• Happy Camilla

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettem az egyik kolleginával és így találtunk egy megfelelő időpontot egy újabb párosra. Ezúttal Camilla-Missy duó volt a program.
  • Megközelítés:

    Már ismert helyszín. Autóval és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető a hely. Parkolóhely mindig akad. Én a tömegközlekedést választottam.
  • Helyszín:

    Happy szalon II. Most a kettes számú lakásban voltam. Újdonság, hogy a liftben az adott emelet nyomógombja mellé kiraktak egy kis fekete táblácskát; amiibe bele volt ütve a "massage" felirat fehér színben. Ugyanez a tárgy mindkét lakás ajtaján megtalálható. Most már lehetetlenség eltéveszteni a szalont. Ebbe a lakásba eddig csak egyszer jártam. A mostani volt a második alkalom. A megszokottól eltérően nem tatamis szobában voltunk. A bejárat melletti masszpados szobában és a vele szemben lévő kis fürdőben töltöttem el huzamosabb időt.
  • Lány külseje:

    Camilla egy helyes arcú fiatal lány.Kisebb mellekkel, de ugyanakkor kemény feszes popsival rendelkezik. Lapos has és kecses lábak. A képeken látszanak a tetoválásai, de ezek nem zavaróak. Szexi fekete ruciban fogadott.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésemkor bemutatkoztam mindkét lánynak és levettem a cipőmet. Bementünk a szobába és levettem a ruháimat utána pedig elvonultam lemosni az út porát. Visszatértem a szobába és a lányok is belibbentek egy perccel később. Elhelyezkedtem a masszpadon és elkezdődött a masszázs. Camilla rögtön levetette a rucit, de Missynél még maradt a fogadószett. a bokáimnál kezdték a masszázst. Hamar kiderült, hogy nem túl kommunikatív lányok, mert inkább szép kerek válaszokat adnak a kérdésekre, de a beszélgetés fonalát nem igazán viszik tovább. Haladtak felfelé kellemes simító mozdulatokkal. Gyúrás nem volt és benyúlások sem. A hátam megmasszírozása után Camilla felmászott mellém és elkezdett csúszkálni a hátamon. Eközben Missy a hátérzene ritmusára riszálta magát és közbe simogatott. Jött a csere és Missy megszabadult a melltartóról. Ő a másik oldalról mászott fel a masszpadra és így csúszkált rajtam. Nem volt túl erotikus számomra egyik lány csúszkája, de talán a masszpados helyzet miatt. Jött a varázsszó. megfordulhatsz
  • Levezetés:

    A fordulás után már erotikusabb elemek kerültek felszínre és néhány meglepő dolog is történt. Camilla folyamatosan mosolygott, ami jó volt, de Missy kicsit butuska vigyorgása már nem volt pozitívum. Ez fokozódott a lábaim átsimítása után, amikor Missy nevetőgörcsöt kapott és kirohant a szobából, hogy elmúljon. Úgy nézett ki, mint a híres regényben ahol valaki kapott egy kicsit nagyobb adag vidító varázst. Ez a mozzanat picit sok volt nekem, mert az egész olyannak hatott, hogy Missy nem százas. Valójában ez nem igaz, de többször is nevetett miután visszatért, ezért nem tudtam hova tenni őt. Camilla szemből is csúszkált rajtam, ami egész kellemes volt és utána próbáltam rávenni Missyt arra, hogy a tangát is vegye le. Ezzel neki nem volt problémája és levetette ezt az utolsó ruhadarabot. Jött a csúszka Missytől és ez is jólesett. Utána felültem és simogattam az ikerdombokat és a puszikon kívül mást nem engedtek. A lingamnál nem egyeztünk meg, ezért számomra mindegy volt, hogy melyikük csinálja. A koreográfia a következő volt. Missy pár mozdulattal indított és utána Camilla kezdte el az első kéjes érzéseket okozó mozdulatokat. Ekkor már ismét a hátamon feküdtem.Volt egy fél perc szünet és utána Missy folytatta a kéjt okozó mozdulatokat. Camilla simított pár helyen és Missy ezzel fokozta a tempót és a tudása legjavával juttatott el a beteljesüléshez.
    Kis törlés és kérték, hogy zuhanyozzak egy picit a szerepcseréhez. Vettem egy gyors zuhanyt és a szobába visszatértem. Első menetben Camilla feküdt a masszpadra és kisebb meglepetésemre Missy is besegített a masszírozásba. Camilla hason fekvés után a háton fekvésben is kapott mozdulatokat. Cseréltek a lányok és Missy helyezkedett al hason fekvésbe a masszpadon. Az ő testét is kezelésbe vettem Camillával együtt. Később ő is megfordult és szemből is megmasszíroztam. Utána jött az igazi tusolás és itt Missyt kértem, hogy tartson velem. Elsőre nem kart velem tartani, de végül is együtt tusoltunk, de legnagyobb bánatomra zuhany alatt, csak magával foglalkozott. Szóval mindketten csak magunkat mostuk meg, de próbáltam egy picit rávezetni arra, hogy velem is foglalkozzon, de ez nem sikerült. Miután ezzel megvoltunk, akkor mentünk vissza a szobába. Megtörölköztem és visszahúztam a ruháimat. Itt rendeztem a csokrot és kimentem az előszobába a cipőmet is visszahúzni.
    Itt történt egy kis érdekesség. Ugyanis épphogy felhúztam az egyik lábamra a a cipőmet, amikor konyhából kisétált az egyik lány és elkezdett mondani valamit. Viszont amikor észrevett a hármasunkat akkor elhallgatott. De ez a lány Sophie volt. Azonnal felismert és odajött hozzám átöelelt és puszikat is kaptam. Egy pacsi is belefért és ő ment egy másik szobába. Talán ez volt a szeánsz fénypontja. A másik cipőmet is magamra majd búcsúpuszi a két lánynak végül tipli.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük. Igazából szóba sem került és mivel a csokor már ismer, ezért ezzel nem volt probléma. A szalon oldalán publikus adat.
  • Összkép:

    Vegyesek az érzések, mert a masszázs rendben volt, de a különleges HAPPY élmény most elmaradt. A lingam megfelelt, de a kisebb-nagyobb furcsaságok miatt; én nem gondolom úgy, hogy kettejük valamelyikéhez érdemes lenne visszatérnem.
Happy Massage