• lilike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam aznap reggel és jó hangulatban elbeszélgettünk és korrekt tájékoztatást kaptam. Megbeszéltük a randit délre, de előtte még 11-kor küldtem egy megerősítő sms-t a biztonság kedvéért.
  • Megközelítés:

    A hirdetésben megadott cím nem teljesen pontos, de nincs nagyon messze a helyszín tőle. A ház előtt tudtam parkolni, ilyen szempontból a kerület ellenére nagyon jó a hely. A bejutás sima ügy. Tömegközlekedésről fogalmam sincs.
  • Helyszín:

    A lakás és a fürdő normális, tiszta, rendes és Lili egyedül volt. A lakás amúgy elég kicsi (egy szoba, félszoba, előszoba, fürdő), szóval ha lett is volna még valaki,. max. a hűtőben vagy a konyhaszekrényben bújhatott volna el, de ezt nem tartom valószínűnek.
    A tetthely egy kisszoba, amiben van egy darab nagy szekrény meg egy darab nagy ágy. A cuccokat a másik szobában lehet lerakni. Mindent összevéve a helyszín teljesen rendben volt.
  • Lány külseje:

    A képek szerintem Lilit ábrázolják, bár egyik-másik képhez képest szerintem azért valamivel "asszonyosabb" lett. Viszont nagyon kedves, aranyos, mosolygós, jó hangulatú teremtés Lili, aki rögtön olyan hangulatot varázsol, mintha ezer éve ismernétek egymást (elsőre voltam). Egy egyszerű fekete egyberuha volt rajta, ami egyébként végig fent is maradt, csak pl. a melléről szabadította le.
  • Action:

    Zuhany után a kisszobában az ágyon fekve várt és invitált. Sok csókolózással kezdtünk, amit nagyon ügyesen és teljes beleéléssel művel. Volt kis simogatás stb., utána rögtön megfogta a fütyimet és kérte, hogy szophasson. Nekem voltak olyan terveim, hogy esetleg én nyalakodok először, de hát ha valaki iliyen határozottan szopni akar, akkor kénytelen vagyok engedni neki.

    Lilike franciája szerintem egészen földöntúlian jó volt. Mindenhol nyalakodott, a zacsit mindenhonnan, alulról-felülről nyalogatta, a farkamat nyalta-falta-szopta és a zacsi és az ánusz közti részt is nyelvvel izgatta, még a mellbimbómat is nyalta-szívta. Nekem óriási jó volt az egész. Akármit kértem, rögtön megtette, egy szavam se lehetett azon kívül, hogy nagyon dícsértem a tevékenységét. Nagyon sokáig hagytam érvényesülni, utána viszont jött a gumi és a lovaglás. Lovacska közben smároltunk meg a mellét taperoltam stb., de aztán visszatértünk a franciához, annyira jó volt. A második franciás menetben volt egy kicsi kényszerfrancia is, de ez éppen csak annyi volt, hogy egy kicsit belemozogtam illetve néha ráhúztam a fejét, de semmi komoly durvulás, valahogy Lilikének nem olyan a kisugárzása. Végül a szájába mentem el úgy, hogy egyik kezével a zacsimat fogta és izgatta, a másik kezével a farkamat verte a szájában és közben persze szopott. Miközben mentem, végig csinálta, nem állt le, jó alaposan elintézett.

    Ezután már semmi érdemleges nem volt, csak egy zuhany, majd a távozás mezejére léptem.
  • Elszámolás:

    Előre adtam az előre megbeszéltet, semmi extra és semmi meglepetés nem volt, minden korrekt.
  • Összkép:

    Lilike egészen kiemelkedően franciázik, ami egyben a legnagyobb érv amellett, hogy később is visszatérjek.
Happy Massage