat és egyebeket.
  • Lány külseje:

    Külsejéről annyit, hogy a képei nem hazudnak minden látható nincs takargatni valója. Nagy eredeti cicik kemény popsi van mit fogni alkat. Engem fekete szexi ruhában fogadott alatta pedig egy fehérnemű együttes volt. Összhatás is tökéletes volt.
  • Action:

    Mint ismerőst üdvözöltük egymást puszikkal és forró öleléssel. Cipő levettem az előszobában, majd bementünk a belső szobába. Egy keveset beszélgettünk míg levetkőztem, irány a fürdőszoba. Gyors frissítő tusolás után együtt mentünk vissza a szobába. A szobába lekerült róla a szexi ruha és csak fehérnemű szett maradt Krisztán.

    Még az ágy előtt ölelkeztünk és csókolóztunk. Áttértünk az ágyra átadva magam Krisztának ismét csókolóztunk olyan barátnő feelinges csók volt és amiből sose elég. Felfedezte férfiasságom bőnyálas mélytorkos franciát kapott a pajtim. Hagytam magam kényeztetni, mert jól esett. Többször is járt pajtim a torka mélyén rá is segítettem kezemmel a fejét rányomva.

    Következtek én, hogy kényeztessem Krisztát. Helyet cseréltünk majd ismét csókolózásba elegyedtünk. Következtek a nagy cicik, amik bimbói pillanatok alatt kemények lettek kezem és nyelv játékom hatására. Nagyon jó volt foglalkozni cicikkel, de cél a punci volt. Így tovább haladva puszikkal eljutottam a punciig.

    Itt jó sokáig sikerült elidőznöm. Izgalomba is sikerült hoznom nedvesedett is ahogy kell. A popsit se hagytam ki a játékomból, amiben partner is volt óvatosan kezdtem a behatolást az ujjammal a popsiba lépésről lépésre fokozatosan. Közben nyelvemmel a puncit nyaltam, ami szinte tocsogott a kéj nedvtől.

    A vége felé csak annyit mondott halkan, hogy "b@ssza meg" én pedig ennek hatásra megjobban nyaltam finom husis punciját. A vége az lett, hogy egy nagyot élvezett a számba. Még egy kicsit puszilgattam punciját, majd megköszönte ezt a remek kényeztetést. Szólt, hogy szeretné meg is ismét kényeztetni pajtimat.

    Én pedig örömmel tettem eleget ennek a kérésnek és már a hátamon is voltam. Újabb csók parádéval folytattuk, ami nagyon finom és igazi. Kőkemény lett pajtimnál kötött ki. Pajtim pedig élvezte ezt a helyzetet. Ismét mélytorokkal kombinált, de most bevonta a játékába a zacsit és a golyszlikat is és a makkom is kapott nyelveléséből.

    Ez annyira jól sikerült, hogy mikor a torka mélyén volt pajti rányomva a fejét torkára élveztem el, ahonnan a pocakjába kerültek a pajti utódai, ami külön jó volt, hogy nem ugrott le pajtimról megvárta míg utolsót is rúgja. Bevallom nem így terveztem mert a popsit szerettem volna bevenni, de most ez így sikerült majd legközelebb másképp lesz. Így is nagyon jó érzéssel töltött élet az egy órás együttlét.

    Megtörölgetett nedves törlővel. A végén még összebújva beszélgettünk egy kicsit felajánlotta, hogy tusoljak le nyugodtan, de most nem éltem vele, mert az időnk is lejárt és nem akartam visszaélni ezzel amúgy is mentem haza majd otthon letusolok mondtam Krisztának.
  • Elszámolás:

    Mivel már ismerjük egymást így még volt a kölcsönös bizalom, így csak a tisztelet díját tettem le utólag a neki vitt nasija alá téve. Ami a bővebb infóban olvasható, de én is megadtam a jelenleg aktuálisat.
  • Összkép:

    Ismét egy kellemes társaság volt Kriszta. Ajánlom mindenkinek, de főleg azoknak, akik szeretik a nagy és eredeti ciciket és egy izgalmas együttlétet szeretnének.
Happy Massage