• Linett

  • Beküldte:
  • Linett reagálása

    Köszönjük az újjabb kedves beszámolót "Macifiú"!
    Kicsit furcsa is lesz most nélküled kezdenünk a hetet Lottival.
    Reméljük hamarosan ismét találkozunk! 💕💕
    Addig is sok finom ölelést küldenek neked az Angyalkáid! 🤗🤗

  • Egyeztetés:

    3. rész: Grizzly és a Csodálatos Angyalai 4 kezes szeánsza (az elnevezés Lottié, a Csodálatos jelzőt én tettem most hozzá)

    Hetenként történő megosztásokra való tekintettel, ebben és következő három panelban lényegi új információkat megadni nem reális, mert nem változik a közlekedés, a helyszín, de a lányok sem.

    Aki az első két részt nem olvasta, annak számára az infók hasznosak, akik olvasták az első két részt bizonyára átgörgetik az első négy panelt és onnan olvasnak.

    Ha lehet, kérem, ne tegyék, mert adok némi új információt minden panelhez a korábbiak mellett.

    Ez az egyeztetés eltérő volt az első két négykezes szeánsznál, mert Lotti egy 1,0 óra elteltével csatlakozott hozzánk. Azonban ezt a két lány nagyon rugalmasan leszervezte, velem csak a végső megoldást közölték.
    Négy kezes randi lévén két lánnyal kellett egyeztetni, de ez nagyon egyszerűen ment, mivel az előző randinkon megállapodtunk a mostani randi időpontjában.
    Linett rugalmassága nagyon segíti az időpontokban történő megállapodásokat.
  • Megközelítés:

    Amennyiben valaki a MÁV - val szeretne Linetthez eljutni, akkor a vonat is ideális, a lentebb írtakat tekintve.
    Zugló vasútállomáshoz közeli csendes kis zsákutcát kell megcélozni, amennyiben Linetthez kívánunk menni. Ebből a BKV – t igénybe venni kívánók számára nem nagy kihívás a megfelelő járat meg találása. A GPS pontosan a címre navigál, parkolót mindig találtam, én csak fizetős zónát láttam.
  • Helyszín:

    Egy kicsi kertes, többszintes társasházban, annak nem túl magas szintjére kell menni, így liftet nem is kerestem.
    Az előszobából nyíló két helyiség érdemleges a vendégek számára.
    A fürdőszoba patika tisztaságú, nagyon tágas, nagyon kényelmes és mindennel fel van szerelve, továbbá minden kellékkel el van látva ez a valóságos kis wellness helyiség. Ülőlapos szobainas is található, így a ruháimat itt is hagytam.
    A masszázs szobában melegséget áraszt és kellemes hatást keltő szőnyegpadló, amelyen nagyméretű, vastag tatami és profi masszázspad egyaránt található. Nagyon jó hanghatású zeneládája van Linettnek. A zene választék pedig szinte végtelen lehetőséget kínál. A szobában kellemes világítást adó állólámpák adják a világítást.
  • Lány külseje:

    Eddig még nem írtam meg, hogy Linett nagyon egyedi módon oldja meg a fogadóruháját. Ugyanis belépéskor mindig mást visel, mint amikor a fürdőből vissza térek. Belépéskor volt már testre simuló kis kosztümben, általa kismama ruhának nevezett valamiben, lényeg, hogy soha nem csupán fehérneműben. Ez a belépéskori feeling, nem az erotikára hajaz, viszont így sokkal jobban tudok az újra találkozás örömének adózni. Viszont a mindig mezítlábas viselet nagyon ezekkel a ruhákkal nagyon egyedi megjelenést biztosít. Fürdés után már mindig különböző színű bugyi és melltartó, valamint fekete combfix az öltözéke. Na ebben viszont már egy kis erotikus bomba Linett.

    A korábbi randik során tett megállapításaim, most sem változtak, miszerint az adatok mindenben megfelnek a valóságnak, illetve Linett korát én továbbra is 6 – 8 évvel kevesebbnek látom.

