• Kitti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem először jártam Kittinél. Telefonon kerestem, így egyeztettük a randi időpontját. A kiírt elérhetőségi idejében hívtam, hamar sikerült megfelelő időpontot találni.
    2 órát kértem a napjából, akárcsak a múltkor.
  • Megközelítés:

    Újabban a Honvédkórház környékét kell megcélozni. Autóval érkeztem, közvetlenül a lépcsőház bejárata előtt parkoltam. Fizetős a parkolás, hétköznap délután hely is akad. Ha a tömeggel közlekednék, szerintem busszal jöttem volna, az tesz le a házhoz legközelebb. De a metró, villamos, az is csak 10 perc séta.
  • Helyszín:

    Szokásos módon a kapu elől telefon, majd a szükséges kód ismeretében bent is vagyunk. Nem kell sok emeletet megmászni, hogy feljussunk az ajtóig, amely mögött Kitti vár.
    A lakás vadonatúj, hangulatosan berendezett, és nagyobb is, mint az előző. Bent minden újnak, vagy legalábbis újszerűnek tűnt, a berendezés is.
    Az éppen pihenő idejüket töltő lányok egy sötét függönnyel elszeparált helységben tartózkodtak, ami valószínűleg a nappali szoba lehet. Hangjuk néha egy-egy pillanatra kiszűrődött, de ez egyáltalán nem volt zavaró, és Kittin kívül nem is futottam össze senkivel.
    A mi szobánkban egy tatami volt a földön, mellette lévő falon nagy méretű tükör. Szolíd hangulatvilágítás adott kellő fényt, halk zene szólt a háttérben. A ruháimnak is volt hely, egy kis fotelbe tudtam pakolni, ha jól emlékszem, mert ez nekem teljesen mellékes ilyenkor.
    A fürdő pedánsan tisztán tartott, a többféle tusfürdő között szerintem illatmentes is volt, de ez sem szokott engem érdekelni. Az annál inkább, hogy tiszta, puha és illatos legyen a törölköző. Olyan volt. A kád előtt a kilépő is tiszta és száraz. Pedig érkezésemkor volt az előszobában egy pár kb. 45-ös férfi sneaker.
  • Lány külseje:

    Tüneményes pici lány. Mindene arányosan kicsike. Szép arcú, nagyon formás, sporty testű, mosolygós apróság. Sok tetkója van, sőt, újabban piercingje is. Hosszú sötét haját lófarokba kötve viselte. Legalábbis úgy emlékszem. Keblei pont tenyérbe illőek, hetyke kis tinis cickók. A feneke kerek, feszes. Nunija frissen borotvált. Az adatlapján feltüntetett adatok véleményem szerint teljesen helytállóak.
  • Erotikus masszázs:

    Ezt a fejezetet röviden elintézem. Szokványos masszázsra nem került sor. Nem fájt semmim. Csomóim biztosan vannak, de aznap jól elvoltam velük. Volt egy kis csúszka masszázs Kittitől, meg egy pár perces alibi masszázs részemről, ha azt a maszatolást nevezhetjük annak.
  • Levezetés:

