• Pálma

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon szoktam keresni Pálmát, ismerjük már egymást, találkozóink egyeztetése könnyen és zökkenőmentesen szokott történni.
    Ha egy kis szerencsénk van, akkor személyesen Pálmával is beszélhetünk telefonon feltéve, ha éppen nem elfoglalt, ellenkező esetben a kolléganők mindenben segítenek.
    A javasolt időpontom Pálmának is megfelelt, nem ez volt az első randink, örültem és vártam nagyon az újabb találkozónkat.
    VTR lehetőség nincs, inkább a telefon a javasolt, mert a belső üzenet nem tudom, hogy mennyire lehet opció az egyeztetésre.
  • Megközelítés:

    Óbuda III. kerület, én tömegközlekedéssel érkeztem. A helyszín több járművel is megközelíthető kisebb séta közbeiktatásával. Könnyű megtalálni a kerület központi része sincsen olyan távol, a járműválasztást tekintve mégis talán villamossal lehet a legideálisabb. A Parkolás fizetős, a ház előtt is van parkoló, de ha nincsen már ott hely a környező utcák jöhetnek még szóba.
  • Helyszín:

    A helyszín egy régebbi építésű társasház tetőtéri lakása.
    Nyugodt környék az utca is az és a házon belül is minden tökéletes, lakókkal eddig egyszer sem futottam össze.
    A kapun túljutva egy pár lépcsőfokot meg kell tenni, amíg a tetőtérbe nem jutunk, lehet, hogy van lift is, de én eddig még nem kerestem.
    A lakás nagyon klassz, kellő félhomály és kellemes illatok fogadnak belépéskor. A kialakítása úgymond érdekes és igazából egyfajta sejtelmesség is jellemzi, gondolok itt arra az izgalmas és kíváncsiságot felettébb rejtő csigalépcsőre, ami az előtérből még egy magasabb szintre vezet fel :)
    A fürdő az előtértől bal kézre nyílik, majd a szobák tovább haladva egymás mellett helyezkednek el, hogy hány db. van nem számoltam meg, eddig mi mindig ugyanabban a baloldalra eső szobában voltunk, de szerintem 3 biztosan van az alsó szinten.
    A fürdő tágas egy úgyszintén hatalmas sarokkáddal. Pálmival beszéltük, hogy abban a nagy sarokkádban a közös pancsolást egyszer mindenképpen beiktatjuk ;)
    A fürdőben a szokásos pipere kellékek úgyszintén megtalálhatók, plusz a két fürdéshez két puha törölköző is jár, szóval minden igény kielégítve.
    A szoba kellő mértékben besötétített a falon tükrök plusz led fényfűzér, igazán hangulatos a világítás. A szobában tatami és masszázspad is van, a paddal szemben egy kis kanapé tőle balra pedig egy ülő alkalmatosság és a ruháknak szobainas. Rendezettség, tisztaság, nyugodt kellemes és izgalmas hangulat jellemzi a lakást és a szobát is.
  • Lány külseje:

    Pálmi Kisasszony egy apró termetű elbűvölően cuki, szépséges leányzó.
    Nem felejtem el a pár hónappal ezelőtti első találkozónkat, mikor megpillantottam őt az első szó, ami akkor az eszembe jutott…Gyönyörűség… és ez nem is kérdés, hatványozottan igaz rá!
    Egy tündéri nagyon helyes leányzó, gyönyörű szép arccal, aki igazából nem csak gyönyörű, hanem végtelenül kedves, vendégszerető, mosolygós és nem csak a szája, hanem a csillogó szép kék szemecskéi is folyamatosan mosolyognak – Pálmi egy igazi erotika bomba ;)
    Az utcán a férfiak körében biztosan óriási forgolódást vált ki a jelenlétével.
    Apró termetéhez képest teljesen arányos és tökéletes alakja van. Mindene hibátlan, formás lábak és combok, masszírozni és markolni való kemény gömbölyű popsi, keskeny csípő és szépen ívelt hát, talán tökéletesebbet még alkotni sem lehetne. Tetoválás szinte alig van rajta, csak kisebb apró motívumok, de azonban van még valami….egy szexis felirat egy igazán izgalmas helyen, ami nagyon tetszik nekem ;)
    Keblei csodálatosak, tenyérbe illő csepp alakú formás cicik érzékeny, izgalomra keményedő bimbókkal.
    A gyönyörű szép kedves arca és a csábító csillogó szemecskéi mellett az ajkai is fantasztikusak, picit teltebb formájúak, nagyon szexisek, isteni még megcsókolni is őket. Elképesztően erotikus csajszi, az egész jelleme, külleme, minden mozdulata, mosolygása egyszerűen elbűvölő.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázst sokszor legszívesebben átugraná az ember, de igazából az is része a programnak és ráadásul Pálmi szakszerűen, erősen és hathatósan tud masszírozni.
    A fürdésemet követően a szobában még pár másodpercig egyedül voltam, de aztán hatalmas mosollyal megjelent a kis Tündérke vendéglátóm is. Tálcán hozta nekem a kért frissítőt, mellé meglepetésként többféle ízű csokoládé bonbont és jégcsokit, nagyon kedves volt, köszönöm Drága ;)
    Egy hatalmas öleléssel indítottunk, Pálmit átölelve kezeim automatikusan a formás testét járták körbe, csattantak a puszik és borzasztóan örültünk mindketten az újbóli találkozásnak. Egy fekete body-t viselt, ami szuper alakját még jobban kiemelte, hosszú szőkésbarna haja pedig két copfban volt nagyon szépen befonva.