    Bár a sötét hajú lányok jönnek be számomra, de Linett kivétel, mert szőkén is nagyon – nagyon tetszik nekem. A formáját és alakját a fotók is visszaadják, de élőben még inkább tetszik tetőtől talpig amikor meglátom. Nagyon jó lábakon áll Linett, de vakember az, aki számára nem szembetűnő a popsija, amely a képeken is látható brutál kellemes formát hozza a valóságban is. Azonban a fotókról a tapintásról fogalmunk sem lehet, pedig amikor először érintettem, igen kellemesnek éreztem. Nem szabad azonban leragadni Linett popsijánál, mert a tenyérbe illő melleit is kár lenne említés, na és persze tapintás nélkül hagyni. Nem kell tartani a kitakarás miatt az arcától, a gyönyörű kék szemeiben elveszni már felér egy elő orgazmussal. Ápolt és illatos haja, elővillanó szép fogsora, az állandó mosolya pedig egyenesen angyali tekintet, amelyről később még regélni fogok. A külső mellett figyelemre méltó a habitusa, a szövege és a humora.
  • Erotikus masszázs:

    Ezt a szeánszot is ajtótól-ajtóig formában, az események időbeliségét követve írom le, ugyanis a szeánsz folyamán folyamatosan volt masszázs és kényeztetés, így ezt tartom a legérthetőbb formának.

    Emiatt, aki csak vagy a Masszázst, vagy a Kényeztetést olvassa, nem fog teljes körű infókat szerezni.

    Kemény pornóról ezúttal sem tudok írni, mert nagyon érzéki, igazi mélyre ható erotikával telt minden perce a szeánsznak.

    Amint azt már fentebb is írtam, Linettel 1 órával Lotti csatlakozása előtt indítottuk a találkát. Így fürdésből visszatéve ketten ölelkeztünk össze és nem sajnáltuk egymástól a csókjainkat. Linett csókja nem a nyelvvel való mandula vizsgálatot célzó, hanem nagyon érzéki, és mindenre kiterjedő, az ajkaink kölcsönös finom harapását és az egymás fülébe történő csókokat amilyen jól tudja fogadni, ugyanúgy tudja viszonozni. A ruházatától megszabadulva Indult Linett egyre lejjebb, miközben folyamatosan csókokkal halmozott el, amerre járt. Megérkezett a sarkára ülő helyzetbe, így nagyon kényelmesen tudott franciázni, amit nagyon változatos formában tett. Ugyanis alulról nagyon érzékien vette nyelvelésbe a golyóimat, miközben a rudamat pulzálta. Majd a makkomat vette finom ajkai közzé és kellemes szívóhatások mellett hol mélyebben, hol kintebb vette birtokba, miközben most a golyómat simogatta. Ezt követően jött, amit még Linettől eddig nem láttam, ugyanis miközben a makkomat birtokban tartotta, a kezével a lábfejemre támaszkodva előre dőlt és ebben a felülnézeti perspektívában olyan gyönyörű formát mutatott, amire azt mondtam, ezt minden további szeánszon szeretném látni. A látvány mellet mennyei érzés volt, mert egy Angyal milyen érzést is tudna kiváltani a francia nyelvlecke kéz nélkül. Linetten múlt, hogy nem végzett ki, hanem átirányított a tatamira. Itt egy nagyon lendületes szemből csúszkával tovább tartott az orgazmus felé vezető útamon. Majd átváltott egy érzéki franciába, olyan pozícióban, hogy a kezemmel tudjam simogatni a melltől combközépig mindenhol. A franciával a zacsimtól indulva a nyelvével gondosan végig pásztázott, míg a makkomat el nem tüntette. Innen már nem volt kegyelem, ellenmondást nem tűrően kivégzett, nem is engedett el, amíg nem érezte, hogy már visszafelé tartok az orgazmus csúcsáról. Papírtörlő, majd kilibbent a fürdőbe, ahonnan visszatérve végig hasalt rajtam, így időzött egy kicsit.

    Ekkor mosolyogva mondta: „foglalkozz most már velem, mert mindjárt jön Lotti, és nem lesz rám időd”. Azt gondolom, nem kell megmagyaráznom, hogy ezt nem a magam előtérbe helyezése miatt írtam, illetve azt sem, hogy ez nem rólam szól. Miként a beszi sem, így nem részletezem, miként kényeztettem Linettet manufakturális módon. Azt viszont a beszi tárgya, hogy Linett most sem teátrális módon élte át az orgazmusát, hanem a mosolyskála valamennyi elemét megmutatva halk hangokkal tette egyértelművé, nem is akarta titkolni, hogy nagyon jól érzi magát. Majd felült szemből, szinte az ölembe, átölelt és megcsókolt.

    Kis pihenés után Linett ismét franciázni kezdett, előbb 69 szerű formában, majd mellém fekve, ahonnan átfordultunk úgy, hogy Linett került fekvő helyzetbe, és így folytatta a franciát.

