• ALEXA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Alexára a figyelmemet a róla szóló veretes művek hívták fel. Nem kifejezetten az esetem a 40+ korosztály, de a beszámolókban olvasható feeling általam is kedvelt légkör. Úgy hogy rendesen kíváncsivá tett.

    Egyeztetés zökkenőmentesen zajlott. Kora délelőtt kerestem, akkor még nem volt elérhető, de amikor másodszorra hívtam, jóval később, akkor már tudtam vele beszélni. Telefonban már ígéretes volt, ahogyan beszélt. Műveltség, kacérság, kedvesség. Kuncogása és egyéb megnyilvánulásai jókat sejtettek. Mégis csak van ebben a MILF kategóriában valami szerethető
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedés szuper. 4-6 villamos vonalán kell oda utazni. Ennél csak rosszabb lehet, ha valaki autóval érkezik. Környéken csúcsidőszakban megszokottak a dugók. Margit körúton megállni tilos. Parkolóhelyet egész nap nagyítóval sem találni a közelben. De, aki szereti a kényelmet, azt is megértem, csak ezzel a nem elhanyagolható körülménnyel indulás előtt érdemes tervezni
  • Helyszín:

    égi, korabeli bérház második emelete. Belmagasság az ilyen helyeken óriási. Igényesség és elegancia jellemzi a lakást, mint ahogyan Alexát is. Illenek egymáshoz, mint a drágakő az ékszeres szelencéhez.

    Nagy szobában elöl egy masszázspad, hátul pedig egy komoly vastagsággal bíró ágybetét volt. Voltak még bútorok abban a nagy helyiségben szép számmal, elfért, volt hely bőven. Hangulatos fények, stílusos kiegészítők, nívós megjelenésben. Egyben volt a hely. Adom.

    Ezen kívül csak a különlegesen felújított fürdőszobában jártam. Na persze az előszobában és a folyosón. Utóbbi kettő hagyományosan egyszerűn nézett ki, semmi említésre méltót nem tudok mondani azokról. Zuhanyzóban viszont modern kialakításokkal és exkluzív megoldásokkal találkoztam. Magán lakásokban szokatlan ez a csempefény és a falra szerelt, hogyishívják, tusfürdő adagoló, vagy mi. Szállodákban és közösségi helyeken találkozni ilyen készülékekkel. Praktikus, szó se róla.

    Kombicirkó (gázüzemű) szolgáltatja a fűtést és a használati vizet. Kimustrált darab lehet, nyekereg és lomhán reagál a megnyitott meleg víz csapra, de műkszik. Minden felé patyolat tisztaság fogadott. A személyzet és a kolleginák nagyon ügyelnek arra, hogy ott minden flottul menjen.

    Alexa meg főleg. Ahogyan megismertem, mindenben olyan maximalista lehet. Nem vitás perfektcionista. Ez a jellemző a munkaterületén, és a hivatásban nagyon hasznos tud lenni, de a magánéletben ha túlzásba viszik idegesítő lehet. Ennek ellenére hazavinném magammal Alexát.
  • Lány külseje:

    Komoly fotó kollekcióval rendelkezik. Arcos képe is van, úgyhogy nincs miről beszélnem. Érdemes látogatás előtt abból tájékozódni. Akinek azok a képek elnyerik a tetszését, azok élőben sem fognak csalódni. Vagy csak jobb benyomás éri majd őket, mint ahogyan engem is. Meglepett, a szó pozitív értelmében. Alexa azon kívül, hogy jól néz ki, ő egy igényes, ápolt nő. Sportol, ez nem kétséges. Nem kérdeztem hogy mit tesz érte, de a formáiból egyértelműen látszik, hogy rendszeres testmozgás az élete szerves része. Ahogyan kinéz, az irigylésre méltó. Az ő korában ez csak kemény edzéssekkel tartható ilyen jó szinten. Kemény fenék, izmos combok, lapos has. Bravó.

    Van egy nagyobb non figuratív tetoválása a köldöke alatt, a hasán. Ha már itt tartunk, említem meg a szépséges puncikáját. Szelencéje, ami nem csak, hogy elegáns, illatos, minőségi darab, de ráadásul elég szűk is.

    Mellei alkatához mérten nagyok, és kemények. Ideális méret. Van, aki szilikonnak mondaná, de szerintem nem az. Történt rajta orvosi beavatkozás, ennek nyomai látszanak is, de nagyon szépek lettek és tökéletesen ellenállnak a kornak és a gravitációnak.

    A fogadó öltözete egy miniruci és egy tűsarkú cipellő volt. Olyan szexi megjelenésben díszelgett, hogy azt se tudtam, hogy hova nézzek. Nem akartam direktben megbámulni azokat az észbontóan jó formáit. Egyenes lábait, pici popóját és méretes dekoltázsát. Dekoratív teremtés felöltözve. Aztán ezt a testet meglátni és érinteni meztelen valóságában, az meg maga a mennyország volt.
  • Erotikus masszázs:

    Nagyjából 20-30 percig tarthatott. A masszázspadon lett kivitelezve. Nagyon jól felépített és gondosan kivitelezett, szakmailag is kifogástalan testkezelés volt. Nem vitte túlzásba, de nem is nagyolta el. Pont akkora erővel és dinamikával nyomkodott, ami jól esett. Tematikus és hatékony produkció volt. Aki szereti a kellemes és profin bemutatott masszázst, annak Alexa tökéletes választás lehet. Deréktól vállig mindent meggyurkált. Sőt még a karomat is. Közben folyamatosan csacsogtunk. Nem csak a masszázsról, hanem az élet más dolgairól is. Kiderült, hogy nem csak hogy intelligens hölgy, de jó humorral és öniróniával is rendelkezik. Szórakoztatóan telt az a fél óra. Felfrissített, kikapcsolt, jól esett.
  • Levezetés:

    Másfél órás programra váltottam belépőjegyet, mert nála csak az tartalmazza a kölcsönösséget és a kétszeri kényeztetést. Arra pedig én igényt tartottam.

