• BARBI

  • Beküldte:
  • BARBI reagálása

    Drága sexty_nine☺️

    Hálás köszönetem Neked e remek beszámolódért!
    Nagyon nagyon tetszik❤️, imádtam minden mondatát!! Iszonyatosan jól fogalmaztál👏. Újra és újra elolvastam és annyira jól esett dicsérő, kedves soraid. Őszinte, korrekt, kerek beszámoló lett.!(saját véleményem).

    Örülök hogy megismerhetelek és várlak vissza egy újabb kellemes kikapcsolódásra 😉❤️.

    Ölelésem, Barbi 💋😘

  • Egyeztetés:

    Többször hívtuk egymást, végül nekem sikerült utolérnem őt. Nekem fontos, hogy beszéljek a hölggyel, az sorsdöntő lehet. Most is így történt, biztos lettem a döntésemben. Kedves, érdeklődő, informatív, vágykeltő.
    VTR kedvezmény sem hagyott hidegen, így ott fixáltuk le a találkát. Annyit még, hogy jelezte, ne kedden, hanem szerdán látogassam meg, így a kölcsönösségnek sem lehet már egyéb biológiai akadálya. Nagyon korrekt, kevesen ilyen figyelmesek.
  • Megközelítés:

    A cím pontos és a rutinos harcosok előtt biztosan nem ismeretlen. Ebben a házban van más nagy nevű szolgáltató is. Mellesleg én bicajjal mentem és profi inkognitóban, de ez csak Barbinak mond valamit. Tömegközlekedés is jó.
  • Helyszín:

    Hát az maga a tökély, tükrözi tulajdonosa kiváló ízlését és színes egyéniségét. Virág mindenhol, szemet gyönyörködtető, már ha le tudod venni a tekinteted a hölgyről. Szentély, amit ő maga lakásként is használ. Igényes, tiszta, barátságos és csak őt rejti.
  • Lány külseje:

    Hát erre szegényes a szókincsem. Nekem a bombanő. Az a fajta, aki miatt nem a gyereket fényképezed le az előtérben, hanem őt a háttérben a strandon. Nagyon durván testre simuló, ezer virágot és színt tartalmazó miniszoknyába fogadott, a keblei szinte a szemem verték ki. És minden halom tökéletes ívű és vonalvezetésű. Durva na!
  • Erotikus masszázs:

    Ezt azért megelőzte egy kis beszélgetés a kanapén, így van idő egymásra hangolódni, egymást kicsit megismerni. Nekem az a tapsztalatom, hogy a lányok hálásak érte és odaadóbbak, mintha ajtóstul esnék a házba. Vele beszélgetni sem nehéz, van véleménye és a tiedre is kíváncsi. Megvitattuk a szakma főbb problémáit, kiemelve egy-egy ritka esetet mindkettőnk életéből. Aztán tusolás, vissza és ágyra fekvés. Kérésemre ekkor a fogadó ruhája még rajta volt, mert valami pazar látvány egy ilyen szép nő. Finoman és lassan vigigcsókolta izmos és párját ritkító 50 feletti testem, közben szabadkozik, hogy nem tud masszírozni, erre kaptam egy számomra nagyon is annak tűnő kezelést.
  • Levezetés:

    Majd fordulás, ő a hasamra ül háttal én meg csak megbűvölve nézem formás fenekén a csöppnyi tangát, amit ügyesen tol felém és amit nem győzök csókokkal illetni. Aztán már én kérem, hadd csomagoljam ki, és mikor leveszi magáról a melltartót, értetlenül meredek magam elé, erre egyáltalán mért volt szükség? Mellei nem nagyok de büszkén uralják felsőtestét, annak szemet gyönyörködtető ékkövei. Nem tudok betelni a formavilággal, habzsolom, ahol érem. De éhségem csillapíthatatlan, ennél többet akarok. Hasra fektetem és műértőként fedezem fel teste minden apró szegletét. Ajkam mindent bebarangolt és sehol nem ütközött akadályba. Nyitott ő bármire, ha finoman közelítesz felé. Imádtam szőke fürtjeit félresimítva hattyú nyakát csókolni, csöppnyi lábfejét ujjanként átmasszirozni és persze bitang jó popsiját a tanga alá nyúlva simogatni. De ez utóbbi kezdett zavarni, így szavak nélkül tudattam vele, hogy az már utamban van. Kecsesen megemelte csípőjét én pedig centiről centire húztam le a faltnyi bugyit formás hátsójáról. A finom anyag meg-megakadva vált csak el a két félgömb szorításától, lassan engedve utat szemeim sóvár pillantásának. Megérezte a bestia, hogy erre vágyom, mióta megérkeztem, így popsiját az égnek emelve kínálta fel titkát az éhes vándornak. Nyaltam-faltam, ahol értem, de nem értem be már ennyivel. Hanyatt fektettem, elölről is feltérképeztem, közben apró csókokat csentem édes ajkáról majd tehetetlen üstökösként zuhant fejem szétnyíló combjai közé. Nos beleadtam apait-anyait, magam voltam a megtestesült gyengédség, de eredményre nem jutottam, ezt azért érzi az ember. Hálás vagyok neki, hogy nem játszotta meg magát. Első alkalommal talán nem tudta elengedni magát vagy a technikám hagy kívánnivalót maga után. Szerepet cseréltünk, most ő cserkészte be bajtársamat ugyanazzal a gyengédséggel, ahogy én őt. Általában nem foglalkoznak kellő gondossággal a hölgyek a csatolmánnyal, itt ennek éppen az ellenkezője történt. Csak alapos leápolás után tért át a hengeres test kényeztetésére. Technikája finom és gondoskodó, pornós elemeket nem tartalmazott, az amúgy sem jött volna be nekem. Aztán magától emelte át lábát a mellkasom felett és kinálta fel gyümölcsét egy utolsó vacsorára. Éltem vele, mi több, rákérdeztem, zavarja-e, ha ánuszát is megízlelem kicsit? Nem zavarta. Itt kell elmondanom, hogy ilyen tisztasággal, higiéniával és selyemhez hasonlatos bársonyossággal alig találkoztam eddigi pályafutásom során. Innentől az események visszafordíthatatlanul sodortak a végkifejlet felé, ami VSZ híján a hasamon végződött. Megtisztogatott, hozott inni én pedig elindultam a fürdőbe, mert időm a végéhez közeledett.
  • Elszámolás:

    Hát itt ért a következő meglepetés. Barbi nem az elején kérte a tiszteledíját, mondta, ráér a végén. Én nagy nehezen elővettem kis borítékomat, mire játékosan elém kínált egy kis tálat, amiben összehajtott papírkák voltak és kérte, húzzak egyet közülük. Húztam, azon pedig az állt, hogy * rózsaszál kedvezményt kapok. Nem akartam élni a lehetőséggel, de már adta is vissza az előre elkészített bankót. Nőnapra ő is készült nekünk meglepivel. Több mint korrekt.
  • Összkép:

    Azt kaptam, amiért mentem. Kedves és figyelmes lány, hálás a hasonló hozzáállásért. Az meg extra grátisz, hogy nagyon dögösen néz ki, az ember nem hiszi el, hogy ilyen lányt fújt útjába a szél. Legyen egy negatívum is: ilyen nő merje mutogatni a jobbnál jobb új képeket magáról, hiszen ez az első benyomás, ami egy férfi figyelmét megragadja. Jót csak azért adok, mert nem enged magasabbat.
Happy Massage