• Kitti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délelőtt ránéztem itt a weboldalra és láttam, hogy Kitti pont elérhető. Eszembe jutottak a nála töltött randik és egyből hívtam is. Spontán, gyors döntés volt. Szerencsémre pár órával később már tudott is fogadni.
  • Megközelítés:

    Új helyre költözött, de nem ment nagyon messze a régitől. Kocsival mentem, egyszerű volt odatalálni és parkolót is könnyen találtam a közelben. Fizetős természetesen.
  • Helyszín:

    Nagyon jó állapotban van a lakás. Részben ez is volt az oka a költözésnek, hogy nem voltak megelégedve a korábbival. Ami nekem külön tetszett, hogy a kádhoz a függönyt úgy tették fel, hogy ne tapadjon állandóan az éppen zuhanyzó testéhez. Azt eléggé utálom. Sokféle tusfürdő, szájvíz poharakkal, szemetessel. Ezeket le sem kellene írni, de még mindig előfordulnak olyan helyek, ahol ez nem természetes. Talán ide tartozik, hogy szépen összehajtott, illatos, száraz törülközőt kaptam az elején is mag a végén is.
  • Lány külseje:

    Kitti gyönyörű! Abban a piros szettben fogadott, amit a képeken is lehet látni és egy vékony selyem kimonó szerűség volt még rajta. Ami tökéletes arra, hogy amikor az ember átöleli, megpuszilja, a fenekének az ívét, ruganyosságát is érezze rajta keresztül.
  • Erotikus masszázs:

    Összefolyt a masszázs a kényeztetéssel, nem is volt hangsúlyos. Sőt, gyakorlatilag "csak" csúszka masszázs volt. Kittivel nagyon jó csókolózni, ez a csúszka közben is és a későbbiekben s állandó része volt a programnak. Amikor csak egymás közelébe került a szánk, kicsit csókolóztunk.
    A masszázs során cicivel, puncival csúszkált rajtam végig. Nincsenek nagy cicijei, de nagyon formásak, isteni érzés őket masszírozni, simogatni, gyurmázni. Főleg, amikor éppen a puncijával a hadrendbe állt ezredesen csúszkál.
    Áttérek a levezetés részhez, bár itt is folytathatnám, annyira nem lehet tudni, hol ér véget az egyik és hol végződik a másik.
  • Levezetés:

    Visszaugrok a csúszka elé egy kicsit, mert az is nagyon jó volt. Zuhanyzás után, amikor visszajöttem a szobába, Kitti a tatamin ülve várt. Mellé heveredtem, csókolózni kezdtünk lassan óvatosan simogatni kezdtük egymást. Nem is vettem le egyből róla a piros szettet, azon keresztül, azt félrehúzva fedeztem fel, gyakorlatilag minden porcikáját. Először csak kézzel, majd szájjal is. Kellemes sóhajtások kísérték a tevékenységemet.
    Ezután jött a fent leírt csúszka rész, majd a nap csúcspontja, megkértem őt, hogy forduljon hasra, hogy kicsit én is megmasszírozhassam. Először oldalról láttam hozzá, főleg a popsija masszírozásának. Gyönyörű, formás, feszes popsit masszírozhattam. Aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve áttettem a lábamat és úgy masszíroztam tovább, hogy az ezredes pont bele helyezkedett a popsi két partja közé. Távol a puncitól, hogy még fel se merülhessen benne az a kényelmetlen gondolat, hogy túlmegyek a határon, de azt hiszem el tudjátok képzelni, milyen gyönyörű látvány és milyen jó érzés volt. Főleg, hogy a csípője alá egy párnát is tettünk.
    Kicsit később megint oldalra helyezkedtem, felhúztam Kittit négykézláb állásba, de úgy, hogy feje, kezei a matracon, a popsija meg az égbe meredt. Oldalról átkarolva, simogatva, puszilgatva élveztem a csodás látványt, érzést.
    A végén régi kedvenc befejező pozíciónkba helyezkedtünk, ő hanyatt/oldalt feküdt, széttett lábakkal. Én a fejénél, úgy, hogy miközben egy fantasztikus franciát kaptam, végig hozzáfértem a cicikhez a puncihoz, a belső combokhoz, a popsihoz. Nem is hagytam ki egyiket sem.
    Végül a szájában ért a vég, sokáig benntartva, nem kapkodva.
  • Elszámolás:

    Emlékeztem, hogy amikor régebben voltam, minden extrával együtt 30 rózsaszálban egyeztünk meg. Most megérkezésemkor letettem az asztalra, mondtam, hogy * van a borítékban és Kitti nem tiltakozott. Gondolom ez mindkettőnknek jó volt így.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam ismét. Kitti kedves, figyelmes, mosolygós teremtés. nekem nagyon bejön az icipici termetéhez illő formás cici és a számomra extra gyönyörű popsi. Egészen biztosan megyek még hozzá.
Happy Massage