• Kátya

  • Beküldte:
  • Kátya reagálása

    Szia kedves! ❤️ Köszönöm a beszit nagyon tetszik!💋
    Várlak vissza sok szeretettel!❤️❤️ Csók mindenhova!😉

  • Egyeztetés:

    Pár nappal a kitűzött dátum előtt írtam személyes üzenetet Kátyának. Lehet, szerencsém is volt, mert rövid időn belül vissza is jelzett, hogy neki is megfelel az időpont. Ezután még VTR-en is egyeztettünk, biztos, ami sicher. :) Minden fontos infót megkaptam, amire szükségem volt, így már csak várnom kellett.
  • Megközelítés:

    Marina Part. Könnyen megtaláltam a pontos címet, főleg úgy, hogy már jártam a környéken :) BKV-t vettem igénybe az odajutáshoz. Az jól ismert pláza metrómegállójától pár perc kényelmes séta. Délelőtti időpontról lévén szó, több parkolóhely is volt a közelben, amelyek fizetősek.
  • Helyszín:

    Nem kellett sokat gyalogolni a lakáshoz, amely teljesen rendben van. Előszobába lecuccoltam, majd a nappalin keresztül vezetett az út Kátya szobájába, a tett helyszínére. Itt, kellemes (sem túl sötét, sem túl világos) fényviszonyok fogadtak, kellemes zenével, igazi nyugtató hangulat. Ággyal szemben szekrény, rajta tükörrel, ágy mellett kis alkalmatosság (nevének megtippelésére nem vállalkoznék), amire a ruháimat tehettem. Illetve egy kis asztal frissítővel, ha szükség lenne rá. Spoiler: szükség volt rá. :)
    A fürdőszoba is rendben van, száraz kilépővel, világítós zuhanyfejjel, többféle tusfürdővel, szájvízzel.
    Kátya nem egyedül van a lakásban, ennek jeleit többször is tapasztaltam, de nyilván próbálnak a diszkrécióra figyelni a lányok.
  • Lány külseje:

    Lehet, hogy elcsépelt szöveg, de élőben tényleg szebb, mint a képeken. :) Ha jól emlékszem, kék színű "valamiben" és fekete combfixben fogadott; a ruha éppen csak takarta az intim részeket (elöl, hátul, lent, fent). Fürdésből visszajövet már csak a combfix maradt, így az addig eltakart apró felületeket is megcsodálhattam. Kellemes tapintású bőre van, testalkatához arányos méretű cicik, formás lábak és popsi, szép arc, és az a nézés...
  • Action:

    A fürdőből vissztérve állva kezdtük az ismerkedést. Finom, lágyan csókolózni kezdtünk, közben a kezeinkkel próbáltuk felfedezni egymás testét. Nem telt sok időbe, míg Kátya elém térdelt, majd lassan, finoman elkezdett szopni. Tényleg, nagyon jól csinálja, ahogyan már többen is megénekelték előttem itt; éreztem, hogy így nem fogom sokáig bírni, sőt szerintem ő is, úgyhogy némi időt nyerve az ágyon folytattuk, de ezúttal én kóstoltam meg őt. Fentről haladtam lefelé, elég gyorsan el is jutottam puncijához. Itt kicsit többet időztem, közben kellemes hangokat hallottam, bár a csúcsra juttatni nem sikerült. Egyszer-egyszer felpillantottam közben, de már az elsőnél észrevettem, ahogyan néz, ez tényleg egyedülálló, ilyet máshol még nem tapasztaltam.
    Ezután újra cseréltünk, először a szájával kezdett kényezteni, majd gumit húztunk. Felajánlotta, hogy meglovagol, amelyet nagyon jól csinált, igaz sajnos nem tartott túl sokáig, mert gyorsan kivégzett. Ezután hagyott lenyugodni, majd nagyon alaposan megtiszított. Nagyon tetszett ez a precíz hozzáállása.
    Ezt követően felajánlott egy masszázst, ami nagyon jól esett. Bevallása szerint nem profi, szerintem nagyon jól csinálja (azt is). Közeben elbeszélgettünk erről-arról, majd felajánlotta a második menetet.
    Naná, hogy belementem. :) Ismét ő kezdte a kényeztetést a szájával, mostmár nem volt olyan óvatos, mint az elején, már-már mélytorkozás is volt, amit olyan természeetességgel művelt, hogy alig hittem el, amit látok. Gumihúzás következett, majd kutyusba lettünk egymáséi. Mindezt a mellettünk lévő tükörben is "élőben" tudtuk követni. Kátya közben többször is visszanézett rám... az a tekintet tényleg nem semmi. :) Hirtelen a bőség zavara támadt, hogy a szemébe nézzek, vagy a tükörben nézzem a ténykedésünket oldalról, egyik jobb volt, mint a másik. Végül váltogattam a nézőpontot, hogy mindenből jusson. :) Helycsere következett, a póz ismét a lovaglás volt, de már előtte is és itt is éreztük, hogy nem fog sikerülni a második menet. Így inkább elbeszélgettük a hátralévő pár percet. Kátya nagyon érdeklődő, jó beszélgetőpartner is. A végén még egy zuhanyzás és ezzel el is repült az egy óra.
  • Elszámolás:

    Extrát nem vettem igénybe, csak ami az alapban van, első találkozóra nekem ez így elég volt. Pontosan le van írva minden a bővebb infóban. Az elején tettem le a csokrot, ahogy szoktam, szóba sem került, nekem teljesen megérte.
  • Összkép:

    Már egy ideje szemezek Kátya hirdetésével, örülök hogy sikerült összehozni ezt a randit, ami sokkal könnyebben ment, mint gondoltam volna. Nagyon jól éreztem magam nála, igaz, volt bennem némi izgalom, ami miatt nem tudtam igazán elengedni magam az első találkozásnál, de Kátya teljesen profi módon kezelte a helyzetet. Személyében egy közvetlen, kedves, és nagyon szép, szexi fiatal lányt ismertem meg. Remélem tudunk még találkozni, én szeretnék még néhány dolgot kipróbálni vele. :)
Happy Massage