    Levezetés az volt bőven ebben a két órában... Miután nőnapi kedvesség gyanánt átadtam Kittinek egy kis cserepes virágocskát, amitől nagyon kedvesen megilletődött, ledobtam gönceimet és megkértem Kittit tartson velem a fürdőszobába. Ezt ő szívesen teljesítette is. Koccintottunk szájvizes stampedlivel, majd a kádban jó alaposan megmostuk, majd leöblítettük egymást, majd kölcsönösen ellenőriztük is, nem maradt-e egyikünk sem szappan ízű, sehol sem. Ez előjátéknak tökéletes volt. Közben sokszor csókolóztunk. Kitti csókja mennyei! Aztán hogy ne foglaljuk sokáig a fürdőt, bemenve a szobába folytattuk. Szegénynek még azt sem hagytam, hogy kényelembe helyezze magát, azzal kezdtem, hogy... elé térdelve kinyaltam. Ezúton is sajnálom, hogy orgazmus közben begörcsölt a lába, ennek ellenére elmondása szerint élvezte, így állva még nem kapta el senki korábban... Utána ledőltünk szusszanni egyet. Kisvártatva elkezdett mocorogni, hogy akkor most ő is kedveskedne nekem valamivel. Szerény javaslatom az volt, hogy legyen ez egy csúszka masszázs, de csak elölről kérem. Beolajozta magát a kedvemért, és csúszkált rajtam egy kicsit. Fantasztikus volt! Annyira felhúzott ezzel, hogy eljött az ideje, hogy végezzünk az első körrel. Felálltam, mármint a lábaimra a tükör elé, és pár perc intenzív francia után össze is maszatoltam az arcát. Nagyon ritkán szoktam ilyet, de ez most földöntúli élmény volt!
    Tisztálkodást, rehidrálást és némi csókolózást követően el is dőltünk. De én nem olyan vagyok, aki képes passzívan feküdni egy ilyen kívánatos teremtés mellett, és meg is kérdeztem, mit szólna, ha megmasszíroznám. Örömmel fogadta a felajánlásomat. Nem volt ez szakszerű masszázs részemről, csak alibit szolgáltatott arra, hogy a hátát simogassam és a fenekét markolásszam. Nekem nagyon jó volt, ő pedig udvariasan megdicsért, hogy finom kezem van. Egy idő után kimondtam a bűvös szót: "megfordulhatsz".:)
    Ebből ő már könnyen rájött, hogy nyalakodnék megint. Készséggel helyezte kényelembe magát, és kitartó munkával sikerült másodszor is a csúcsig reptetnem. Ehh... nem is munka ez nekem, hanem hobbi, egyik legkedvesebb időtöltésem.:)
    Közben meg ugye van idő regenerálódni is, ez szemlátomást sikerült nekem, így megint Kitti következett. Kézzel és szájjal kedveskedett. Időnként sikerült torokra is vennie az átlagtól némileg méretesebb farkamat. Néztem is, hogy ebben a kicsi lányban hová tűnik, de ez az ő titka maradt. Hol ő bólogatott, hol csak én mozogtam a szájában, néha kérésemre csak kézimunkázott. Így múlattuk az időt kedvemre. Addig-addig ügyeskedett, mígnem egyszer csak elélveztem a szájában, de úgy, ahogyan még korábban soha. Ugyanis Kitti állítása szerint egyetlen csepp sem jött, de talán még meleg levegő sem. Nem tudom, ez hogy történt, lehet hogy már az első körben kiadtam az egész napi adagom, mindenesetre nekem teljes értékű orgazmus volt.
    Miután megnyugtattam, hogy nekem tényleg, de tényleg nagyon jó volt, és garantáltan vége a szeánsznak, elhúztam fürödni. Ekkor Kitti már nem jött velem, gondolom ezalatt rendbe tette a szobát.
  • Elszámolás:

    Amikor a végén elvonultam tusolni, megkértem Kittit, hogy amíg pancsolok osszon és szorozzon. Nem emlékszem, a múltkor hogy jött ki a matek, mi extra és mi nem. Telefonon sem kérdeztem. Elég ha ezt ő tudja, csak mondja a végeredményt, nagy meglepetés nem érhet. Nem is ért. Az üres poharam alá helyeztem a kapott élményért abszolút méltányosnak nevezhető méretű csokrot. Államalapító királyunk ötször járult Kitti színe elé.
  • Összkép:

    Kitti egy csodálatos teremtés. Nem tevékenykedik olyan régóta ezen a területen, talán egy éve lesz lassan. De állítom, sok kolléganője tanulhatna tőle. Kedvességet, figyelmességet, odaadást, vendégközpontúságot elsősorban. Igen, abszolút úgy éreztem abban a két órában, hogy én vagyok a központban. Kitti fiatal kora ellenére kiváló érzékkel nyúl a férfiakhoz. Emellett jó humorral megáldott remek beszélgető partner is.
    Nem nagyon járok masszőz lányokhoz, inkább szexpartnerekhez. De Kitti valamit tud, és ezt elmondtam neki is, hiányérzet nélkül indulok haza, amit ezúton is köszönök. Szerintem fogunk még találkozni.
Happy Massage