• BARBI

  • Beküldte:
  • BARBI reagálása

    Kedves Sagapo! 😘

    Először is örülök hogy megismerhetelek és hogy létrejött egy újabb találkozás, amiből egy nagyszerű beszámoló született!
    Őszinte, alapos, részletekben és élményekben gazdag!!
    Nagy öröm számomra hogy jól érezted magad nálam, és igyekszem a jövőben is hogy ez ne legyen másképp!!!😉

    Várom a következő találkozót..!!

    Legyen szép napod 🌞
    Csókjaim és ölelésem Neked! 🤗💋😘

  • Egyeztetés:

    Ismerettségünk pár hónapos, a jobbnál jobb ajánlólevelek tartalma meggyőző volt a számomra, az adatlapon a bemutatkozást elolvasva, könnyű volt a döntésem és felhívtam. Nem bonyolult az elérhetősége, koradélelőtt mindennap jól érthetően olvasható, mikor hívható, így a legegyszerűbb.
    Kedves hang, türelmes tájékoztatás és máris zsebemben a meghívó egy kétórás érzéki érintés varázslatra. Kölcsönös VTR megerősítés, további apróbb üzenetek, bszélgetések telefonon, tartalmuk tovább erősítették szándékomat.
  • Megközelítés:

    Budai oldalon, lágymányos zöldebb övezete, a kondorosi lakópark régebbi kb. 15 éves épülete, aminek bejárata a főútvonal felöl.
    Könnyen elérhető, megtalálható a főváros bármelyik kerületéből. Tömegközlekedés kiváló, akárcsak a díjmentes parkolás, ha nem a kapu előtt erőltetem megállási szándékomat. A pár percre található Épitész utcában érdemes az autót hagyni, nyugis környék nincs miért aggódni.
    Most is a legkényelmesebb megoldást választom, szeretem a pezsgőt, ezért nem én vezetek. Érkezésem pontos, akár az útba igazítás és már repülök fel a lift segítségével a legmagasabb szintre, ami nekem most maga a "mennyország", semmi bizonytalanság.
  • Helyszín:

    Praktikus elosztású kis lakás, igen jól élhető kivitelben. Előszoba, konyha, nappali egy légtérben és mivel délben érkezem, minden jól látható a bőséges természetes fénynek köszönhetően. Konyhasarok, kisebb étkezőasztal, rajta kínáló tál boldogsághormont nővelő édességgel, sok csokival.
    A székeket még nem teszteltem, a nappaliban elhelyezett kényelmes kanapén ülve közvetlenebb a lehetőség egy kis ismerkedő beszélgetésre.
    Érintés varázslat egy kényelmes franciaágyon történik a külön szobában, ami szintén hangulatosan berendezve.
    Az apró fürdőszoba egy igazi budoár, fényben csillogó hófehér szaniter-mosdóhigiéniai eszközök, itt is jó érzékkel elhelyezett virágok, díszek.
    Tusolni kádban lehet, bőséges a választék én a natúr babát kedvelem. Nincs nedvesség elhárító függöny, van viszont puha és száraz kilépő, jó nedvszívó törölköző. Szájvíz, kispohárka, kettő együtt = friss lehelet, kiérdemelt jutalmam, érzéki csókocskák. Van mosógép is, de soha nincs zavaró brummogás, ami szintén apró figyelmesség.
    Nagyon szeretek itt lenni, mert számomra a nyugalom szigete, jó itt kikötni, megpihenni, ahol a színek, berendezések nagyon hűen tükrözik gyönyörű partnerem ízlésvilágát. Kellemes az összhatás; kiváló szépérzéket tükröző tárgyak, díszek, jól elhelyezett nekem is kedvenc virágok a jellemzőek.
    Nincsenek kolléganők, így a logisztika is tök egyszerű, a diszkréció csakis rajtunk múlik. Kellemes rend és tisztaság-higiénia mindenhol.
  • Lány külseje:

