• Nina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Nina reagálása

    Kedves Gluglu69,
    Köszönöm szépen a beszámolót. Én is jól éreztem magam veled. Szívesen látlak máskor is. :)
    Ölellek :)

  • Egyeztetés:

    Nina csábító képei már korábban felkeltették érdeklődésemet. Többszöri sikertelen próbálkozás után, diszkréten visszahívott, ekkor nem sikerült mindkettőnk számára megfelelő időpontot találni. Végül a VTR segítségével körvonalazódott a randink.
  • Megközelítés:

    A pontos címet üzenetben kaptam meg, a helyszín korábbi látogatások révén már ismerős volt. BKV szinte a ház elött tesz le, de parkolóhelyet is könnyen találhat a kényelmesebb kalandor a közelben. Ilyenkor talán kellemesebb gépjárművel érkezni, a tömegtranszport eszközökön már-már nyárias a klíma.
  • Helyszín:

    A helyszínt szalonnak nem nevezném, bár több lány is osztozik a lakáson, diszkréten odafigyelnek, hogy csak az alkalmi vendéglátóval találkozzon a vendég. A bejutás könnyű, bár eddig mindig nagy nyüzsgés fogadott, de így elvegyülhet az ember a többiek között. A kapun be, lépcsőn le, és már az ismerős ajtó elött találom magam. Az ajtó résnyire nyílik, majd lépteim hangjára kitárul, mögötte megbújik Nina! A fogadóhelyiségben található a pici teakonyha, az innen vezető folyosóról nyílnak a szobák balra és jobbra a fürdő. Korábban már volt szerencsém, mindegyik szobában vendégeskedni, már csak a nagy üvegese nappali maradt el, eddig. A fürdőben bőséges a tusfürdő, szájvíz és dezodor választék. a tetthelyen tatami mellette a vizuális élményt segítő tükörrel. Szobainas szintén tükörrel és egy kanapé a felszerelés főbb elemei.
  • Lány külseje:

    Nina simán letagadhatna akár tíz évet, a fotók nem adják vissza közvetlen, barátságos stílusát. Kellemes hangja már a telefonban meglepett, ártatlan kislányos hangja igazán rabul ejtő. Ezt még hangimitátor tudása sem változtatta meg, inkább még derűsebbé tette a találkánkat. Egy igazán szexi egyberészes bigyóban fogadott, ezeknek sosem tudom a nevét. Igazán kiemelte nőies alakját, de ezeket mindenki láthatja a képeken. Gyönyörű őzike szemeivel folyamatosan figyelte minden rezdülésem, a szemkontaktust végig próbálta fenntartani, ha csak a tükrökön keresztül is.
  • Erotikus masszázs:

    A szobába kisért, majd átbeszéltük a szabályokat, hogy én mit szeretnék, és a körülbelüli program tervet. Kaptam egy igényesen virágszirom alakúra hajtogatott törölközőt, és a fürdőbe kisért. Miután végeztem visszakisért a szobába, majd megkínált egy finom teával. A tea elkészülte után kezdetét vette kényeztetésem, finoman meleg olajat csorgatott a farkamra és változatos technikával, a heréket sem elhanyagolva izgatott. Néha olyan érzés volt, mintha minden ujjacskája külön életet élve kényeztetne, majd kellemes csúszkával folytatta. Előzékenyen szinte mindig úgy helyezkedett, hogy a tükörből is csodálhassam páratlan szépségét. Igazán mesterire sikerült műremek melleit is érezhettem a mellkasomon és odalenn is. Közben folyamatosan beszélgettünk igen változatos témákról, néha egészen személyes hangvételben. Olykor kellemetlen dolgok is szóba kerültek, ilyenkor alább hagyott a "lelkesedésem", de Nina mindent megtett, hogy vissza térjek hozzá és gyengéd kényeztetésével foglalkozzam. Azaz inkább engedjem át magam neki, és annak a pár órának amit társaságában tölthettem. Röpült az idő, szerettem volna én is megérinteni őt, így helyet cseréltünk, talán okozott neki némi élményt a masszírozásnak nem igazán nevezhető maszatolásom. Mindenesetre nekem örömet okozott engedékenységével, és hosszan simogathattam ezt a csodás teremtést. Majd ismét az én kényeztetésemmel folytattuk, a korábban leírt minden egyes pórusomat bejáró finom ujjacskák elérték céljukat. Gyengéden folytatta kényeztetésem, míg az utolsó cseppektől is megszabadult öregedő hímtagom. Közben végig a szemebe nézett, szinte velük is gyengéden simogatva, és mintha közben élvezte is volna talán hogy örömet okoz nekem. Lágy mozdulatokkal megtisztogatott, majd gyors tisztálkodás után áttértünk a masszázsra.
  • Levezetés:

    A kényeztetésem igen kellemesen hosszúra nyúlt, de még maradt idő masszázsra. Alaposan átgyúrt, érezni lehetett, hogy érti a dolgát, néha teljes testsúlyát bevetve gyömöszölt. Nem hagyta ki egyik porcikámat se, alaposan megdolgoztatta az izmokat és szalagokat a talpamtól a kézfejemig. A hátamra térdelve gyúrta át az ott letapadt izmokat, bár megbeszéltük, hogy nem volt velük túl sok dolga. Ha majd egyszer, remélem jó sokára visszavonul, szívesen járnék hozzá masszázsra is.
  • Elszámolás:

    Nem tudom lenne-e bármilyen extra vállalása. Az élmény amiben részesít teljes kielégülést és felüdülést okoz, mintha egy kellemes kéthetes wellness üdülésen lenne az ember.
  • Összkép:

    Nina engem teljesen elvarázsolt, szerintem még soha nem beszélgettem ennyit, egyetlen alkalmi partneremmel sem. Szinte elröpült a vele töltött idő, sikerült arra a 2 órára teljesen kiszakítani a külvilágból. Rendkívül odafigyelő és kellemes beszélgetőpartner, aki odafigyel a másikra. Remélem hamarosan ismét élvezhetem a társaságát és megint elrepít abba a világba amit maga körül teremt. Az erotika gyengéd és odaadó papnőjét ismerhettem meg benne, aki csodálatos örömben részesíti alkalmi hódolóját, amíg az betartja a játékszabályokat.
    Köszönöm Nina!
Happy Massage