• Edina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Beütött a mázli faktor , szinte azonnal sikerült elérnem , nagyon könnyen sikerült is megfelelő időpontot találni.
  • Megközelítés:

    A megadott cím gyorsan és könnyen elérhető volt . Parkolás céljából érdemes a lakópark melletti utcákat preferálni , a lakóparkban a parkolás kivitelezhetetlen , mert ingyenes .
  • Helyszín:

    A lakás hangulatos és tiszta, ami nálam egyik fő szempont. Bútorzat a célnak megfelelően lett összeválogatva . Fürdő helység jól felszerelt , van minden ami a tisztálkodáshoz elengedhetetlen .
  • Lány külseje:

    Csinos, nagyon jó alakú fiatal lány. Az arca is szép mosolygós. Kedvenc testrészeim a popója és nagyon finom puncija volt. A cicije formás és hívogató. A bimbók is nagyon szépek.
  • Action:

    Abszolút kezdeményező volt, és nagyon kedves még beszélgetni is jól lehet vele, ami külön öröm volt számomra.
    A fürdést követően szinte azonnal kezdetét vette a gyönyör. Franciában elképesztő ügyes. Nem csak úgy ímmel-ámmal piszkálgatja a végét, hanem egyre többet és többet tüntet el belőle. A nyelvével játékosan körbenyalogatja, mintha fagyit nyalna. Úgy éreztem, szereti is amit csinált. Én is szerettem. Aztán jött a csók, ami szintén nagyon kellemes és jó volt. Élvezet volt egymás szájában "csapkodnunk" a nyelveinkkel. Aztán megint a franciás nyelvlecke következett, amitől teljesen beindultam. Egész egyszerűen akartam a lányt! Ezt követően 69-be folytattuk, amit láthatóan és halhatóan ő is nagyon élvezett. Nagyon finom kis puncija van. élvezet volt kényeztetni, miközben a farkam a szájában volt. Nyaltam gyengéden és erősebben és éreztem, hogy az ő teste is egyre jobban vágyik rá, hogy megkapja a neki járó örömöt. Nem akartam sokáig várakoztatni. Kértem a gumit, és több pózban is szeretkeztünk, közben hangosan nyögött amit imádtam. Óriásit élveztem, majd kis pihi után zuhi. Még beszélgettünk kicsit és indulnom kellet sajnos!
    Együttlétünk során többször is elfeledkeztem, hogy hol is vagyok valójában. Az az érzésem volt, mintha egy barátnőmmel szeretkeznék, akinek az a fontos, hogy a partnerének örömet szerezzen. meg is szerezte ezt az örömöt.
  • Elszámolás:

    Nem kérdés, hogy megérte - a hála mértéke csekély a tőle kapott ajándékhoz képest.
  • Összkép:

    Ha azt mondom, szeretnék visszatérni, akkor mindent elmondtam. Függőséget ha nem is okoz, de mély benyomást tesz személye az emberben.
Happy Massage