    Az oldalán látható képek hűen tükrözik a valóságot, a megadott adatok maximálisan hitelesek. Nagyon tetszik a bemutatkozás őszinte tartalma, ezért sincs nálam a végén kérdőjel, Ő valóban a gyönyörűséges Barbi, aki nagyon tud varázsolni.
    Jennifer Aniston, Sarah Jessica Parker, két kiváló művésznő, természetesen jóval fiatalabb "kiadásban", hihetetlen a hasonlóság.
    Szerencsémre Barbi arcvonásaiban a valóságban is gyönyörködhetem, csókolhatom, érinthetem. Ovális szép arc, amit szőkésbarna illatos, enyhén hullámos haja keretez. Vékony, ívelt mosolygós száj, ápolt fehér fogsor, üde és friss lehelet, imádom csókolni. Szerintem az orra is tökéletes, szépen illeszkedik arcához, bár a figyelmemet nem ez kötötte le eddig.
    Kerek és tágra nyílt csillogó zöld szemek, viszont vannak pillanatok mikor kékes árnyalatot vélek felfedezni, szempillát a napraforgó virágához tudnám hasonlítani. Nagyon tud a szemeivel varázsolni, én persze itt rendszeresen "elakadok", nagy öröm számomra gyönyörködni.
    Közepesen magas, nálam picit alacsonyabb, viszont az én karosszériám a fasorban sincs az övéhez képest.
    Nem vékony, így nem is modell alkat, sportosan izmos minden porcikája. Feszes, kellemesen illatos bársonyos a bőre, élmény simogatni, csókolgatni.
    Egy igen ízléses és csini miniruha a mostani felső öltözet, sárga alapon, napraforgó virág mintázattal, feszesen simulva emeli ki gyönyörű testrészeit.
    Alatta kedvenc színem, sötétkék fehérnemű, annak tartalmát kicsomagoláskor tudom csak jobban szemeimmel érzékelni, kezemmel tapintani.
    Van egy közepes méretű, kifejező tetkó, nem részletezem a diszkréció miatt. Igaz, teljesen véletlen, a mostani találkozásunkra rendesen "összeöltöztünk".
    Nagyon jó beszélgető partner, kölcsönös tisztelet és figyelmesség folyamatosan. Adott minden a kellemes lazuláshoz, cappuccino, édes pezsgő, desszertként finom csókocskák. Mindig is vágytam erre, mer itt nincs "csak" ígéret, megjátszott bujaság, inkább csodálatos a valóság, amit megélhetek.
    Karok, kezek, lábak, lábfejejek, harmonikusan illeszkednek, ápolt sötétkék színű rövidebb körmök az ujjvégeken.
    Mozdulatai, járása olyan fenkölt, szinte "lebeg" a térben, mosolygása beragyogja a lelkem.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésem után, szokásos hosszabb beszélgetés, közben apróbb csókok, ölelések és a már említett pezsgőzés.
    Gyorsan lecsapatom az út porát, majd vissza térek Barbikámhoz, aki gyorsan megszabadul napraforgós ruhácskájától, kilépve magassarkú cipellőjéből.
    Most is csak azt látom, előttem egy gyönyörű Nő, nagyon vágyom már az érintését. Ő már egy kicsit ismer, számára már nem meglepetés, alapvetően masszázs imádó vagyok, ez a torta a számomra. Becéző kezek, lelkem simogatása testemen keresztül, csalódás kizárva, élményeim garantáltan.
    Hasra dobom magam az illatos lepedőn, fejem alatt kispárna egy törölközőbe csomagolva, most még eljut a tudatomig a halk zene, már másra összpontosítok.
    Barbi és az érintés varázsa, avagy a simogatás művészete kezdetét veszi. Nincs relax, bezuhanás, van halk beszélgetés, avagy a két kíváncsi-fáncsi.
    Masszázs krémmel történik, az útvonal bokától nyakamig. Nagyon élvezem, ahogy massza a vádlimat, rámarkol rendesen izmaimra.
    A mozdulatok, vagy inkább fogások és persze azok erőssége változatos, markol, teli tenyérrel simit, ha kell csomót morzsol ujjbeggyel.
    Továbbra is beszélgetünk, max egy kicsit elhalkulok mikor fenekem dögönyözi, élvezkedem és jön a szétfolyok érzés.
    Folyamatosan azt érzem, hogy jön belőle, mint a szavak és a határtalan adni vágyás, semmi sem töri meg a varázst, nincsenek célirányos benyúlkálások.
    Nincs fordulás, csak szerepcsere, igyekszem viszonozni a sok jót amit kaptam, ennek érdekében finoman kiszabadítom fehérneműjéből.
    A lehető legjobb hozott anyag kerül kezeim közé, most én élvezhetem, hogy spontán mozdulataimmal vezethetem a gyönyör útján, ahol nincsenek "buckák". Apró lábfejek, izmos vádlik, combok, melyek végződnek egy nagyon kerek popsiban. A háta sem pite, kellemesen izmos, mindene végtelenül arányos. Türelmesen masszįrozom, jól esik hallani elégedettségét és persze helyenként, főleg a popsinál puszikkal is kedveskedem.
    Kimondom, hogy megfordulhatsz, a java még hátra van. Elég, ha az én agyamat húzzák, miért is tenném másokkal, csupán megosztom amit láttam, érintettem. Nagyon szépek, peckesen állnak a gyönyörű ikrek, figyelmes törödesre a bimbók is megduzzadnak nem csak a csikló.
    Apropó gyönyörök kertje, Barbikám kincse, gyönyörű puncija. Nem csak ott, sima feszes, ráadásul még selymes is a bőre mindenhol, az ízvilágról nem nyilatkozom, az illatát magammal vittem.
  • Levezetés:

    Igyekeztem nem csak a kezeimmel további örömöket okozni, élvezettel simogattam felváltva melleit, csókolgattam a már keményedő bimbókat.
    A punci egyszerűen kihagyhatatlan, figyelmes kényeztetésnek megvan a jutalma.
    Barbikám nagyon érzékien, jól használja gyönyörű testét, a kezét és a száját, közben minden rezdülésem figyeli, igyekszik a legjobbat kihozni belőlem.
    Alkalmatlan vagyok képszerűen bemutatni a lelkes adni vágyást, a történéseket, inkább apróbb szösszenetek.
    Barbi esetében vevő vagyok a szájalására, lelkesen fogadtam a vélemény cunami minden formátumát. Nem csak a farkam kapott a törödésből, a csatolt részek, gát, golyszik is kaptak a törödésből. Ahogy a nyelvét használja, plusz megfelelő szívóhatás, nagyon érzéki, imádok így hosszasan élvezkedni.
    A lingam elemek sem ismeretlenek a számára, jól alkalmazza makkomon a simító, csavaró mozdulatokat, nagyon jól ötvözve szopikálással.
    Lelkesen és türelmesen igyekszünk "tanulni egymást", egyre jobban megnyílunk egymás felé.
    Sajnos időnk véges, így öltözködöm. Még egy érzéki csók és ölelés búcsúzásként. "Nagyon nehéz a boldogságtól búcsút venni", ezért hamarosan folytatás.
  • Elszámolás:

    Az adatlapján minden lehetőség jól érthetően olvasható, ami a helyszínen sem változik, nincsenek eltitkolt extra költségek.
    Van egy cuki manó a komódon, a talpa alá szoktam helyezni borítékomat. Elégedettségem nem tudja kifejezni apróbb ajándékom, legfeljebb a jólakott vigyor az arcomon és a határtalan tiszteletem.
  • Összkép:

    Mikor belépek az ajtón, kint marad minden, mikor távozom és az ajtó becsukodik utánam, képtelen vagyok otthagyni mindazt, amiket közösen megéltünk.
    Barbi varázs? Lehet, sőt egyre inkább biztos, minden találkozásunk tartalma ezt erősíti. Már az első alkalommal elmosódott a vendég és szolgáltató érzés, maradt a két kölcsönösen adni vágyó ember, gyönyörű Barbikám és én. Határtalan vendégszeretet, csupa figyelmesség amit kapok, ha olvasom másokról, hogy futószalag érzés, csak mosolygok. Bármiről beszélgettünk, határozott érvekkel alátámasztott véleménye van, Ó egy nagyon értelmes és határozott empatikus személyiségű gyönyörű Nő, a második virtuális wak of game csillagom.
    Igyekeztem a fejezetek segítségével bemutatni mindent, remélem sikerült. Természetesen minden figyelmes úriembernek szól ajánlólevelem.
    Tőlem Neked és Mindenkinek.
Happy Massage