• Nina

 • Beküldte:
 • Nina reagálása

  Kedvesem!
  Nagyon szépen köszönöm a soraidat , és a finom ebédet!
  Ismételten nagyon jól éreztem magam! Legyen csodás napod és már várom a következő randinkat!
  Millió Csók Nina

 • Egyeztetés:

  Amikor megláttam az általam ismert fotóját a visszatérő hirdetők között azonnal hívtam. Az első csörgetésre felvett. Hét első napján kezd, én mindent átszerveztem amit lehetett, hogy az első lehetséges időpontban randizhassunk.
 • Megközelítés:

  Legnagyobb örömömre átköltözött a budai oldalra, legurulva a Szépvölgyi útról már csak 1 percre van. Szerencsére fizetős a parkolás ezért, ha nem is sok, de van parkolóhely. Van közért, étterem, virágbolt 150 méteres körben, el lehet intézni az ajándékvásárlást helyben, vagy csak az időt eltölteni korai érkezés esetén. A megadott cím pontos és egyértelmű, kaputelefon egyértelmű működésű.
 • Helyszín:

  Talán 10-15 éve épült hatalmas lakótömb, csendes rendezett lépcsőház, gyors lift, liftből balra fordulva már sokat nem is kell menni.
  Másfél szobás kis kuckó, az ajtón benyitva sok hellyel ellentétben világos van, nem kell vakondként bolyongani, otthonos. Rend-tisztaság. Gyönyörű kilátás a hegyre a kanapéról, kényelmes-nagyméretű fürdőszoba ,zuhanyfülke amiben könnyedén lehet forgolódni, hajolgatni, zavarba ejtő tusfürdő választékkal, mosdón szájvíz papírpohárral.
  Puha törölköző aminek a párja a zuhanyfülke mellett vár a melegítőn.
  A fürdővel szemben pedig amiért igazából megyünk maga a szentély, gyertyák, pislákoló lámpák, valami megmagyarázhatatlan illat ami szerintem egy halottat is felizgatna, térdmagasságra épített dobogó rajta tatami, körben akkora tükrök, hogy egy mamut is mindent látna magából.
 • Lány külseje:

  Nehéz úgy leírást adni Róla, hogy ne tűnjön elfogultnak. A kiírt adatok stimmelnek, de azok csak támpontnak elegendőek. Minden porcikája tökéletes, talpától kezdve, gyönyörű izmos comb, tökéletes fenék, lapos has, hetyke cicik, az arca pedig lenyűgöző, arckitakarással hirdet, de amit elképzel aki még nem látta az nyugodtan még engedje tovább a fantáziáját, le fogja nyűgözni,világító kék szempár, a legutóbbi találkozásunk óta a fekete hajból vöröses-barna lett ami külön öröm számomra. Amikor előtted sétál, mit sétál szinte lebeg, az már egy élmény annak aki ebben gyönyörködhet. Talán kijelenthetjük, hogy ha van egyetemes szépség, akkor a lábjegyzetben a hivatkozás Rá mutat.
 • Erotikus masszázs:

  Amikor megérkeztem hatalmas csókkal és egy selyem-köntösben fogadott ami alatt semmi sem volt és talán épp hogy takarta a fenekét, már ez őrjítő volt. Kaptam egy idegenvezetést a kis birodalmában, látszik hogy szívén viseli azt hogy minden tökéletes legyen, tükrözze a személyiségét. Én leheveredtem a kanapéra, Ő a konyhában falatozott az általam hozott kedvenc ebédjéből amit hoztam Neki, jól elbeszélgettünk arról kivel-mi történt mióta nem láttuk egymást.
  Amikor nagyjából utolértük magunkat az idővonalunkon ledobtam a ruhámat a kanapéra, elmentem zuhanyozni, Ő pedig közben gyönyörködött bennem 😀 és persze szóval is tartott.
  Gyors törölközés után 3 lépéssel a tatamin voltam és nem vártam arra, hogy megfordulhassak, de csak komoly sérülésveszély kockáztatásával tudtam volna hasra feküdni.
  Szóval masszázs az most elmaradt.
 • Levezetés:

  Én a hátamon feküdtem, Ö velem szemben állt, lecsúszott róla az a szatén-selyem köntös, mosolygott, látta rajtam, hogy már ettől végem van.
  Beolajozta magát, de ez szerintem még mindig csak arról szólt, hogy az őrületbe kergessen. Rámcsúszott és csókolóztunk. Amikor elfogyott a levegőnk akkor lejjebb csúszott, nem sokat habozott azonnal a szájába kerültem, én próbáltam tartani magam nehogy itt legyen a vége, nem volt könnyű dolgom iszonyatosan kívántam, inkább kértem hogy cseréljünk. Felhívta a figyelmem arra a tényre, hogy mennyi idő maradt ki neki, úgyhogy tegyem oda magam. Nyomás alatt tudok a legjobban teljesíteni, szerintem ezt Ő is tudja. Csókoltam mindenhol, de húzott be a lába közé, ismerem már mire hogy reagál, mindent megtettem érte amit szeret, óriásit élvezet, de nem hagytam még, a hasára fordítottam “pucsított” itt már semmi sem maradt ki amihez így hozzá lehet férni, a nyelvem és az ujjam közreműködésével sikerült az előzőnél is nagyobb élvezethez juttatnom drágámat, talán ez egy nagy előnye a sokadik randinknak, tudom már mit-hogyan szeret, mire-hogy reagál, amilyen hangok kijöttek belőle úgy képzelem, hogy a szomszéd lakásban rágyújtottak egy cigire….
  Pár mély levegővétel után kb rám vetette magát, úgy csókolt, mintha az élete múlt volna rajta, közben már a kezében tartott. Mondta, hogy most ezt vissza fogom kapni, de olyan nézéssel, hogy nem tudtam igazából eldönteni, hogy ez ígéret vagy fenyegetés volt?!
  Amikor a szájába kerültem akkor olyan finoman-érzékien csinálta, hogy az őrület határán voltam folyamatosan. Amikor már elmentem volna akkor valahogy másképp kezdte csinálni, a kezével is segített, fogalmam sincs mit-hogyan csinált, de folyamatosan a csúcs közelében tartott. Már oldalra sem mertem nézni, a tükrökben látott látvány csak tovább nehezítette a dolgom, nem is bírtam tovább. Alapvetően fegyelmezett-visszafogott típus vagyok, de most elengedtem magam, hatalmasat élveztem, ment mindenhová olyan mennyiség amit nem is értettem honnan jött ennyi.
  Nedves törlővel mindenhol letisztogatott és összebújva próbáltunk visszatérni a való világba.
  Ki tudja mennyi idő telt el így. Ő elment zuhanyozni, gondosan nyitva hagyta mindkét ajtót, ez sem volt akármilyen mozi a tatamiról, majd én is eljutottam zuhanyozni. A törölköző melegítőn volt egy új törölköző. Mire végeztem már a kanapén várt abban az őrjítő köntösben. Beszélgettünk egy picit, majd észlelve hogy a megbeszélt 2 óránk már rég lejárt a szomorú távozás mezejére léptem.
 • Elszámolás:

  Igazából ez szóba sem került közöttünk. Én a konyha átadó pultjára tettem annyi virágszálat ami az emlékeimben szerepelt, de gondolom aki új vendégként érkezik Hozzá az ilyen irányú tájékoztatást is fog kapni teljes körűen.
  Nem tudom van -e extra, abban biztos vagyok, hogy sok minden szimpátia függő nála, de aki ezt meg tudja ugorni, annak biztosan szenzációs randevúja lesz.
 • Összkép:

  Nem tudnám megmondani hányadik találkozónk volt a mostani, de biztosan állíthatom, hogy ez mindegyiket felül múlta, kicsit félek is hogyan lehet ezt fokozni vagy csak szinten tartani, de ezt nyílván hamarosan ki fogom próbálni.
  Láthatóan felszabadult az új helyén, a kedvenc hajszínemre festette a haját, közel került a búvóhelye hozzám, akár gyalog is tudnék menni. Nehéz visszafogottnak maradni Vele kapcsolatban.
  Csak ismételni tudom magam. Aki képes és hajlandó úriemberként közeledni Hozzá és befektetni abba, hogy túllendüljön a kezdeti ismerkedős- kicsit visszafogott részen, annak biztosan minden találkozása felejthetetlen élmény lesz Vele.
Happy Massage