• Kriszta

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pénteken volt egy kis időm és körbenéztem, hogy kik akik éppen elérhetőek. Hívtam telefonon, szinte azonnal felvette és egy óra múlva már léptem is be a ház kapuján. Az egyeztetésen jeleztem, hogy elég rossz szériát futok lelkiekben ezért baratnosebb irányt szeretnek amire abszolút vevő volt.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem de gyakorlatilag a BKK-s megközelítési lehetőségek száma végtelen mivel a város egy fő űtőerének számító főút mellett rendel. Ház előtt parkolni lehetetlen így érdemes az első közelben levő helyre lecsapni.
  • Helyszín:

    A lakás egy bérház legfelső emeletén található, a fürdőszoba a célnak tökéletesen megfelel es patyolat tisztaság uralkodik benne. Tusfürdőből is megtalálja mindenki a neki tetszőt, én legalábbis megtaláltam. Törülköző megfelelő méretben a tusoloval szemben találtam. Alapos tisztálkodás után következett az kis poharkak használata ahol kétfajta szajviz közül lehetett választani.
  • Lány külseje:

    Próbáltam felkészülni a leírtak alapján, hogy mire is számíthatok. Volt két másik hölgynél próbálkozásom azok nagy csalódások voltak (majd megénekelem őket, főleg a masodikat mert ott csak a mai napig röhögni tudok magamon.).
    Kicsit másra készültem arc es test szempontjából is. Szeretném leszögezni viszont az elején, hogy ellenben olyan kompenzációt adott Kriszta személye es személyisége, hogy ez lényegtelen semmiséggé degradalodott. Ettol függetlenül a képek nagyrészt a valóságot tükrözik, pocak táján van egy nagyobb korrekció.
    Amikor megérkeztem az ajtó mögött várt, talan a képeken látható fekete ruhában.
  • Action:

    Belépést követően puszi és odaadtam az ajándéknak hozott bonbont aminek szerintem őrült.
    Be kísért a baszobaba amiben egy kényelmes francia agy és egy szék/asztalka volt. A tiszteletdíjat kérdeztem hova helyezhetem amire az asztalka volt a válasz. Kérdezte szeretnek-e fürdeni természetesen igennel feleltem. Fürdőbe el majd megtörulkozve vissza. Említettem, hogy nem tudom mi fog menni és egyáltalán működőképes vagyok-e a lelki zurok miatt amire az volt a válasz, hogy mindent megtesz és fura mert olyan kedves a mosolyom. Azt hiszem itt dőlt el, hogy valamilyen formában de működni fog a szükséges kémia részemről.
    Az ágy mellett egymást simogatva vad csokolozasba kezdtünk amire kis barátom is elkezdett felébredni. Kriszta ezt észlelve elkezdte simogatni aminek hatására reg nem látott méreteket vett fel. Majd leült az ágyra és nagyon finoman elkezdte szopni. Hol barátnősen,hol erősebben, néha néha pornosan ráköpve. Majd megkérdezte hogyan szeretném folytatni, gumi fel szájjal es szopta tovább, majd bepucsitott es felkínálta puncijat. Óvatosan becsusztattam majd ütemesen elkezdtünk csattogni. Elindult az o bazd meg és én elhittem magamról, hogy én vagyok a nagy király. Nagyon kellett a megtépázott egomnak. Óvatosan a popsit is elkezdtem simogatni majd bedugtam a hüvelyk ujjam és igyekeztem óvatosan mozgatni anuszaban. Úgy gondolom tetszett neki.
    Viszont utolért a puhulas a lelki dolgok melle meg van egy általános gumi fóbia is így le feküdtem az ágyra és egy kellemes franciaba kezdett bele a fent mar megénekelt módokon. Foglalkozott a zacsival és popsimat is simogatta. Nagyon finom volt de nem akartam elmenni így kertem, hogy forduljunk 69-be hogy én is tudjam nyalni. Felváltva nyaltam a puncijat és a popsijat miközben én is a szájában voltam.
    Következő rész kissé a homályba vesz melyik is történt előbb de azt hiszem mivel Elég kemény lettem, ismét punciba tettem be a felgumizott farkam ami kapott egy propoliszos kenest ami Kriszta szerint neki plusz ajzoszer. Ismét jó sokáig csattogtunk majd jöttek az o bazd meg szavak és a végén sikerült eleveznie.
    Ezután én kezdtem el nyalni és ujjazni mig o a mellbimboit csavargatta és a végén hangos bazmegeles közben ismét elreppent.
    Ezután ismét o vett kezelésbe és kemenyre szopott. Gumihuzast követően most a popsija volt a cél amit sikerült is bevenni. Először óvatosan majd egyre temposabban sikerült magamévá tenni. Sajnos a fóbia itt is utolért plusz történt egy kis baleset a hevesség jegyében így kénytelen voltam befejezni.
    Kriszta nagyon jól kezelte a helyzetet és ismét kézbe illetve akarom mondani szájba vette az irányítást én pedig egy óriásit élveztem a szájába illetve mellére.
    Mindketten verejtekezve zihálva állapítottuk meg, hogy ez egy nagyon jó szex volt. (Nekem biztos remelem neked is Kriszta!)
  • Elszámolás:

    Minden alapban van így plusz extrarol szó sem esett bár kaptam popsinyalast ami nem szerepel az étlapon.
    Az extra Kriszta személye.
  • Összkép:

    Pontosan azt kaptam amire szükségem volt, sőt annál sokkal de sokkal többet. Kriszta egy végtelenül kedves és érdeklődő Hölgy aki pontosan értette mire van szükségem. Nem csak egy szexpartner hanem egy olyan ember aki szívét, lelkét is beleadja abba amit csinál. Figyel a rezdulesekre és olyan csók csatára képes amit az ember csak nagy ritkán kap meg.

    Köszönök mindent! Tartom, hogy ha nem olyan Kriszta személye amilyen, ez a randi is csúfosan ért volna véget!
Happy Massage