    Alexa szenvedélyesen csókol. Ezzel szerintem minden férfit levesz a lábáról. Ahogyan tolja a nyelvét és figurázik, az maga a tökély. Engem teljesen felajzott vele. Érzékiség és bujaság koktélja az, amit előadott. Az ezredesem erre az izgalmas beköszönésre egyből vigyázzállással reagált. Alexa ezt észrevette, nem sokat nem teketóriázott, elém térdelt, vagy csak guggolt, ezt nem is tudom már, de a lényeg, hogy úgy lecumizott, hogy csak na. Különleges technikája van. Vastag ajkai szorosan ölelték a rudam szárát. Az, ahogyan mozgott rajta, ahogyan szívta, nyalta, az fenomenális volt. Nyelvét nem csak smárolásban a szopikálásban is gyakran és eredményesen használta. Aztán a fenekemre markolt két oldalról megfogott és így adagolta a farkamat a szájába. Tulajdonképpen ő tolta a falloszomat a szájába. Torkig lehetett velem. Tempósan és ütemesen szopott. Néha egészen mélyre is le tudott nyelni. Huhhh. Amikor az orra a köldökömet érintette, és így nyelte a dákómat, akkor éreztem, hogy itt nekem hamarosan végem is lesz. Alexa viszont még nem játszotta ki az összes aduját, úgy hogy lassított. Ki is engedett a szájából a rudit és lefelé csúszott. A golyóskosár kényeztetéséhez látott. Azanyjamindenit de jól megmogyorózott. Amíg a zacsit falta és szívta addig a kezével a makkomat presszionálta. Ujjával masszírozta a makkomat. Az ilyen kényeztetéseket házasság előtti tanácsadáson kéne oktatni a hajadonoknak. Nem volna annyi válás később. Az ilyen komfortszopi menthetné meg a házasságok nagy részét. Nem menekülne a férj titkos randikra, erotikára éhesen. Az én spermáim viszont menekülőre fogták és a napvilágra akartak törni. Ezt azonban jól megszívták. Vagy hogy inkább Alexa szívta meg. Ugyanis pechükre nem engedte őket a fényre. A szájának fogságában végezte mind. Hosszasan ápolgatta még a forró ágyúcső végét. Egészen addig tartogatta, amíg az ernyedés elkezdődött. Ájuldoztam a kapott élmény után. Ilyen jó még sosem volt egy pippantás.

    Higiéniás szünet után jött a fentebb részletezett masszázs.

    Aztán a szivacsra telepedtünk át és jól kinyaltam Alexát. Igyekeztem viszonozni, mind azt a jót, amit korábban tőle kaptam. Csiklójával úgy csókolóztam mintha az a szája lett volna. Jó volt nyalni és ujjazni azt a fincsi csuprot. Többször is elélvezett. Ha meg csak elszínészkedte, azt sem bánom, mert nagyon hihetően nyomta.

    Aztán újból én kerültem terítékre. Immáron a szivacson kezdtünk csatázni, amiben azért már több variációt is meg tudott csillogtatni az én drága vendéglátóm. Pózok és csúszkálások sokaságát szervírozta. Melleihez is csapkodta a botomat.

    Orális tudása káprázatos. Érezhető volt, hogy a kedvemben akar járni. Nem szabad kihagyni Alexát annak a vitéznek, aki az oldalon keresgél. Ő lett itt a favorit. Legalábbis nekem.

    Ez a cumiszervíz már jóval hosszabb ideig tartott, mint az előző, de a vége ismételten a szájában történt. Isteni volt újra. Kiemelném még az utógondozásban nyújtott odaadó teljesítményét, amit más helyeken elég hanyagul, vagy sehogyan se kiviteleznek a csajok. Azokon a helyeken a robbanással véget is ér a szolgáltatás, lehet menni fürödni és csá. Alexa a dédelgetés királynője. Ő nem siet(tett) sehová.

    És még valami, amikor ez a második forduló is sikeresen lezárult, a takarítással meg mindennel együtt, akkor mellém feküdt, átölelt és barátnősen simogatott az én kis Édesbabám. Olyan jól esett ez a kedves összebújásféle. Harmóniára törekszik
  • Elszámolás:

    Alexa csokra nagyon baráti. Nem rondítja el minden féle extrákkal, meg plusz rózsaszálakkal. Amit tud és vállal, az ott van az alapban
  • Összkép:

    Masszázs is jó volt, de az erotikus percek voltak számomra a leggyönyörködtetőbbek. Receptre kellene Alexát felírni, annyira hatékony gyógyulást hoz a férfi test minden nemű bajaira.
Happy Massage