• Fanni

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nehezen jött össze, telefonon nem értem el Fannit, VTR-en többször olyan időpontot adtam meg ami nem volt jó neki, ez valószínűleg az én rutintalanságomból is adódik, nem néztem amikor kiírta, hogy mikrtól vannak szabad időpontjai. De végül csak összejött :)
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, a ház előtt találtam szabad parkolóhelyet, mivel szombaton mentem nem volt fizető a parkolás. GPS pont oda visz. Aztán sms-ben jön az infó és hipp-hopp ott találja magát az ember Fanninál.
  • Helyszín:

    Új lakás, szuper mini búvóhely, tiszta, kultúrált. A minigarzonban nincs külön szoba, de nem is kell. A célnak tökéletesen megfelel.
  • Lány külseje:

    Arca bájos, csinos. Karja teljesen tetovált, combján is van tetkó. Engem nem zavart de nyilván van akinek ez számít (pro vagy kontra) tudjon róla. A fotókhoz képest valóban van pár plusz kilogram, de nekem nagyon bejött Fanni teste. Hatalmas cicók, csintalan a nyelve, fantasztikus a hangja. De a külsőn túl a kedvessége, pozitív kisugárzása ami fontos, jófej lány, nincs kiégve, nem letudni akarja a randit, figyelmes, segítőkész, aktív, sőt proaktív, egyszerűen szuper a hozzáállása. 5-ből 6 pontot adnék rá ha tehetném!
  • Action:

    Leültünk és beszélgettünk kicsit, elmondtam, hogy kb minden érdekel ami az étlapon van de leginkább a popskényezetetés. Abban maradtunk, hogy nem határozunk meg konkrét forgatókönyvet inkább spontán alakítjuk a dolgoat. Zuhany után állva ölelkeztünk, simogattuk egymást, csókolgattam a nyakát, simogattam a hatalmas cickóit, fenekét, pár óvatos csókot is váltottunk. Aztán a kanapéra heveredve ismerkedtünk tovább egymás testével. Az akciót egyszrűen képtelen vagyok lépésről lépésre leírni, annyi mindent csináltunk és volt amit többször is, hogy ne haragudjatok de nem megy. Inkább csak néhány képet tudok kiemelni amik belém égtek. Például amikor párnát tettünk Fanni feneke alá, nyelvemmel kényeztettem a punciját, csiklóját és a popsiját, közben felnéztem és combjai közt gyönyörködtem hatalmas melleiben. Vagy amkor ő nyalogatta ánuszomat és farkam dús keblei között volt... a mennyekben éreztem magam. De volt az kedvenc figuráim közül az is amikor 69-ben én vagyok felül és farkam a szájában én a punciját nyalom, aztán felegyenesde, kézzel izgatom, melleit simogatom, és szolidan megdugom a száját.... még most is beleborzongok. De azt is imádtam amikor a melleit dugtam, aztán a következő pillanatba már a szájában voltam... aztán vissza-vissza tértünk a nyalakodáshoz, ő is élvezi, nekem is nagyon bejött amikor kinyal. Mivel jeleztem, hogy érzékenyek a mellbimbóim, többször vívott velük csókcsatát. Ja és francia közben a nyelvéből kivillanó piercing nagyon izgató látvány. Volt mélytorok többször is, kényszerfrancia is, imádtam. Olyan is volt, hogy mellé térdeltem, ő szopott én a punciját simogattam, olyan jól sikerült, hogy elment a drága. Dugtam őt misziben, lába hol szétdobva, hol a nyakamban, markoltam a melleit, csókoltam a száját, döngettem őt, vagy épp magamra húztam, szuper volt, csináltuk hátulról is, közben az ánuszát simogattam, melleit tapiztam vagy épp a farába kapaszkodtam. Ezeket váltogattuk, ismételtük, variáltuk.... Engem a vég úgy ért, hogy a melleire és a hasamra élveztem, ilyen felvezetés után elképesztően kiürültem, fantasztikus volt.
  • Elszámolás:

    Az asztalra tettem egy borítékban ami végig ott maradt, nem mintha ennek nagy jelentősége lenne, de szoktátok ezt írni és így volt. Minden extra (értsd úgy, hogy extra jó) de benne van az alapban. Ami fel van tüntetve az mind része a randinak felár nélkül. Ami nincs feltüntetve az viszont nincs. Szóval hiába olvasod valakinél, hogy az ujjazás opció, nem az. Az hogy valaki leírta az nem jelent semmit.
  • Összkép:

    Szuper volt, minden, a teste, a beszélgetés, a francia, a popsikényeztetés, a kebelszex, de a legjobb Fanni maga, a hozzáállása, kisugárzása. Csúcs ez a csaj.
Happy Massage