• lilike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Lilikére itt az oldalon lettem figyelmes. Nagyon tetszett rövid bemutatkozása és a róla íródott beszik. Az előbbiek alapján döntöttem a kapcsolat felvétel mellett. Sikerült telón elérnem és hangja, stílusa döntést eredményezett. A múlt hétre nem sikerült, de kezdeményezésére rögzítettük a mai kezdő időpontját.
  • Megközelítés:

    A környéket ismerem, mert kedvenc Kedvesem, ki ma már nem elérhető a szomszéd keresztutcában, a Víza utcában volt megtalálható. A kapott címet a Gps ismeri, pontosan oda vezet. Parkolóhely van, mi fizetős. Számomra Gps nélkül is egyszerű az odatalálás. Mindég rozsdaboglyával közlekedem ezért a tömegközlekedés távolsága nem biztos,h pontos,de a Váci út, a Gönc Árpád tér 10-15 percnyi sétával elérhető.
  • Helyszín:

    Viszonylag új építésű ház földszintjén található lilike búvóhelye. A kapott kód után a tűzbiztonsági ajtókon áthaladva már célhoz is értém. Egy méretes lakás. Előszoba, honnan nyílik minden. Balra a tágas fürdő, fürdőkáddal. Szemben az akciószoba, jobbra amerikai konyhás nappali. Az előszobában illetve a nappaliban cuccoltam le. Tisztaság, rend mindenütt.
  • Lány külseje:

    Egy fekete ujjas köntösben fogadott, mit a hirdetésének 9. képehez hasonlóan viselt. Nagyon vonzó volt így megjelenése szemeim pedig akarva, akaratlanul a hibátlan, kikandikáló mellére tévedt. Haját kontyba fogva viselte. Smink nélkül is megnyerő arca. Zöld szemei csillogva mosolyogtak. Szép ívű szájából feher fogak villantak elő. Alakja karcsú, combjai hosszúak, bokája vékony. Szemre való jelenség lilike.
  • Action:

    Gyors bemutatkozás és már vetkőztem is a nappaliban. Kaptam törcsit és fürdő. A vizes kört letudva igyekeztem partneremhez.
    Meg is leltem a játszó szobában az ágyon elheverve. Csatlakoztam hozzá és egy kis bemelegítést követően elcsattant az első csók. Úgy gondoltam, semmi egyeztetés, hagyom legyen úgy minden ahogy Ő akarja.
    Lehúzódott, feje ágyékom magasságában és kezével kezdte lompit kényeztetni. Szája is közelített és egy diszkrét nyalintással nyelve jelezte részvételi szándékát. Nyalakodás jobbról, balról hosszában majd makkcuppogtatás. Ezután szinte észrevétlen benyelte farkamat. Szája a finomnál is finomabb. Meg is dicsértem, mit örömmel fogadott. Észre vettem, h egyik kezével magát izgatja. No segítsünk neki, de úgy vettem észre nem szükségeltetik kezem munkája. Szemei közben föntakadtak,sóhajok hagyták el ajkát.
    Felült és védelemért nyúlt. Ügyesen fölhelyezte és már lassan ereszkedett is lompira, ki érezve körbeölelő meleg punciját igen csak jókedvre derült. Ügyesen tette dolgát, változatos lovaglást mutatott be. Ebbe bekapcsolódva lilike igen csak megélénkült. Ha nem is csattogtunk észveszejtően, de egy igen jó kufirc kerekedett. Lilike hangoskodott én pedig hörögve adtam meg magam.
    Mire ocsudtam, már rendbe rakott és fejét vállgödrömbe hajtva beszélgettünk. Mondtam is, vigyázat, nehogy elaludjunk! Ez nem következett be,de ez az "utójáték" igen csak meghittre sikeredett és nagyot dobott a randin.
    Idő lejárt, fürdő öltözés, búcsúzkodás, röpke csók, kölcsönös legyen szép napod és balra el.
  • Elszámolás:

    A lehetőségek töredéke lett kihasználva,de hiányérzetem nincs, megérte.
  • Összkép:

    Első randi lévén hagytam, hogy úgy mondjam vezetni magam. A lehetőségek nem lettek kihasználva, de amit kaptam az szuperül volt kivitelezve. Nem volt célja, h elröpítsen, pedig finom ajkai bàrmikor megtehették volna. Éreztem, figyel és kellemes élményekkel akar utamra bocsájtani. Ez sikerült is lilike. Köszönöm a rám fordított idődet, csókjaim.
Happy Massage