• Noémi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A hirdetést itt láttam, egy ideje kedvencekbe került. Telefonon hívtam, ő vette fel. Később elmondta, hogy Viber-en is lehet vele nyugodtan egyeztetni. Tájékoztatott mindenről (lehetőségek, rózsák). Javasoltam egy időpontot, de az neki nem volt megfelelő, aztán ő javasolt egyet, ami viszont nekem nem. Végül az általam először javasolt időpont előtt fél órával lett a befutó. Szó szerint befuto, mert a város túlsó végéből mentem kocsival, és majdhogynem futni kellett, hogy odaérjek, de végül nem késtem el.
  • Megközelítés:

    BKV-rol nem tudok nyilatkozni, parkolasra alapból kell időt szánni, de nekem szerencsém volt. Utcai parkolás, fizetős övezet. Címet pontosan megkaptam, GPS odavisz. Ház előtt hívtam, rögtön felvette, lifttel érdemes felmenni, az ehhez szükséges iránymutatásokat a telefonban megkaptam.
  • Helyszín:

    A lakás érdekes, mert még a lakásba lépve is van egy plusz szint, ahova fel kell sétálni lépcsőn, ilyennel még nem találkoztam. Cipőt az ajtón belépve le, kabát és egyéb ingóságok a fenti szobában található fotelra. A szobában elég sötét volt, először zavart, de később (zuhany után) már vagy hozzá szokott a szemem, vagy kapcsolt valami plusz fényt, ki tudja, de már nem volt zavaró. A lakás egyébként teljesen rendben van, azt hogy többen vannak csak abból tudtam, hogy mindkét zuhanyzás előtt kiment megnezni, hogy szabad-e a fürdő. Egyébként egy hangot sem hallottam. A szobában a földön matrac, ezen történik a masszázs. Rózsák elhelyezésére komód szolgál. A fürdőszobában kád, tisztaság, rengeteg féle tusfürdő, két felé szajviz, műanyag poharak. Tiszta, száraz törölközőt kaptam, a második zuhany előtt figyelmesen megkérdezte, hogy kérek-e új törölközőt.
  • Lány külseje:

    Képeknek megfelel, lenge ruhában fogadott (hálóing?), alacsony, vékony, de formás lány, sima, feszes bőrrel, tetoválások nélkül. A kiírt kor a valósággal valószínűleg megegyezik. A képekhez képest visszafogottabb sminket viselt, de ez is jól állt neki, amúgy se vagyok egy nagy smink párti. Mosolygós, eleinte kicsit távolságtartó, de később ez változott. Azt nem mondanám, hogy barátnő feeling, de kellemes társaság.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs szakszerű, saját bevallása szerint tanulta is. Vádlik, combok, fenék, hát. Jól esett, több fájó pontra ráérzett. Közben beszélgettünk a világ dolgairól, lakhatasi helyzet, munka, stb. Én nem vagyok egy nagy beszélgető, szeretek a masszázs közben is már az erotikára hangolódni, de persze ha valaki kezdeményezi velem a beszélgetést, azért nem hurrogom le :D úgyhogy beszélgettünk kicsit, aztán a masszázs és beszélgetés után jött a váltás az erotikára. Itt még hason fekve kaptam puszikat és egy-egy intim érintést, aztán úgy gondoltam, hogy kicsit be kellene pörgetni a dolgot, és kezdeményeztem a fordulás.
  • Levezetés:

    Fordulás után jött az erotika. Kicsit atvettem az irányítást, először kicsit félve próbáltam csókot lopni, amit kicsit félve viszonzott. Aztán egy idő után valódi csókokra váltottunk, ésa kezét pedig oda helyeztem, ahol igényeltem a törődést. Közben vékony, feszes testét simogattam. Ezután a hátára fektettem és úgy döntöttem szájjal igyekszem kedvére tenni. Bízom benne, hogy valamelyest sikerült, persze ezt sosem lehet tudni, már alapból a civil életben sem, itt meg aztán pláne. Mindenesetre én megtettem, ami tőlem telt, ujjakat jelezte, hogy tilos, így korlátozott lehetőségeimmel élve próbáltam egy kis örömet szerezni. Ebből a helyzetből először úgy helyezkedtem, hogy ő is elérjen engem kézzel, majd egy laza mozdulattal könnyű testét magam fölé varázsoltam, és így már 69-ben folytatódott a program. A franciája kellemes, nem extrázza, de pont jó, nem túl kevés, de nem is megjatszott. Pont jó. Alapból csak a lényegre koncentrálódott, de később finoman irányítva a környék is kapott törődést. Tényleg csak apró jelzéseket kellett adnom, és rögtön tudta, hogy mire gondolok. Egy idő után lefordult rólam, és én háton fekve, ő pedig oldalról helyezkedve folytatta a kényeztetést. Így is tudtam simogatni, illetve így láttam is, amit varázsol, tehát ez is kedvemre való volt. A végén megkérdeztem, hogy VSZ opció-e, nagy örömömre mondta, hogy igen. De a nagy örömöm aztán mégsem így jött el, mert ezután a környékkel kezdett foglalkozni, és ez annyira jó volt, hogy nem éltem a VSZ lehetőséggel. A végén kedvesen letisztogatott, megölelt, mosolygott, nem sürgetett. Én mondtam végül, hogy akkor én mennék zuhanyozni. Zuhanyzás után láttam, hogy 1-2 perccel túlcsusztunk, elnézést kértem, el lett nézve. Kérdezte, kérek-e vizet, kértem és kaptam is egy fél literes ásványvizet, amit magammal is hoztam emlékbe :D
  • Elszámolás:

    Nem tudom, hogy vannak-e extrák, amiket én kaptam, az az alapban benne volt. Korrekt, semmi lehúzás.
  • Összkép:

    Kellemes, helyes, szimpatikus lányt ismertem meg, elégedetten távoztam. Egy icipicit másra vágyom, amikor néhanapján ilyen helyre tévedek, egy kicsit több illúzióra talán, de ez már csak az én bajom, az én túlzott elvárásom. Mondjuk, kb úgy tudnám megfogalmazni, hogy Noémi olyan, mint az a fiktív lány barátom, akivel tök jóban vagyok, általában jókat dumálunk, nagyon jól néz ki, és bár nem egészen van köztünk meg a kémia, de néha napján azért egymásnak esünk.
Happy Massage