• Ashley

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Még a múlt héten egyeztettünk telón, illetve sms-ben. Ismerjük egymást már egy ideje és időben is voltunk így gyorsan meg tudtunk állapodni a mindkettőnk számára megfelelő időpontban.
  • Megközelítés:

    Pontos címet ismerve könnyen ment az odatalálás. Gps egyébként ismeri, pontosan oda vezet. Parkoló hely mindig van szinte a bejárat előtt. Nagyvárad tér pár perc séta, így a tömegközlekedésre sem lehet panasz.
  • Helyszín:

    Nem magas emeleten található Ashley búvóhelye. A lakás egy egyszobás garzon. Kis előszoba, honnan nyílik a fürdő és a tetthely. Fürdőben kád és mindennel felszerelt. A törcsik kikészítve sorjáztak.. A játszó szobában félhomály, nagy ágy, vele szemben kanapé, szék mellette és tükrös szekrény. Az ágy végében éjjeli szekrény, hol a kellékek és a kólám parkolt.
  • Lány külseje:

    Ashley nem a vékony plázacicák táborát képviseli. Ő egy kellő magasságú, minden hol gömbölyödő lány. Formás combokkal, kemény popsival. Mellei mik nem átlagosak, szemet gyönyörködtetők, vonzzák a tekintetet és markolászásra serkentenek. Tetkó van bőven, de illik hozzá, ízlésesek. Kék szemei csillognak, mosolya, jókedve kifogyhatatlan. Ahogy megláttam, mikor előpenderedett az ajtó mögül egyből megkívántam. Nagyon egyben van!
  • Action:

    Csókos üdvözlés, cipő, ruhák lehányva és irány a fürdő. Közben hallom sorolja az italválasztékot. Kólát kértem. A vizes kört hamar letudtam és máris húztam vissza, mint vadlibák széles V alakban.
    Karja kitárva és csók. Hatalmas keblei mellkasomnak feszülve. A hátul pántos fekete minit gyorsan száműztük így pillanatok alatt hozzám öltözött, mivel én bejövet a törcsimet a kanapéra hajítottam. Nem kellet sok és már az ágyon vízszintesben habzsoltuk egymást. Nagyon jó a nyelves, de nem tólakodó inkább odaadó csókja. Ezt a lehetőségekhez képest mindég gyakoroltuk. Melleit gyúrom, hogy megemeljem két kezem kell. Fantasztikus a két mega ékszer!
    Ellentmondást nem tűrően, de nem erőszakosan indult lompi felé kit már kezeivel kellő izgalomba hozott így egyből nyalakodni kezdett, keze pedig a környezetet stímulálta. A minaretem kis nyalakodás után torka mélyébe merült. Kis garat massz és levegővétel. No ez így folytatódott hosszú perceken keresztül kellő nyállal körítve. No azért árvízi mentést nem kellett hívni.

    Úgy éreztem eljött az idő egy cserére. Hátára feküdt és karjait, lábait széttárva kínálta fel magát. A választék csodás. Melleinél kezdtem. Először csak egyik bimbó. Miután kőkemény a másikra került sor. Aztán a két hetyke peckest egyszerre kaptam pofámba. Oltári érzés miközben Ashley egyre csak sóhajtozik. Lassan megválok a két csodától, kiket átvesz gazdájuk és kelyhe felé törekszem. Kellően nedves és nyalakodásom kezdetével egy időben két ujjam máris hüvelyének belsejét kutatja. A helyzet csak fokozódik, akár a nemzetközi helyzet. Egyre erősödö sikongatások, miket az arcára szorított kispárna tompít miközben remeg mindene, fejem satuba fogja és hosszan élvez.
    Hagyom nyugodni, csókol, szorít magához keze farkamat öleli. Ez tettre kész, mondja védelemért nyúl és már rajtam is. Ugyan ez mozdulattal hátára fekszik és közli. Szemből gyere. Farkam segítség nélkül talál helyére. Lágy ringó mozgások, ki- be hosszan. A vágy mindkettőnkben elindul, egymásra szinergikusan hatunk és kemény dugás veszi kezdetét. Ashleym sikongat, tekereg farkamon, csattogunk mint árva szamár füle. Feje már lelóg az ágyról, mikor utól ér mindkettőnket a gyönyör végzete.
    Csak lihegünk mindketten, mint célba ért hosszútávfutók.
    Ölelés, csókok, aztán rendbe tesz és összebújva beszélgetünk. Tabu nincs és a téma ebből kifolyólag csak ránk tartozik.
    Fürdő, öltözés, csókos búcsú, kölcsönös legyen szép napod, heted.
  • Elszámolás:

    Vállalása kimerítve, csodásan kivitelezve. A rezsi hozzájárulás abszolút megèrte.
  • Összkép:

    Kifogyhatatlan jókedélye meghatározza a randit. Nála rossz randi elképzelhetetlen számomra. Odaadó barátnő, fékezhetetlen szerető egyben. Perfekt a szex nyelvén. Gondolatban előttem jár érzi mikor mi a jó és azt fölső fokon nyújtja. Nagyszerű élmény egy vele töltött óra. Koszönöm a rám fordított idődet, csókjaim!
Happy Massage