• Luna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mindkét oldalon hirdet, így mindenhol látható. Aznap hívtam délelőtt, amikor már villogott a zöld jelzés. Ő vette fel, elmondta a szükséges tudnivalókat, az időpont tekintetében is rugalmas volt, 1,5 órával később már ott is lettem volna, ha nem kések. A késést jeleztem, nagyon korrektül kezelte a helyzetet, hogy akkor találkoztunk először.
  • Megközelítés:

    Autóval is könnyen megközelíthető, forgalmas út mellett van a ház, de tömegközlekedéssel is nagyon egyszerű. A cím pontos, hatalmas új építésű háztömb, mindenféle számok, lépcsőházak, ami nekem kicsit újdonság volt. A ház előtt újra telefon, kapukód, emelet és iránymutatás. Bent kissé labirintus, érdemes odafigyelni az instrukciókra...
  • Helyszín:

    A lakás nem túl nagy, az "előszoba", konyha, nappali egy térben, innen két kis szoba nyílik egymással szemben. A fürdő a két szoba között van, így mivel ketten rendelnek a lakásban, a logisztikával sem lehet gond. A lakás állapota szerintem átlagos, a baszoba kicsi, egy ágy, szék, szekrényke, más nem is fér be. A fürdő rendben volt, tusfürdőből nincs választék, szájvíz + pohárka. A törülköző enyhén dohos szagú, erre mindenképpen érdemes lenne odafigyelni!
  • Lány külseje:

    Luna a képeknek teljesen megfelel, főleg a legújabb képek már nem takarnak szinte semmit. Kifejezetten a vékony, karcsú alkata miatt választottam és bár tisztában voltam a külsejével, ennek ellenére még annál is szebb lá(tvá)ny fogadott. Csodás popsi, formás cickók, nagyon rendben van mindene! Az arckitakarástól sem kell félni, kedves aranyos ahogy van.
  • Action:

    Miután visszatértem a fürdőből, Luna az ágyon várt. Melléfeküdtem és elkezdtük egymást testének felfedezését. Először csak simogatások formájában, majd célirányos csókok következtek. Mivel elég szűkös volt az időkeret, viszonylag hamar a szájába vett és lassan kényeztetni kezdett. Közben simogattam, ahol értem ezt a csodás karcsú testet. A cicikkel egyszerűen nem tudtam betelni! :D Pár perc után rákérdeztem a kölcsönösség lehetőségére és már térdelt is fölém 69-be. Itt a francia tudása is jobban kibontakozhatott, gondolom a formai adottságok egyezősége miatt még kellemesebb érzés volt. A puncija kifejezetten szép, bár ez is nagyon szubjektív, szóval nekem kifejezetten tetszett. Nyalakodás közben hol a popsit, hol a melleit markolásztam, közben pedig rendületlenül, nem túl nagy intenzitással szopott. Az összetett élménynek köszönhetően hamar végem is lett, kicsit túl hamar leugrott rólam és már kaptam is a törlőkendőt. El tudtam volna viselni még pár perc levezetést. Miután magamhoz tértem és egy pohár víz formájában a felfrissülés is elért, kértem, hogy a maradék időben masszírozzon meg kicsit. Mivel eredetileg ő a masszázs vonalat képviselte az oldalon, örömmel teljesítette a kérésemet. Nem egy agyon gyúrós masszázst kell elképzelni, helyette egy kellemes, krémes, simogatós, gyengéd masszírozást. Közben kicsit beszélgettünk, hogy ki merre tart a nagybetűs életben. Masszírozás után gyors zuhi és már indultam is tovább.
  • Elszámolás:

    Extrákról nem esett szó, nem vettem igénybe egyet sem. Az adatlapján emlékeim szerint NFVSZ és prosztata masszázs szerepel extraként. Mivel késtem és ezt kedvesen tolerálta, kicsit megtoldottam a virágszálakat is.
  • Összkép:

    Szakítást követő lélekterápiás célú látogatásnak indult és egy kellemes kikapcsolódás lett belőle. Amiért mentem, azt megkaptam, nem maradt hiányérzetem.
Happy Massage