• Áfonya

  • Beküldte:
  • Áfonya reagálása

    Nagyon szépen köszönöm a beszámolód és az ajándékot is!🥰
    Én is jól éreztem magam és remélem hogy fogunk még találkozni❤

  • Egyeztetés:

    pár napja hívtam telefonon, majd egyeztettünk ami nem jött össze különböző okok miatt, es akkor gyorsban egy másik időpontot is egyeztettünk , ami összejött .(rugalmas volt és én is ) Hívtam párszor de megéri, nem csodálom hogy ilyen kelendő :)
  • Megközelítés:

    Lipótváros frekventált helyéhez közeli lakás, régebbi építésű épületben, parkolás a kár a ház előtt is lehet ha van hely, de a közelben valahol tutti van mindig, nekem kb 5 perc volt helyet találni. Fizetős nyilván mint minden ebben a csodás városban :) BKV járatok mozognak a közelben trolit láttam , de a villamostól se lehet olyan messze.
  • Helyszín:

    Régebbi építésű épületben alacsony emeleten található a menedék, kicsi de praktikus , szépen felújított ahogy emlékszem rá. Fürdőszoba kádas , nappali konyha egyben. Ott volt elhelyezve az ágyikó ahol lehet dévajkodni :) Kellemes zene szólt. Nemrég költözött be Áfonya .
  • Lány külseje:

    Mindig igyekszem relatíve objektíven tudósítani a leányzókról, de persze ugy hogy őket se sértsem meg nyilván. Amikor megláttam Áfonyát csak azt tudtam mondani hogy, uristen de kis gyönyörű vagy . Egy picike csajszika 160 cm körüli , nagyon- nagyon szép pofival , nekem top 1 . Nagyon szép tényleg :) Cici nemrég lett csináltatva , formásak , Popsika kerekded, nunusa simára borotvált. Utcán látnám simán megnézném hogy ez kéne nekem :) Elmondása szerint nagyobb fogyáson esett át, hát amikor mondta nekem az állam leesett ..De minden összevetve egyben van ahogy mondanánk.
  • Action:

    Szokásos telefon kapuból, beenged majd lakásba toppanva puszi puszi. Itt átadtam az apróságot amit vittem . Nagyon örült neki. Kis beszélgetés , kölcsönösöen megdicsértük egymást hogy ki milyen jól néz ki :) majd irány a fürdő ahol persze hogy bevertem a fejem pedig mondta hogy vigyázzak rá :) Fürcsi után vissza szobába , megkérdezte hogy mit szeretnék. Mondtam hogy rábizom magam mert olvastam hogy szeret irányítani. A már mások által leirt lingam masszázs , ami kva gyorsan felállított , majdnem elmentem közben annyira jól esett. Mondtam hogy szeretnék natur franciában részesülni . oooo imádom ahogy az gyönyörű kis szája rábukott a farkamra , a tetejét nyalogatta szivogatta a nyelvével játszott rajta . Istenien csinálja a szemem párszor felakadt . Időnként pornós köpéseket helyezett el rajta . Baromi izgató látvány , ahogy a hátamon fekszem és egy ilyen gyönyörű csaj játszadozik a családi ékszerrel és közben dicsérget :) Kis idő elteltével gumit huzott és javasolt hogy hátulról probálkozzunk. Mondta hogy nagy vagyok szerinte és vastag úgyhogy óvatosan próbálkozzam. Miután tényleg kicsi a csajszika a nunus is kellőképpen szűk ugyhogy nagyon lassan történt a behatolás és ovatosan de sikerült abszolválni a feladatot. Majd pózváltás és kipróbáltunk pár szemből behatolós pózt. Amikor kiélvezkedtem magam felvetette hogy milyen lenne egy franciás befejezés és ismét hátrafekvés gumi le , majd egy olyan natur franciát mutatott be. Kezét is használta a végén, de pont eltalálta az ritmust ugyhogy végkifejletként egy nagy élvezés :) Annyira jol éreztem magam, hogy észre se vettem hogy eltelt szinte 1 óra , nekem 15-20 percnek tűnt.
  • Elszámolás:

    a randi elején adtam oda , ez szerintem igy normális , 25 óra plusz 5 rózsa a natur franciaért
  • Összkép:

    Tisztára olyan érzésem volt hogy a barátnőmhöz ugrottam fel, nagyon szép cuki lány. A hangja is nagyon kis szexi imádom . Imád beszélni, én is úgyhogy kurva jót beszélgettünk .Nagyon kis értelmes szép okos csinibaba, no1 széparcú. Megyek még hozzá fixen, mert kimaradt pár dolog , de ismerkedős randevúként is felejthetetlen :)
Happy Massage