• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Próbáltam VTR-en időpontot foglalni nála aznap reggel az ebéd időbe, de nem kaptam megerősítést így telefonon felhívtam és azonnal mondta, hogy jó neki az időpont...
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, könnyű volt megtalálni és parkoló is volt, szóval simán ment, még várakoztam is 10 percet a kocsiban, annyira könnyen ment minden.
  • Helyszín:

    Egy kis Garzon, ha belépsz utána már nem tévedsz el benne. Tökéletes a célra, redőnyök végig le volt húzva, ami egy ilyen félhomályos rejtekhely érzést adott az egész lakásnak.
  • Lány külseje:

    Egy törölközőben fogadott, Mindene rendben van, kicsit talán a pocakjára és melle erősebb mint a képeken, de mivel szeretem a nagy melleket szerintem teljesen rendben van én nem bántam. Mindene természetes és jól is áll neki.
  • Action:

    Zuhanyzás után már meztelenül várt az ágyon. egy kis simogatással kezdtünk, majd egy kis franciával kezdett, utána kértem, a franciát a tükör előtt folytassa még, innentől kezdve nagyon kedvesen figyelt rá, hogy mindig úgy helyezkedjünk, hogy a tükörben láthassam az akciót, ami szerintem, nagy pozitívum, érezni hogy törődik a vendégel, hogy élményeket szerezzen. Ezek után védőfelszerelést kértem, aminek felhelyezése közben, mondta, hogy a nagy méret miatt csak missziben vállalja velem, ez kicsit el vette a kedvem, mert szívesen forgattam volna és pakolgattam volna az ágyon, de így ez kimaradt. Cserében a cicikkel foglalkoztam, amiket rendesen lehet gyűrni és dugni is :) . A végén kértem, hogy mutassa be specialítását, ami nekem első élményem volt és nagyon jól csinálta. A szünetben kicsit pihiztünk, kedvesem hozzám bújt, kicsit beszélgettünk és mikor érezte, hogy készen állok, neki állt kicsit ügyködni. Itt szeretném megjegyezni, hogy nagyon édes kicsi keze szép körmökkel. A második menet franciázással telt és kitartóan végig úgy csinálta ahogyan kértem, kitartó volt és lelkes.

    Az egész randin azt éreztem, hogy törődik velem és figyel arra, hogy elégedetten távozzam, valamint nem unja, és nem adja fel. ez az 1 óra csak az enyém volt. (nem nyomkodta a telefonját, nem vonta el semmi a figyelmét rólam) ami ebben a világban szerintem nagyon fontos és tetszett is.
  • Elszámolás:

    az elején oda adtam felkerekítve amiből a végén szeretett volna vissza adni, de nem fogadtam el.
  • Összkép:

    Nagyon tetszett, és nem az aktus vagy a külső miatt, hanem a kedvessége és figyelme miatt.
Happy Massage