• Kriszta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először itt üzenetben vettem fel vele a kapcsolatot, majd a randi napján telefonon. Elmondtam hogy lehet hogy korábban végzek a délutáni dolgommal így korábban is tudok érkezni, mire a válasza az volt hogy hívj és ha alkalmas akkor tudlak korábban is fogadni. Így is volt mert egy órával korábban sikerült végeznem. Hívtam, azt mondta 10 perc és tud fogadni.
  • Megközelítés:

    Kocsival érkeztem, szerencsém volt, azonnal találtam parkolohelyet a közelben. Nem kellett térkép vagy GPS, mert elég jól ismerem a környéket.
  • Helyszín:

    A lakásból az előszobát, fürdőszobát és a tetthelyet láttam. Mind kifogástalanul tiszta és rendezett. A zuhanyzóban többféle tusfürdő, a mosdónal szájvíz.
    Tiszta törölközők a mosógépen összehajtogatva, feltornyozva.
  • Lány külseje:

    Az a látvány fogadott amit a fotóin lehet látni. Az arc kitakarás a fotókon csupán a diszkréció miatt van. Szép arcú, formás hölgy fogadott, rögtön az ajtóban puszikkal üdvözölt.
  • Action:

    Érkezést követően a cipőmet illedelmesen az előszobában levettwm, majd bevezetést a szobába és megmutatta hova tehetem a ruháimat. Aztán ki kísért a fürdőbe mutatta mit hol találok. Gyors frissítő zuhanyozás után a szobában abban az áttetsző piros valami volt rajtaamiben érkezés kor fogadott. Nagyon szexi ruhadarab. Csókolózni kezdtünk, közben a kezeim el bejartam testének minden zegét-zugát.simogattam a csodás és hatalmas melleit, megmarkoltam a kemény fenekét. Az ágyon elhelyezkedve folytattuk a csókolózást (nagyon jól csókol) és elkezdem a mellbimboit izgatni amik csodásan reagáltak a puszika, finom harapdalasokra, nyelvjátékokra. Közben a kezem a lába közé tévedt és a punciját kezdte simogatni, amiért a tetszését fejezte ki és többször is elhangzottak a "bassza meg és a baszki" szavak melyekkel nyomatekositotta hogy jó úton járok. Az ujjazas a puncija a nem kedveli így a nyelvem el kényeztettem aminek sikere volt
    Ezek után kaptam egy tökéletes orális kényeztetést melytorokkal. Életem egyik legjobb szopása volt. Időnként kicsit finoman rahuztam a a fejét a farkam rá de ez sem volt ellenére. Mivel elsőre nem akartam a szájába élvezni kértem a védő öltözetet és azt híg, lovagoljon meg. Nagyon finom érzés a puncijában lenni, amit ő is élvezett. Egyre hevesebb ritmusban lovagolt, ami végül eljuttatta öt a csúcsra ami nagyon izgató ahogyan érezni lehet hogy a vaginája hullámzik a farkam körül. Erre vártam és ne sokkal azután hogy elelvezett nem tartottam tovább vissza magam és én is csúcsra jutottam. Nagyon kedvesen a használt védőeszközt eltávolitotta és még tisztított a farkam át is, majd ezt követően egymás mellet heverészve beszélgettünk egy jót miközben simogattuk egymást.
    Kis pihenés után a második menet is nagyon finom volt, amit most nem részleteznék. Legyen elég annyi hogy ugyan nincs 20 cm hosszú de elég vastag a kejdorongom így abban maradtunk hogy a popsijába megpróbáljuk de nem biztos hogy sikerül. Sikerült!
    Először írtam beszámolót, ezért kérlek nézzétek el hogy nem sikerült tökéletesre, de igyekszem javítani a hibakon.
    Mindent összegezve, nagyon odaadom és figyelmes partner Kriszta. Korrekt, mindenben a vendég kedvében jár.
  • Elszámolás:

    Mivel Kriszta mindent alapból vállal ami az adatlapján szerepel, nincsenek extrák. Hozzá állása "barátnő" érzéssel ajándékozza meg partnerét.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam vele. Biztos hogy többször is meg fogom még látogatni.
Happy Massage