    A padon hasra feküdtem és Pálmi nagy terpeszben a fenekemre ült és teljes testsúlyával kezdés képpen átnyomkodta a hátamat, derekamat felfrissítve vele az egész testemet.
    Krémmel masszírozott az elején mindvégig úgy, hogy a hátsómon csücsült. Nagyon jól eső érzés volt, a body-t a masszázs alatt még viselte, de a hátsómon azért így is éreztem a meleg, izgató punciját, ahogy csábítóan csúszkált rajtam előre-hátra a masszázs ütemében.
    Meglepően erős kezei vannak. Kérdezi is a szeánsz alatt, hogy mennyire legyen erős, de most erről nem is beszéltünk, inkább egymást szórakoztattuk ;)
    A hátammal indított aprólékosan végig haladva a derék, gerinc, lapocka és a vállak vonalán. Ujjbegyekkel, tenyérrel, alkarral, de még a könyökével is ügyesen átmasszírozott olykor olyan erővel, hogy ki sem néztem volna azt a Kraft-ot az ügyes kezecskéiből.
    A testem masszázsa után a pad fejrészéhez szökkent és kellemesen átgyúrta a csuklyámat, nyakamat és a tarkómat. A gerincvonalamon mikor újra végigsiklott a keze finoman rám dőlt, cicijeit vágy keltően a tarkómhoz érintette. Ekkor már egyre gyakrabban volt érezhető, hogy nem egy egyszerű testmasszázson vagyok. A kezeim ezzel egyidőben mágnesként ugrottak Pálmi kerek popsijára, masszíroztam azokat a kerek kemény gömböket, majd a combjait, nagyon – nagyon fokozódott már az erotika…. de ez még igazából csak a kezdet volt.
    Pálmi kibújt a body-ból, lecserélte a krémet olajra, felmászott hozzám a padra és széles terpeszben a tarkóm fölé helyezkedett. A masszázst ebben a pózban folytatta, ami tulajdonképpen már a kényeztetés szédítő felvezetése volt.
  • Levezetés:

    Locsolta rám az olajat és azzal a lendülettel rám dőlve csúszott is végig a hátamon. Erotikus sóhajokkal fokozta a vágyaimat, amit aztán még erősebb tettek is követtek, olajos kezeivel a combjaim közé nyúlva őrült finoman kényeztetni kezdett.
    Besiklott az olajos keze mélyen a farpofáim közé, majd tovább egészen a zacsimig. Finoman masszírozta a golyókat, majd még beljebb nyúlva a meredező farkamat izgatta tovább.
    Nagyon finoman csinálta, pillanatok alatt felhúzott 110%-ra.
    A másik kezével folyamatosan masszírozott mindenhol, csókolta a testemet, őrület, hogy milyen hatást tud Pálmi kiváltani, legszívesebben azonnal átfordultam volna, hogy ne fordított 69-ben legyünk :)
    De aztán végül is lecsúszott rólam én pedig azonnal felültem. A padon maradtunk térdelve egymással szemben és az olajos testünkkel ebben a pózban csúszkáltunk egymáson. Pálmi közben az egyik kezével a farkamat átfogva profi módon izgatott, simogatott, ölelt, csókolt, beletúrt a hajamba én meg a csodás cicijeit szeretgettem felváltva az ajkaimmal. Azok az erotikus hangok, amiket Pálmi ilyenkor sóhajtozva az ember fülébe súg, azok aztán igazán vágykeltőek.
    Majd egy határozott mozdulattal mélyen elém hajolt és a forró ajkaival bekapott.
    Észvesztő finomsággal, lassan szopogatta a férfiasságomat egyáltalán nem sietetett, figyelt arra, hogy nekem a legjobb legyen. Minden Csodálatos volt, ahogy az ölembe hajolva élvezettel szerez nekem örömet, oldalt a falon lévő tükörben mindezt látni pedig még tovább fokozta az élvezeteket.
    Ekkor már nagyon felhúzott állapotba kerültem, éreztem, hogy közbe kell lépnem, mert nemsokára végem lesz. Lassan és finoman felhúztam magamhoz és megcsókoltam, viszont a finom ajakpuszik helyett itt már érzéki nyelves csókokban forrtak össze az ajkaink. Aktívan, nyelvesen fantasztikusan csókol, nagyon-nagyon élveztem, ezalatt a keze pedig egy másodpercig sem pihent, a vesszőmet folyamatosan masszírozva izgatott tovább.
    Pattanásig feszített, rendkívül élveztem azt, amit csinál velem. Testbeszédünk elárulta mit is szeretne a másikunk, így fordultunk a padon és a hátamra kerültem.
    Pálmi a lábaim közé térdelt és egy pörgős fantasztikus szopással kegyelem nélkül nekem esett. Hát nem semmi, amit velem csinált…nagy cuppogások kíséretében, mélytorkosan izgató hanghatásokkal nyaldosott és cumizott a mélységet és az ütemet folyamatosan váltogatva. Őrületes francia volt, pár perc után újra éreztem, hogy kapitulálni fogok, de nem akartam, felültem és egy újabb csókra magamhoz húztam….hát ekkor egy olyan smacit kaptam, hogy a padról majdnem leszédültem :)
    Pálmi ezután hanyatt nyomott a padon, rám csücsült lovaglóban és előre-hátra csúszkálva kergetett tovább az őrületbe.
    Az érzés az élmény és a mozdulatsor, már-már aktussal felérő tökéletes illúzió…jobb kézzel hátra nyúlva olajos tenyerével finoman körbe fogta a farkamat és egy izgalmas, lovagló aktussal felérő mozgással repített tovább.
    Oldalra pillantva a tükörben olyanok voltunk, mint egy felnőttfilmes szereplők …tetszett nagyon mindkettőnknek a szerep :)
    Pálmi hosszasan kényeztetett ily módon tovább, mikor a fülébe súgtam, hogy kívánom a punciját és szeretném őt én is kényeztetni. Mondta azonban, hogy ő akar engem kényeztetni, de aztán felált a padon vele együtt én is felültem, közelebb lépett, csípőjét az arcomhoz tolta és a nedves punciját megcsókoltam. Egyik kezével közben megfogta a tarkómat, combjait szélesebbre nyitotta én pedig közéjük bújtam.
    Nyaltam faltam ízletes punciját, nagyon fincsi és csodálatos élmény volt kényeztetni, de közben azért stabilan tartottam őt is a kezeimmel combjait átkarolva, nehogy véletlenül leessen a padról.
    Pár perc isteni punci kényeztetés után aztán újra cseréltünk, ami után már a végjáték következett.

