• Kátya

  • Beküldte:
  • Kátya reagálása

    Szia édes!❤️ Köszönöm szépen a beszit nekem tetszik!😍 Örülök, hogy megismerhettelek várlak vissza sok szeretettel!❤️ Addig is forró csók!💋💋

  • Egyeztetés:

    Mivel szerda késő este találtam ki, hogy el akarok menni Kátyához így egyből VTR-el kezdtem. Másnap reggel meg is érkezett a válasz, péntekre kértem időpontot, kis módosítással de le tudtuk fixálni a randit. Szóval abszolút könnyű volt. :)
  • Megközelítés:

    Nagyon könnyű megközelíteni Kátya rendelőjét. Duna Plázához közel, busz, metró és egy rövid séta, vagy autóval, vannak szabad helyek, a parkolás ezen a részen fizetős. GPS pontosan odavisz, nem lesz probléma.
  • Helyszín:

    Új építésű lakás, tisztaság, rend, nappali plusz két háló. Hálóban franciaágy, egy valamilyen ülő alkalmatosság amire a ruhákat lehet pakolni, szekrény, kis asztal és hangulatos világítás, halk zene, nem kell ennél több, tökéletes. :) Fürdő is makulátlan, többféle tusfürdővel, szájvíz és hozzá pohár kikészítve.
  • Lány külseje:

    Kátya egy nagyon szép fiatal lány. Képeknek abszolút megfelel. Normál testalkattal, feszes popsival és gyönyörű arcával engem teljesen letaglózott. Ehhez még hozzá jön a kedvessége és csábító tekintete. Egyszóval: gyönyörű.
  • Action:

    Óra előtt három perccel érkeztem és hívtam is azonnal. Felvette, elmondta a kapukódot és hogy hová is kell eljussak a lépcsőházban. Itt már balfaszkodtam egyet mert csengő helyett a C-t nyomtam de végül sikerült bejutnom. Ajtó nyílik és beléptem a lakásba. Először voltam nála így kissé megilletődött állapotban lehettem de Kátya a természetességével ezt próbálta oldani. Bemutatkoztunk, két puszival fogadott. Bevallom teljesen nem emlékszem mi volt rajta, harisnya biztosan és talán egy szexi hálóing. Kabát le majd a hálóban folytattuk az ismerkedést, kis beszélgetés, közben megszabadultam a ruháim nagy részétől. Jelezte hogy szabad a fürdő így mentem is lemosni magamról az odaút porát. Kilépve a fürdőből Kátya már majdnem teljesen meztelenül várt rám, csak a harisnya maradt rajta, ami nekem be is jött.
    Az ágy szélén kezdtük egymás testének felfedezését, lágy csókkal, simogatással, majd Kátya térdelő állást vett fel és finom kényeztetésben részesítette a velem egykorút. Mondanom se kell isteni a technikája, lágy de változatos, közben szemkontaktus, tökéletes. Kis idő múlva már mindketten az ágyon folytattuk. Szerettem volna én is megízlelni így fordultunk és én próbáltam őt kényeztetni. Teljes sikert nem értem el de azért remélem élvezte. Felgumizás után igazából nem is beszéltük hogyan milyen pózban folytatjuk, csak folytak az események a maguk útján, Kátya póz lett belőle, nem semmi látvány és érzés amikor így lovagolnak meg. Fordultunk misszionáriusba is, annyira vadító volt hogy végig a szemembe nézett, húzott magára. Megkérdezte nem e jövök hátulról, hát persze hogy igen volt a válasz. Itt már fokoztam a tempót, az a fenék egyszerűen vadító, non plusz ultrában még így is hátra hátra nézett hogy újra meglegyen a szemkontaktus. Már éreztem hogy lassan közelítek a vég felé de még maradt bennem is és benne is erő egy lovaglásra. Utolsó pozícióra még visszafordultunk szembe, de itt már tényleg közel voltam így kértem hogy franciában fejezzük be. Újra az isteni ajkai köze kerültem, még játszadozott vele, nem végzett ki egyből, viszont én már tényleg nem bírtam és kis idő múlva az utódokat kilőttem, a lábam is beleremegett.
    Kátya ezután kiment rendbe tenni magát majd visszajött és engem is letisztogatott. Kicsit beszélgettünk még, értelmes és kommunikatív de nagyon elment az idő, közel voltam az óra végéhez és nem akartam visszaélni az idejével így elkezdtem öltözni. Megkínált még csokival is, másodjára el is fogadtam. :) Aztán cipő kabát fel, búcsúzóul még kaptam csókot majd ki az ajtón.
  • Elszámolás:

    A virágcsokrokat érkezésemkor a szekrényre raktam, egy extrája van azt igénybe is vettem.
  • Összkép:

    Remegő lábakkal jöttem el Tőle, legszívesebben már holnap visszamennék. Nagyon könnyen feloldotta a kezdeti feszélyezettségemet, egy szuper csajt ismerhettem meg személyében aki végig odaadó volt és figyelt rám. Ha tudnék egyértelműen istennő kategóriát adnék.
    Köszönöm Kátya az élményt, remélem még találkozunk. :)
Happy Massage