• Ashley

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam. Mivel rég ismerjük egymást már elmentette a számomat. Flottul ment az egyeztetés.
  • Megközelítés:

    Nagyvarad tér közelében van a kuckója. Bkk-val mentem. A ház jól számozott és könnyen megtalálható.
  • Helyszín:

    Kis lakás amit csak erre a tevékenységre használ a Drága. A lakás rendben van, fürdőben minden van amire szükségünk lehet. Higiénia maximális. A baszobában kényelmes ágyon mehet a hancúr.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő fiatal, zsenge Csajszi hatalmas mellekkel. Kellemes arcán folyamatosan mosoly látható. Formás combjai, finom hasa és popsija enni való. Selymes bőrű, csodás illatú Leányzó. A punci izgatásra kinyílik mint a rózsa, illatos, selymes, full kopasz. A Hölgy mindíg vidám, igy a jókedv jegyében zajlik a szeánsz. Egy törölközőbe tekeredve várt.
  • Action:

    Az ajtón belépve nagy mosollyal várt ahogyan szokott. Puszi, ölelés és bekisért a baszobába. Azonnal volt közös téma. A fürdőbe kisért, én tusoltam, Ő pedig kacagva incselkedett velem. Öblítés törölközés és mentünk is a baszobába. Tudom, hogy eszméletlen tetszetősek a mellei, de újra és újra rácsodálkozom, hogy mennyire hatalmasak és szépek. Szinte letaglóz a látványuk minden látogatás alkalmával. Óriási élmény birtokba venni a cickókat. Szóval mindenek előtt a melleit szabadítottam ki a törölköző fogságából. A Kedves is nagyon élvezi a velük való játékot. Lehet szépen nyalni, szopni, gyurni őket. Két tenyeremen emelgettem a csodás súlyú ciciket majd arcomat közzéjük temettem. Persze Ashley nem rejtette véka alá gondolatait a cici mániám kapcsán. Miután el tudtam szakadni tőlük hosszas és kellemes csók következett. Nyakát, hasát kényeztettem, majd megérkeztem a selymes, illatos puncihoz. Ekkorra már gyönyörűen ki volt nyílva. Szépen finoman nyaltam, a csikló körül köröztem. Amikor közeledett az Édes egy újamat finoman a bejarathoz tettem, majd idővel óvatosan be is csúsztattam. Addig folytattam míg hangos sohajai meg nem érkeztek és egy párnát arcába nem temetett. Egy rövid ideig remegve bent tartotta a levegőt, majd hatalmasat élvezett. Csók, simogatás levezetésképp. Tudom szivesen veszi az újabb punci kényeztetést, így újra kezdtem az előbbiek szerint az izgatását. Egy második orgazmust is átélt a Drága ami mélyebbről jövő és remegősebb volt. Óriási a Csajszi! Pihegés után csók, majd felült és elmarkolta a cerkát miközben az ágy előtt álltam. Közölte, hogy viszonozza amit kapott és tövig nyelve hosszasan franciázott. Lassan, kellemesen végzi. Örömszerzés a lényeg Nála nem a gyors kivégzés. Betette még a cicik közzé is, ami szinte kimaradhatatlan a randink során. Közölte, hogy feladja a gumit mostmár. "Kikönyörögtem" egy 69-et még. Persze érzékeny volt a puncija, de rá lett! A már begyakorolt koreográfia szerint jött fölém: csók, cicik az arcomba és megérkezett a cerkámhoz, miközben puncija az arcomba került. Kis nyalakodás részemről, mélytorok részéről majd felpattintotta a gumit. Missziben kezdtem lassan. Nagyon szűk volt elsőre, de szépen tágult a csodás punci. Nehéz visszatartani, miközben csókol és a hatalmas didkók ringanak előttem. Fordulás kutyusba. Annyira szép látványt nyújtott alulnézetből a kinyílt, nedvesen csillogó punci, hogy azonnal belenyaltam. Incselkedésképp a popsit is megnyalintottam. Ezután finoman be is csusszantam hátulról a punciba. Így is nehéz tartani, hiszen a popsi és a punci látványa valamint a Kedves hangos reakciói sodorják az embert. Mondta szeretne beleülni. Megtette! Persze incselkedett itt is ahogyan végig a randi során. Mosoly az arcán, a hatalmas cicik az arcomban, kezem a popsiján, Ő pedig lassan kezdett, majd folyamatosan rám figyelve szépen kivégzett. Látszott a szemeiben és mondta is, hogy szívesen adta amit kaptam. Nyeregben maradt míg lenyugodtam, majd rendbetett.
    Pár perc kellemes beszélgetés és le is telt az időm. Sajnos!
    A távozás sem egyszerű Tőle. Azt is megnehezíti. Incselkedik, kedveskedik, melleit, popsiját ringatja, csókol. Áááá!
  • Elszámolás:

    A bővebb infó mindent pontosan tartalmaz. Nagyon korrekt!
  • Összkép:

    Úgy 2 havonta muszáj vagyok meglátogatni Ashleyt, mert függővé tett. A csodás testi adottságai mindíg letaglóznak. A kedvessége, vidámsága, odaadása ritkaság. Teljesen kielégít testileg és egyben fel is tölt.
    Profi a Hölgy! Nagyon ért a férfiakhoz!
Happy Massage