    A hátamra feküdtem a padon, Pálmi szorosan rajtam végigcsúszott egészen le az ágyékomig és a jobb kezével a szája felé irányítva a férfiasságomat finom cuppogásokkal tövig elnyelte. Csodálatosan franciázott a kezével ekkor már teljesen elengedett és csak a forró ajkaival kényeztetett. A szopizás közben a nyelvét érzékien pörgette a makkomon, majd kidugva minden irányból szexisen körbenyalogatta.
    Az ügyes technikájával és azzal az erotikus, megbabonázó összhatásával Pálmi hamar a csúcsra juttatott és egy megsemmisítő élvezéssel az ajkai között lett végem.
    Ez tökéletes „kiütés” volt számomra, de csakis a legeslegkellemesebbikből :)
    Ajkaival nem engedett el azonnal, sokáig kényeztetett még csodálatos levezetést nyújtva, amíg az ajkai között teljesen elernyedtem.
    Aztán előkerült a papírtörlő, megtisztogattuk egymást és ölelkezve finom csókok közepette pihentünk ki az előző fergeteges közös élményünket.
  • Elszámolás:

    Maximálisan szuper volt minden.
    Ezúttal egy órára volt lehetőségem Pálmi vendégszeretetét élvezni, az ennek megfelelő ajándékot a randink végén adtam át a kis meglepetésemmel együtt. Meg is állapodtunk rögtön, hogy legközelebb, ahogy lesz lehetőségem, újra egy hosszabb randi keretein belül fogunk majd egymásnak örömet szerezni.
  • Összkép:

    Régebb óta felfigyeltem már Pálmára, a szépséges fotóira, amelyekről igazából csak úgy süt az erotika. Követtem a róla készült írásokat és tudtam, hogy valamikor mi találkozni fogunk.
    És ez tulajdonképpen az én hibámból, ha nem is akkoriban, de végül is mostanság pár hónapja nagy örömömre bekövetkezett és amióta találkoztunk, azóta ismertem meg őt igazából.
    Pálmi egy kivételes Tünemény. Olyan erotikus énje van, hogy az szinte páratlan, csodálatos atmoszférát teremt, csak úgy beszippantja az embert. Nemcsak gyönyörű, de okos és határozott lány is. Véleményem szerint partnerfüggő vele a találkozás hangulata. Nem az van, amit az ember előre eltervez, Pálmi az, aki irányít és abszolút az ő döntésén alakul az egész randevú.
    Úgy érzem a mi esetünkben egy másodpercig sem volt probléma, megtaláltuk azonnal a közös hangot, a jó kapcsolatot egymással, amely már nem egyszer bizonyosodott be a randijaink alatt :)
    Drága Pálmi hálás köszönetem Neked az újabb felejthetetlen élményekért, melyek hatása miatt még a Tőled kapott csoki bonbonokat is távozásomkor az előtérben hagytam ;)
    Folytatjuk és látjuk még egymást biztosan :)
Happy Massage