• Barbi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyeztetés a telefonos hölgynél történt dél körül, elmondott mindent "rendesen", és alig 3órán belül már a helyszín felé is robogtam.
  • Megközelítés:

    A helyszín a Budai oldal egy frekventált kőrútja, igy én a BKV hosszú és sárga járművével érkeztem, az szinte a lépcsőház előtt áll meg. Parkolás szerintem komoly kihívás lehet, és persze fizetős.
    Telefon, aztán kapom a kódot, és lifttel a 3. emeletig.
  • Helyszín:

    Régi építésű épület, nagy belmagasságú nagyon szépen felújítva, a sokok által megénekelt Bp egyik híres szalonja. Sok szobával, nyilván több lánnyal, de jó a logisztika.
  • Lány külseje:

    Képeknek külsőre teljesen megfelel, mindene eredeti, husis.Talán az hogy picit komolyabb, kevésbé mosolygós mint a képek alapján én vártam.
  • Erotikus masszázs:

    Pár perces ismerkedés, kitekintős terepszemle, fürdő ellenőrzés, majd elkisért a fürdőig. Visszatérve kicsit feszélyezett volt talán a légkör, de nekilátott a maszinak. Lábnál kezdte, beszélgettünk, majd említettem hogy olvastam a leírást eltekinthetünk a maszitól. :)
    Pár perces beszélgetés következett, kérdezvén hogy mit mondott a telefonos hölgy, említette e hogy vannak extrák? Nem mondta telefonba, ezért Barbi elmesélte...csók, végig fr, és ujjazás, melyek darabja * virágszál. Hmmm rövid hezitálás után 3-ból 2-őt választottam, és belecsaptunk a lecsóba.
  • Levezetés:

    Kölcsönös simogatással indultunk, puszik ide oda amoda, mindenhova. Pusziból hosszas csókolózás, simogatással kiegészítve. Ő farokra fogott, én a puncit kényeztettem. Finom a csókja, volt hogy egészen lágy, aztán volt vad csókcsata is. További puszilgatásokat kaptam, nyaktól egészen farokig. Finoman kőrül járta, majd hamm bekapta. Pár perc után cserét kértem. Szintén nyaktól kezdtem lefele...egészen combtőig. Na ott én hosszabban elidőztem édes ölén. Alul sima, fentebb kicsinyke pamacsa van. Eleinte halk sóhajok, nyögések, aztán ugyanezek hangosabban. Volt hogy én csak lefetyeltem, Ő pedig még picit simogatta is magát. Aztán egyre jobban szorított a lábaival, és hamarosan csúcsra is ért. Pár percig igy maradtunk. Aztán viszonozta kedvességem, Ő indult délnek, fantasztikus franciás kényeztetést kaptam. Kézeit keveset használta, akkor is csak jobbra balra hajtogatta a rudat. Meglepett hogy sokat kényeztette a zacsit is-mindenhol. Kértem hogy helyezkedjen fölém egy kis 69 erejéig. Mind mindenben, ebben is partner volt. És tényleg nem sok volt a 69, pár perc után erős rángatások, és visszafogott hörgések közepette végem lett. Nem ugrott el rögtön, pár perc pihi volt. Az utódokat diszkréten szilviába helyezte.
  • Elszámolás:

    Utólat, a megbeszéltek szerint. *
  • Összkép:

    Irányítható, kedves, formás husis partner. Picit meglepett valóban az "extra" szolgáltatás. De ha már ott az ember...én kívántam, tetszett, nekem megérte.
Happy Massage