• Anetta Angel

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először is bővebb infót kértem az adatlapján, ez után már nem sok kérdésem maradt. Telefonon hívtam a randi napján, délelőtt. Egyből sikerült is elérni és aznap délutánra találni egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot. Kaptam pontos címet, ill. Anetta megkért, hogy fél órával a randi előtt még SMS-ben erősítsem meg a szándékomat. Ez meg is történt, majd kisvártatva megkaptam a kapukódot, szintén SMS-ben.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel közelítettem meg a belvárosi címet, így kényelmes volt. A cím ill. a bejutási információk pontosak voltak, így könnyen ment a megközelítés. Nem kellett várnom a ház előtt, nyomtam a kapucsengőt és rögtön be is engedett Anetta.
  • Helyszín:

    A lakás egy régi építésű belvárosi házban található szép nagy, tágas szobákkal. A higiéniára nem lehetett panaszom, szépen rendben van tartva mind a fürdő, mind a tetthely, ami a nappali, ahol ágy és kanapé is rendelkezésre áll. A fürdőben sokféle tusfürdőből lehetett választani és szájvízből is voltak alternatívák.
  • Lány külseje:

    Anetta külseje a képeknek megfelelő, nekem személy szerint nagyon bejön, hogy "van mit fogni rajta", nem tudom, hogy a cicik vagy a popsija tetszett jobban, nagyon szexi leányzó.
  • Action:

    A randi előtt 10 perccel kaptam az SMS-t a kapukóddal, már a környéken voltam, így pár perccel hamarabb csöngettem, de vendéglátom rögtön nyitotta a kaput, nem kellett várnom. A házon belül nagyon könnyű megtalálni a lakást. Anetta egy szexi blúzban, szoknyában, necc harisnyában és magassarkúban fogadott. Bemutatkoztunk, puszi, aztán Anetta kedvesen beinvitált, ahol le tudtam pakolni a cuccaimat, majd következett egy kis csókolozás és egymás tapizása a nappaliban. Ezután elkéreckedtem wc-re, majd levetkőztem és következett a fürdés. Ez a rész nagyon aranyos volt, Anetta, mondhatjuk, lefürdetett. Amíg én a kádban álltam és tusfürdővel mosakodtam, ő a kád mellől locsolta rám a vizet a zuhanyfejjel. Utána kaptam szájvizet, majd vissza a nappaliba és rendeztük a virágszálakat, ill. kaptam egy pohár vizet is.

    Kaptam egy kis show műsort, ahogy levetkőzött nekem, majd heves csókcsata következett. Olyan szenvedélyesen és szexisen csókol, hogy ilyenben még nem volt részem. A nyelvét mélyen bedugta a számba, kölcsönösen szopkodtuk egymás nyelvét, nekem nagyon bejött. Majd jött a natúr francia, amit kértem, hogy szépen lassan, érzékien csináljon és így is volt, sokat játszadozott a golyókkal és szinte szerelmeskedett a farkammal, ahogy nyalta, puszilgatta, a nyelvéhez ütögette, majd mélyen - konkréten tövig - mélytorkosan szopta. Amikor éreztem, hogy közelít a vég, megkértem, hogy forduljunk 69-be, így is lett. Azonban ahogy megízleltem a punciját, ez inkább csak olaj volt a tűzre és beleélveztem a szájába.

    Anetta gyorsan elintézte a tisztálkodást a fürdőben, majd mikor visszatért, megkérdezte, szeretnék-e egy masszázst. Ekkor még nemet mondtam és inkább kértem, hogy csókolózzunk tovább. Ez kisvártatva kölcsönös franciába ment át, amikor is édesen nyögdösött, de sajnos a csúcsra nem tudtam eljuttatni. Majd kértem gumit és kutyusban kezdtük. Hát első osztályú látvány volt, ahogy bepucsított nekem azzal a popsival, lassan is kellett kezdenem, nehogy a második menet rövidebbre sikerüljön, mint szerettem volna. Egy idő után azért rá tudtam kapcsolni és kicsit keményebben döngetni a szexi hölgyet. Ezután a sorrendre már nem emlékszem teljesen, de volt lovaglós és misszi is, majd átmentünk a kanapéra, ahol megint kapta hátulról és meg is lovagolt újra. Amikor kicsit lankadtam, szopizott egy pár percet, majd új gumit húzva folytattuk. A végén visszatértünk az ágyra, ahol szemből élveztem el, a gumiba.

    A második menet után még volt egy szűk fél óránk, amit beszélgetéssel, ölelkezéssel és masszázzsal töltöttünk. Anetta mondta, hogy nem tanulta a masszázs mesterséget, mindenesetre nagyon jólesően megdögönyözte a vállamat és a hátamat. A végén már indultam volna, de nagyon kedvesen marasztalt, igazi barátnő feeling volt :) De azért nem szerettem volna húzni az idejét, így elmentem tisztálkodni, felöltöztem és fájó búcsút vettem Alettától.
  • Elszámolás:

    Szájba élvezést kértem, ami az adatlapján extraként van feltüntetve, de nem kért érte plusz virágszálakat. Ez nem tudom, hogy a kölcsönös szimpátia miatt volt-e, vagy azért, mert másfél órát maradtam, vagy az adatlap hibás, mindenesetre hálásan megköszöntem. Az elszámolás a telefonban megbeszéltek szerint történt, előre, de ez szerintem természetes első találkozón, ill. én eleve szeretem letudni a csokrot az elején.
  • Összkép:

    Abszolút pozitív élményekkel távoztam. Nekem nagyon bejött Anetta külseje, és ehhez egy végtelenségig kedves hozzáállás párosult. Barátnős, ugyanakkor pornós együttlét volt egyben. Bátran tudom ajánlani és ha összejön, mindenképp szeretnék visszatérni valamikor.
Happy Massage