• Áfonya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régóta bevolt jelölve nekem. végre volt szabad idom, és jelezte hívható. többszöri próbálkozás után sikerült elérnem. felvette és csicsergő hangon megbeszéltük a részleteket és a találkozónkat 2 ora mulvára - melyet később kicsit elcsúsztatunk de teljesen rugalmas és kedves volt
  • Megközelítés:

    13 kerület központi részéhez közel levő bérház. parkolás környéken megoldható, de ha biztosra akar menni az ember akkor van közelben parkoló ház. bkv vel is többféle módom megközelíthető a helyszín.
  • Helyszín:

    A lakás egy fölszinti kis pici ékszer doboz. teljesen felújított modern . kis szentélynek kialakítva. nem rég van itt ezen a helyszínen de teljesen megfelel egy randinak. Fürdőben kád többféle tus fürdő, friss tiszta törölközö Fürdés után mivel rendkívül figyel a higiéniára ami nagy pozitívum, kaptam szájvizet illetve kéz fertőtlenítőt, melyeket ö is használ. a szobában egy nagy ágy mely a tett helyszine.
  • Lány külseje:

    Először voltam nála mint írtam . Belépés után kicsit meglepődtem kicsi méretén de egy tünemény leány fogadott fekete fehérnemű szettben képek a valóságot teljesen tükrözik egy fiatal gyönyörű leány arc takarástól egyáltalán nem kell félni nagyon szép arca van mint beszéltük is fogyott sokat de ez egyáltalán nem zavaró és nem látszik. puncia feneke csoda szép. sajnos melleit most nem csodáltattam mivel mint írták már nem rég műtötték és még vigyázz rá ami teljesen érthető. / majd legközelebb/
  • Action:

    Kedvesen fogadott, puszival kis ismerkedös beszélgetés után, közben levetkőztem Megmutatta a fürdőt, és a fürdőben is elmondott mindent mit és hogy , mire vigyázzak Gyorsan rendbe tettem magam, és siettem vissza hozzá. Visszatérésemkor már az ágyon várt. beszélgetés közben. megkaptam többek által leírt lingam masszázst, amit állítása szerint nagyon szeret és én személy szerint sokkal jobban kedvelem mivel igy sokkal jobban egymásra lehet hangolodni mint egy durr bele francia azonnal Nagyon kellemesen csinálta, szinte azonnal kemény lettem és simán igy is kivégzet volna de jeleztem ideje váltani, Gumis francia van az alapban, ezért ezzel folytattuk, ez is kellemes volt. A gumi ellenére nagyon jól esett, egyszer majdnem itt is ért a vég, így kértem, hogy lassítsunk.
    Közösen megállapítottuk, hogy itt az ideje szeretkezni, így kis síkosítást követően doggy t kezdtük. Gyönyörű szűk puncija van, nagyon szép, és frissen volt borotválva. és feneke is csodálatos Szép lassan indítottam, mivel jelezte elég vastag vagyok neki majd szép lassan emeltem a tempon. Csók nem volt, majd talán legközelebb. pár perc alatt végem is lett igy
    Romokat közösen eltakarítottuk, és utána beszélgettünk az élet nagy dolgairól, tapasztalataimról rólam.. és mindenről nagyon értelmes és kommunikatív lány. felajánlott egy masszázst, amit szivesen vettem mert nagyon szeretem .
    Legközelebb biztos több időre megyek, és többet foglalkozunk egymással. Ez nekem így volt most jó, és úgy éreztem, hogy neki is kellemesen telt az együtt töltött idő.
  • Elszámolás:

    Nf az extra nála mint tudom én nem éltem vele nem volt szügség rá. boritékomat az elején asztalkára helyeztem többé szoba se került. nagyon korrekt árazás a nyújtott szolgáltatásért cserében
  • Összkép:

    Először voltam de mindenképp megyek még több de hosszabb időre és sokkal tartalmasabb időtöltésre. mindenképpen ajánlom minden olyan férfinak aki egy barátnős együttlétre vágyik és ki akar kapcsolódni egy kis időre egy gyönyörű fiatal kis tüneménnyel.
Happy Massage