• Anett

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Eredetileg Barbihoz készültem. Telefonon mindent készségesen elmondott és felmerült a négy kezes masszázs lehetősége,hogy Anett barátnője épp rá ér,de ezt döntésem el helyben.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, GPS vezetett utamon. Pontos címet kaptam és a környéken kifejezetten jó és könnyű parkolni, bár fizetős. Nekem egész pontosan a ház előtt sikerült megállni.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház lakása,ennek megfelelően minden új és patika.a fürdőszoba kádas zuhanyzó,de el lehet férni benne. Kellemes szalon az egész és jó kis fényekkel, zenével felkészülés a zen erotikusabb világába.
  • Lány külseje:

    Hogy miért szól a beszámolóm mégis inkább Anettnek? Egyrészt mivel neki még nincs. Másrészt a szobában lépve meglátni és megszeretni egy pillanat műve volt. Onnantól kezdve szinte alig tudtam le venni a szememet (először csak azt) róla. Egy igazán magas, dögös nő,aki nem árul zsákba macskát. Sok tetoválás díszíti testét. És számomra izgatoan mély hangja van
  • Action:

    Miután levertem magamról az út porát a két lány már várt a szobában. Neki vetkőztünk mind ahányan voltunk, majd hellyel kínáltak a matracon. A mozi élményt tükrök segítik,ez később is kiváló látószögeket biztosított. Hason fekve keztek nekem a lányok és nagyon finom kellemes minden porcikára kitérő masszázst kaptam. Ez így mehetett vagy 20percig kb. De én egyszerűen nem bírtam nem Anettet nézni a tükörben. A varázs szó elhangzott így megfordultam. Kellemes simogatások után Anett bizonyult kezdeményezőbbnek és finoman franciázni kezdett... Barbi kis gondolkodás után a golyókat kezdte egy kezelésbe venni.. egyszerre így ketten fantasztikus élmény volt. Aztán Barbi is elkérte a velem egykorút Anettől, és kellemes ,de határozott franciában kezdtem. De engem nem hagyott nyugodni,hogy megőrjít Anett látványa. Tudtam,hogy milyen extrák vannak így menet közben módosítottunk a programot. Barbitol udvariasan elköszöntünk és kettesben fejeztük be a szeánszot. Remélem nem bántottam meg. Igyekeztem nem úgy neki esni Anettnek,mint aki egy hete nem evett ... Folytatta a frenetikus szopást,amit elkezdett. De ne maradjon ki a jóból 69be fordulva a kölcsönös kényeztetést választottuk. Fantasztikus élmény és látvány volt. A punci illatos volt és csupasz, kellemes és finom. Mielőtt ki végzett volna fólia sátrat kértem. Elsőre szemből kezdtünk neki ... Kicsit feszültnek láttam,de mindenben nagyon készséges volt. Hagyott élvezkedni a csodálatos melleivel is,de a siker érdekében a kedvenc pózomba fordultunk a doggyba. Szemben a tükör és előttem egy istennő,akibe alig vártam hogy behatolhassak. Feszes és eszméletlen teste lágyan táncolt előttem miközben ki-be jártam. Mivel ki voltam éhezve és már kellően feltüzeltek nem bírtam sokáig. Hagyott lenyugodni és ki kászálódni belőle. Nagy pihegések közepette letörölt. Próbáltam meginvitálni egy közös tisztálkodásra,de udvariasan hárított. így egyedül kellett a maradék olajfoltokat eltávolítani. Szememet becsukva még MinDig magam előtt látom azt a fokhagymát,amit nála fenék részén találunk. Indulnom kellett így két puszi társaságában és a fél eszemet nála hagyva távoztam.
  • Elszámolás:

    Az elején tettem a kis asztalra,majd a végén Anettnek a módosítás utáni kompenzációt. Kiváló ár érték arány egy csúcs minőségű szolgáltatásért cserébe
  • Összkép:

    Biztos vagyok benne hogy vissza térek még hozzá. A kérdés a mikor és mennyi időre. De biztos,hogy kettesben és több időre. Addig így legszebb emlékeim között van a mai vele töltött idő.
Happy Massage