• Lexi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalon láttam hogy elérhető, hívásomat majdnem azonnal felvette.Kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről és a hívás időpontjátol számítva másfél órára sikerült is nála lenni.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel teljesen jól megközelíthető.A cím is pontos és könnyen megtalálható volt még nekem is 0 hely ismerettel.
  • Helyszín:

    Ketten rendelnek barátnőjével ettől tartottam kicsit, azonban nem kellett volna mivel itt tényleg müködik az a bizonyos logisztika.A lakás teljesen rendezett,a fürdőben is teljes tisztaság fogadott.A tettek helyszíne egy franciaágy amely igaz kicsit nyikorog ha jobban bele lendül az ember de ez úgy gondolom leginkább hozzá ad az élményhez.A hangulatot egy kis lámpa és zene szolgáltatja amelyek úgy gondolom biztosítjàk a hangulatot az egymásra hangolódáshoz.
  • Lány külseje:

    Na igen... Én személyesen nem erre számitottam megelőzöen,amikor kilépett az ajtó mögül meg is lepődtem. Eddig úgy gondoltam hogy a nagyon kicsi és törékeny lányok az eseteim.DE!Ahogy haladott előre a dolog egyre jobban kezdtem megkedvelni végére pedig egyenesen megimádtam a felépítését.Magasnak mondható és kerek mindenhol ahol egy nőnek annak kell lennie.Tényleg azt érzi az ember hogy egy NŐ-vel van nem pedig egy kislánnyal.
  • Action:

    Első alkalmam volt és ilyen segítőlészségre én nem számítottam.A pontos részletekbe nem mennék bele de teljesem alkalmozkodó a fentebb leírt paramétereit pedig kegyetlenül ki is használja az együttlét során.Ahogy észrevettem szereti ha picit vadabb vizekre eveznek vele amelyre én nem tudtam nemet mondani.Egy elöző beszámolóban írták hogy lehetetlen nem picit begyorsítani vele ezekkel az adottságokkal amelyet én is megtudok erősíteni.A másfél órát az én kéréseimnek megfelelően töltöttük több pózt váltogatva talán néha tul gyorsan is miattam de teljesen kedves és kommunikatív volt végig.Ami még tetszett hogy nem játsza meg magát feleslegesen ha valami jó neki azt tényleg jelzi és hallatja azonban nem akar Oscar díjat nyerni.A lovaglást kihagyni vele pedig bűnnek minősíteném.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt,én nem vettem igénybe semmilyen extrát.Úgy gondolom hogy 2x ennyit is megérne az amit itt kap az ember.
  • Összkép:

    Őszintén nem tudom hogyan lehetett volna jobban ez a "randi" egy nagyon okos és érett nőt ismertem amely mivel nincs gyakorlatom nem tudom milyen ritka ezen az oldalon azonban nem gondolom hogy ez lenne a nagy átlag.A kedvessége mellett a humorát is megemlíteném amely teljesem meg is lepett hogy ez micsoda.Az aktus mellett azt is elérte hogy mosolyogva távozzak tőle.Nekem csillagos ötös az egész.Egyszeri alkalmat terveztem azonban úgy érzem nagy hibát követnék el ha nem tennék még további látogatásokat nála.Szintén ezt a beszámolót se terveztem megírni azonban úgy érzem nem mehetek el szó nélkül amit kaptam tőle.
    Egy szóval:Köszönöm!
  • Webi megjegyzése:

    Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
    A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.
Happy Massage