• Rebeka

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy héttel korábban hívtam nagyon kedves volt kérdezte hogy vagyok.Akkor nem volt jó neki az általam kért időpontot.Most VTR-en egyeztettünk kis módosítással sikerült összehozni a randit.
  • Megközelítés:

    BKV-t vettem igénybe a közelben egy közlekedési csomópont onnan pár perc séta.
  • Helyszín:

    Egy régi bérház emeletén van Rebekáék kéjlakja.A liftet már többen megemlítették valóban nem a leggyorsabb.A lakásba belépve az előtérből két szoba nyílik mellette a fürdőszoba ami tiszta rendezett fürdőkádba belépve lehet tusolni mindenből tökéletes választék.
  • Lány külseje:

    Rebeka egy vékony mosolygós barna lány mint ahogy a képein látszik formás alak kerek popsi szép arányos keblek hegyes bimbója figyelemre méltó.Fekete tanga melltartó szettben az ajtó mügül előbújva fogadott.Hosszas szájpuszi után a szokásos kérdés "mi újság"..? Majd mesélek válaszolom épp munkából érkezem cipő levétel után bekísér a szobába a fotelba pakolom ruháimat majd elkísér a fürdőszobába.
  • Erotikus masszázs:

    Hasravágódom elhelyezkedek a tatamin olajjal kérem a masszázst ekkor már Rebeka ruha nélkül.A lábamnál kezdi majd fokozatosan halad feljebb a tükörben figyelem ahogy tevékenykedik rajtam közben beszélgetünk,szóba kerülnek kellemes és kellemetlen élmények érdeklődéssel hallgatja.Jól eltársalgunk sok mindenre emlékszik amiről régebben beszélgettünk.Lassan befejezi a hagyományos masszázst nagyon kellemes volt,majd beolajozza formás kebleit és a hátamon oldalról kapok fergeteges csúszkát közben a tükörben megcsodálom figyelemre méltó szeméremajkait.Közben puszikat is kapok a hátamra nyakamra majd megfodulok Rebeka rámhajol szájpuszit váltunk.
  • Levezetés:

    Rebeka kérdezi "hogy szeretnéd ? " Először téged szeretnékek kényeztetni de most térjünk el a szokásostól kérem hogy négykézláb a popsijával felém helyezkedjen.Mögé térdelek finoman kezdem nyalni mézédes punciját szeméremajkait se hagyom ki Rebeka halk nyögéssel reagál nyelvmunkámra közben combjaiba kapaszkodok így próbálom jobban magamhoz húzni egy idő után csilója megduzzad remegésén érzem,hogy kedvére van a dolog a végén megköszöni "nagyon jól csinálod".Ezután én következem visszafekszem a tatamira Rebeka jobb oldalamhoz térdel kérdezi hova szeretném a ciciket választottam. Ráhajol a féfiasságomra kézzel hadrendbe állitja a hancúrlécet majd ajkával is birtokba veszi ezalatt ujjaimmal becserkészem kéjbarlangját ami hamar megteszi hatását Rebeka egyre hangosabban ennek következtében hevesebben szopja a farkamat kéz-száj kombóval.Amikor érzem,hogy közel a vég szólok ekkor Rebeka kivesz a szájából kézimunkára vált rövidesen kivégez a ciciket odatartja majd picit kőrőz a makkommal szétkeni a cicijén ezután megtisztogat.A végén megemlítem,hogy valamikor egy négykezesre is eljönnék.Felöltözésem után bemutat Tildának őt ajánlja nagyon szimpatikus lány.
  • Elszámolás:

    Korrekt minden úgy történt ahogy megbeszéltük extát most nem kértem.A rózsaszálakat a végén az üvegasztalra tettem.
  • Összkép:

    Többször voltam már Rebekánál mindig ugyanaz a kedves fogadtatás érezni rajta,hogy mindenben szeretne a vendég kedvében járni amit maradéktalanul megvalósít.
Happy Massage