• EMILI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A hírdetését mindkét oldalon láttam. Telefonon hívtam, "recepciós" hölgy vette fel, azonnal (fél órán belül) tudott fogadni, roppant egyszerű volt, nem tudom jobban ragozni.
  • Megközelítés:

    Alapvetően autóval közlekedem, most is így volt. Budapesten elég jó a helyismeretem, így az odatalálás nem volt gond, gps-t nem használtam. III. kerület, Lajos utca-Duna közötti elhelyezkedő mellékutca. BKV járatok vannak (HÉV, busz). Hétvége lévén a helytalálás könnyű volt, napközben (különösen munkaidőben) szerintem teljesen más a helyzet. Új építésűnek mondható épület egyik emeleti lakása, lift van.
  • Helyszín:

    Egy helységből álló lakás, konyha-szoba egyben, masszázs hangulat kialakítva. Részben bordó fal, modern stílusú, fényes, bordó konyhabútor, bézs kanapé, masszázságy, hangulatfény, azt mondanám, a szokásos, hangulatos berendezés, ami egy olyan szeánszhoz illik, mint amiért én is jöttem. Fürdőben több tusfürdő, kád. Melegvíz is van:-)
  • Lány külseje:

    Úgy látom, hogy a III. kerületi szalonoknál egyre inkább hozzá kell szokni az erős retushoz. Emili esetében is ez a helyzet. Az már alap, hogy a tetoválások le vannak retusálva, amelyet alapesetben megértek, mert erről ugye "beazonosítható" a hölgy az ismerősei számára, de Emili arccal hírdet, így itt kevésbé értem a dolgot. Ezen kívül az itt látható fotók alapján én azt gondoltam, hogy Emili egy kreol bőrű, sötét hajú lány, kicsit "távol-keleti" beütéssel. Úgy mentem oda, hogy az lesz az első kérdésem amennyiben nem vagyok indiszkrét, hogy rákérdezek a származására. A valóság azonban köszönőviszonyban sincs a képekkel.
    Egy alacsony (mondjuk ez nem volt meglepi az adatlapján szerepeltek a méretek), tetovált, fehér bőrű lány fogadott. Ha retus nélküli fotók lettek volna feltöltve, akkor is meglátogatom, mert jó nő, a feneke meg a melle is szuper, csak nem értem, miért kell ilyen erősen torzítani a valóságot. Amúgy Emili csöndes, visszafogott hölgy benyomását keltette, nem egy csacsogós, szószátyár, inkább komolynak mondanám, persze kedves. Érkezéskor tanga-melltartó kombóban fogadott, a melltartó valamikor masszázs közben került le róla.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs hason fekve kezdődött, mint általában szokott. A fenekem és a lábaim betakarta, deréktól felfelé kezdődött a masszázs. 4 részre lehet osztani, mint Koppányt: deréktól felfelé jobb oldal, majd bal oldal, deréktól lefelé bal oldal, utána jobb oldal. Közepes errősségűnek mondanám, szakszerűnek is tűnt, én ezt a fajtát (vagy az érzéki simogatósat) szeretem, mert meg is vagyok masszírozva, de nem kell feszülnöm a túl erős nyomkodások miatt. A deréktól lefelé történő masszázsnál külön figyelmet kaptak a lábfejek.
    A "negyedik negyed" végét úgy vártam már, mint a vízilabda csapat az olimpiai döntőben, aki 3 góllal vezet és arra vár, fújják már le, jó ez az eredmény.
    A masszázs közben nem voltak benyúlások, kb. 40 perc után jött a fordulás.
  • Levezetés:

    Emilinél csak kézi levezetés van, ez az adatlapjából meg a korábbi beszámolókból is kiderül, így erre készültem, nem voltak egyéb elvárásaim.
    Ami tetszett, hogy nem egyből ráfogott a szerszámra, hanem megmasszírozott előlről is, bár ez már inkább erotikus simogatás volt. Én közben óvatosan simogattam, de inkább csak a fenekét, a deréktól felfelő eső rész simogatását finoman hárította. Kaptam egy kellemes, elnyújtott lingam masszázst, bár az elnyújtás max 20 perc lehetett, mert a 60 perces progiból levonom a 40 perc valódi masszázst, máshogy nem jön ki a matek.
    A végén kellemes orgazmusban volt részem, utána kicsit még betakart, pihentem, majd vízzel kínált, amit elfogadtam.
    A masszázs közben nem beszélgettünk, ő gondolom a masszázsra koncentrált, nekem inkább a a fordulás utáni időszakon járt az agyam. A végén az öltözködés közben azért váltottunk néhány szót, szóba került 1-2 perc erejéig a többi, ugyanitt dolgozó lány, de erről ennyit.
  • Elszámolás:

    Extrákról nem tudok, nem is jött szóba. Azt kaptam, ami az adatlap alapján várható volt. Az elején mindig rákérdezek, hogy rendezzem-e előre a dolgot, Emili azt mondta, hogy a végén. Így is tettem, az asztalra raktam. Budapesti átlag alatti a mértéke.
  • Összkép:

    Összességében azt tudom mondani, hogy kellemes élménnyel és kielégülve távoztam, több tapperolás (részemről az ő irányába) fokozta volna a hangulatomat, de hiányérzetem nincs. A retusált fotókkal kezd tele lenni a hócipőm.
Happy Massage