• Tia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR csodás eszközön keresztül kerestem, a megadott időpontot, telefonos egyeztetés után jóváhagyta.Minden flottul ment, köszönöm Tiácska:)
  • Megközelítés:

    Kertvárosi környezet, könnyű megközelíteni, GPS nem téved a helyszínt illetően. Parkolás egyszerű, zsákutca kis körforgalommal, van hely bőven napközben. Nem fizetős övezet.
  • Helyszín:

    Paneltömb a helyszín, a lakás az első emeleten van, szépen felújított kislakás, igényesen berendezve.Fürdő tiszta, vízsugár erős, meleg víz van bőven, tusfürdő választék is. Törülköző puha, tiszta. A tett színhelyén az ágy nagy és kényelmes, minden adott egy jó kis pity-putyhoz:) A lakás elég tágas, ottlétem alatt senki nem zavarta az együttlétünket, még a szomszédok sem :)
  • Lány külseje:

    Mindig tartok attól, ki nyit ajtót, mert az első benyomás nagyon fontos és meghatározó a randi alkalmával. Egy hosszú hajú szőke csajszi nyitott ajtót, smaragdzöld szemekkel és mosolygós arccal. Elég magas tündér, piros hálóing volt rajta, az ikrek sokat sejtetőin ki-ki kacsingattak alóla.Lehet nem ért velem mindenki egyet, de nekem Tia testesíti meg a GÉSA típust, valahogy ilyen csajoknak tudom elképzelni a japán művésznőket. A vendég kedvében jár, lesi a kívánságaidat és nem erőltetett, minden teljesen természetes nála.
  • Action:

    Hát akkor térjünk a lényegre...fürdés után már levetkőzve várt, ágaskodó bimbókkal állt az ágy mellet. Végig vizslattam gyönyörű alakját és kértem feküdjön le, hogy elinduljon a nyereményutazásom.
    Apró puszikkal haladtam fentről lefelé, kicsit elidőztem a szép ikreknél, nagyon jól reagálnak a kényeztetésre. Majd hasi és ágyéki rész következett és végül elértem a gyönyör kapujába. Szép borotvált és finom. Szép lassan haladtam, izgattam próbáltam minden feltérképezni.kis-nagyajkak. A ténykedésemre jól reagált, igaz ( most kövezzetek meg, de állítólag jól csinálom-pár szolgáltató már jelezte nekem ebéli munkásságomat :):)
    A foglalkozás elérte a célját és rángatások és kisebb hanghatások kíséretében elélvezett először...majd puszilgattam míg le nem nyugodott a sellőm és újra kitartó csókok sorozatával elkezdtem a második kört. Nyaltam, puszilgattam és igyekeztem a figyelni mire reagál jól. Nagyon élveztem ezt a ténykedést, a siker nem is váratott magára másodszor is megszorította combjaival a fejemet és újra elélvezett.
    Miután jól kinyalakodtam magamat kértem, hogy húzzunk ágaskodó barátomra védőfelszerelést és missziben folytattuk. Olyan igazi barátnős, összebújós szexelés volt, nem bírtam sokáig is a tárat a gumiba lőttem, hagyott lenyugodni, tisztálkodás, majd rövid csevej.
    Kértem egy kis masszázst, amit remekül abszolvált. Van gyakorlata látszik.
    Majd kértem a második kört. Szépen eltüntetett a szájában, nagyon finoman csinálta, éreztem, ha sokáig gy maradok idő előtt elszállok.
    Ezért kértem, hogy hátulról folytassuk, gumi fel és a látvány zseniális. Szép fenék és hát, hosszú haj, pazar a kilátás. Szép lassan kezdtem, majd gyorsabb tempót diktáltam, nagyon jó érzés volt benne lenni. Halk hangok elhagyták az ajkát, nem is kellett sokat várni és megint tele táraztam a szütyőt, nagyot robbantam.
    Tisztálkodás, fürcsi majd tippli.
  • Elszámolás:

    Korrekt, amit megbeszéltünk.
  • Összkép:

    Tia nekem bejött, van benne valami erotikus kisugárzás. Nagyon jól éreztem magam, ajánlom mindenkinek, csalódás kizárt.
Happy Massage