• DORKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A másik oldalon találtam Dorkát, telefonon hívtam. Nem elsőre, de végül sikerült elérnem. Nem is értettem, miért ott hirdet, mert Dorka egy jó lány!:)), de erről majd később.
  • Megközelítés:

    A tömeggel közlekedtem, majd gyalogoltam. Nagyon jó a közlekedés, közel egy nagy csomóponthoz. A parkolás szerintem rendben van, lehetett volna találni parkolót. Szerencsére az utcanevek és a házszámok kint vannak, így elég könnyű volt megtalálni a megfelelő lépcsőházat.
  • Helyszín:

    Panellakás, átlagos állapotban. Egyébként tisztán, rendben tartott lakás, legalábbis az a része amit én láttam az biztos. A fürdőben megfelelő mennyiségű és minőségű vegyszerek a cél érdekében minden adott. Törülközőt kaptam, ami tiszta, friss volt. Egy kis szobában volt a franciaágy, körülötte megfelelő hellyel. Az ágynemű is tiszta volt, kellemes.
  • Lány külseje:

    Dorka képei visszafogottak, szerintem sokkal dögösebb képeket tudna magáról csinálni, vagy csináltatni. Ebbe szerintem szándékosság is van amire egy fél mondat erejéig utalt is.
    Szóval Dorka a valóságban egy nagyon szép lány. volt szerencsém utcai (?) otthoni (?) ruhában látni, nem csak fehérneműben, ebben nyitott ajtót. Én örülök, ha így láthatok lányokat, nem csak "munkaruhában". Már ebben a szettben is láttam, hogy jó helyre fújt megint a szél és beigazolódott a hírdető oldalnak nincsen igaza, mert Dorka jó lány! Kicsit pontosabban: vékony, magas lány, szépem kerekedő popsival és egy illetve kettő szép cicvel, amivel szívesen játszik az ember. Arca a hirdetésben nem látható, de semmi félnivaló nincsen tőle, szép lány összességében.
  • Action:

    Megérkeztem, beinvitált, megmutatta mit hova tehetek és kaptam törülközőt és mutatta a fürdőszobát. Gyors tusolás után már egy fekete, vékony kis hálóingben fogadott az ágyon ülve. Mellé heveredve kezdtem combját simogatni. Szép, puha bőre van nagyon kellemes. Közben beszélgettünk, amikor azt vettem észre, hogy Dorka bizony nagyon jó fej, értelmes lány. Egy kicsit jobban elmerültünk a beszélgetésben, amit ugyan nagyon élveztem, de attól tartottam, hogy kifutunk az időből és a végén még a hálóingét sem tudom levenni az időnk meg lejárt. Jó ebben volt egy kis túlzás is. A tettek mezejére léptem és megkértem feküdjön hanyatt, egy kicsit kényeztessem. Végigcsókoltam testét amit szívesen fogadott, majd megérkeztem kelyhéhez. Úgy éreztem nincsen ellenére a dolog, ezért folytattam legjobb tudásom szerint. Mivel kaptam pozitív visszajelzéseket, ezért folytattam. Nem esett nehezemre mert igen finom volt. Számomra a női orgazmus egy ajándék, egy nagyon szép dolog. Mikor megkaptam az ajándékomat, bemutatta ő mire képes. Nagyon finom barátnős franciát kaptam. Nagy volt a csábítás, hogy hagyom magam kivégezni, de szerettem volna még máshogy is megcsodálni Dorka testét, ezért kértem latexet a szerszámra. Missziben kezdtünk finom, lágy szeretkezés volt. Ekkor azt éreztem, vagy hagyom magam így elsülni, mert közel kerültem hamar, vagy erőt veszek magamon és váltunk. Sikerült erőt venni magamon és fordulást kértem kutyusba. Azt gondolom figyelembe véve , hogy milyen adottságai vannak Dorkának muszáj ezt a pozitúrát is kipróbálni vele. Már a látvány is eszement volt, amit csak fokozott a finom, kerek popsija amikor az ágyékommal hozzáértem. Pár másodperc után éreztem, hogy nekem már nincsen sok hátra, így próbáltam kiélvezni minden értelemben a helyzetet. Egy csodás orgazmust kaptam Dorkától, jól megtömtem a zacsit. Hagyott lenyugodni, majd romeltakarítás. Kis pihegés után szinte ott folytattuk a beszélgetést, ahol abbahagytuk a szex előtt. Bizony még beszélgetni is jó vele. Egy vidám, nyitott, értelmes csajjal találkoztam aki még ráadásul jó fej. Ki is futottunk az időből, amivel nem szerettem volna visszaélni ezért egy gyors zuhany után viharos távozás, puszikkal kibélelve. Talán ez volt a legnagyobb hiányosság a randi alatt, a csók hiánya. Sajnos azt nem sikerült tőle lopnom.
  • Elszámolás:

    A viharos eltáv közben , amit korábban megbeszéltünk, pedig túlszaladtunk az idővel. Azért próbáltam egy kicsit kompenzálni a kedvességét.
  • Összkép:

    Ahogy a beszimet kezdtem úgy is szeretném befejezni: Dorka egy jó lány, a többi a fentiekből úgyis kiderül.
Happy Massage