    Közben Lotti is megérkezett, és a köszönés után, azonnal beszállt a franciába, így már két pár ajak és két nyelv vette birtokba a zacsimat, a rudamat és a makkomat. Linett udvariasan átengedte a franciát Lottinak, miközben a számra ülve kényeztette magát, nekem csak statisztálnom kellett hozzá. Ezután leszállt a számról és érzéki csókolózásunk közben Lotti folytatta a franciát.
  • Levezetés:


    Az Angyalok cserében állapodtak meg, mert Linett jött franciázni, Lotti pedig a számra ülve figyelte a történéseket, miközben a csípőjét úgy mozgatta, hogy szinte orgazmusba vitte magát a nyelvemen. Lotti előre hajolva vette át Linettől az ajkai közzé a makkomat és kellemesem a nyelvével is körözött rajta. Lotti visszajött és csókolózásba kezdett, így adta át a terepet Linettnek, aki a talpamtól haladva nagyon alaposan végig masszírozta mindkét lábam, miközben Lotti nagyon kellemes csókolózással kedveskedett. Közben Linett a combjaimat már a lábam között ülve masszírozta, és ebből lingamozás lett. Linett ennek önállóan is nagymestere, de Lottival még így is betudott segíteni. Ugyanis 69 formában a számon ülve leheletnyi távolságra hajolva figyelte, amint Linett bűvöli a zacsimat, rudamat és a makkomat. Miközben lefetyeltem Lottit és élveztem Linett lingamját, azt is éreztem, hogy időnként Linett átengedi a makkomat Lottinak, aki azon a nyelvét pörgette, majd az ajkai között tartotta, de közben ahol hozzáfért Linett lingamozott. Ezt jó néhányszor megtették, hogy Linett lingamozás közben, egy időre engedte Lottit franciázni. Lotti közben a lefetyelésem hatására egyre inkább izgalomba jött, nem beszélve rólam, aki a kettős behatásnak köszönhetően szintén a kivégző osztag előtt kezdtem érezni magam. Linett nagyon jól kontrolálta Lotti és az én állapotomat, úgy tudta szabályozni a lingamot, hogy amikor Lotti az orgazmusa csúcsára ért, akkor ismét franciázni hívta Lottit, és engem is elrepített, és úgy ért Lotti szájában a vég, hogy közben Linett a zacsimat közben el nem engedve kellemesen masszírozta. Lotti papírtörlő, fürdő, majd Linettel mi is rendbe szedtük magunkat.

    Ezután az Angyalok két oldalról elhelyezkedve átmasszírozták a felső testemet, a combomtól a szó szerint a fejem búbjáig. Ugyanis azon túl, hogy nagyon alaposan haladtak rajtam végig hason és hanyatt fekve, Linett egy szakszerű fejmasszázst is adott.

    Ezt követően Lotti, lovaglást imitáló csúszkája közben, Linett Őt hátulról ölelte, simogatta, Lotti pedig a csúszka lendületét nem csökkentve félre fordítva csókolózott Linettel. Lottit már nem először láttam, de ennyire vágytól égő tekintetét még nem mutatta. Ki is mondta: „már nagyon hiányoztatok”. Lotti közben a mellét a számra tapasztotta a csúszka közben, majd kezdett lejjebb csúszni és a farkamat a melleivel masszírozta, miközben Linett előbb csókolózni jött hozzám, majd a puncijával csókolóztam, mivel a számra ülve figyelte, hogy Lotti az év kebelszexét csinálja. Lotti csodás melleinek fenomenális játékát még egy-egy beszúrt nyelvnyalintással fokozta, közben Linett fáradhatatlanul hol csókolózott velem, hol a számon ült. Lotti is megmutatta, hogy a mellein kívül a kezével is kiválóan tud kényeztetni és nagyon szakszerű lingamot csinált, miközben most Linett szállt be egy-egy kis franciára, miközben Lotti sem engedett el. Lotti is egy-egy kis franciával színesítette a lingamot. Ezzel az Angyalok együttesen sodortak az orgazmus felé, és együttes franciával végeztek ki. Nem engedtek el már csak akkor, mikor kezdtem összezuhanni. Mindkét lány a törlőkendő után, fürdőbe el, majd két oldalról mellém helyezkedve, alaposan végig masszíroztak tetőtől talpig, egyetlen négyzetcentimétert sem kihagyva. Ez a levezető masszázs nagyon kellemes volt így a szeánsz zárásaként. Különösen élvezetes volt Lotti szabályos talpmasszázsa és a Linettől vett fejmasszázs repeta. Ezt követően két oldalról mellém feküdtek, szorosan annyira hozzám simulva. hogy nemcsak engem, hanem egymást is tudták simogatni.

    Miközben így öleltük egymást, mondtam, hogy mostantól nem az Angyalaim vagytok, hanem a Csodálatos Angyalaim.

    Megállapodtunk abban, hogy mikor lesz a következő szeánsz és ennek a megnyugtató tudatában vettünk búcsút egymástól egy záró hármas csókolózással bearanyozva a napunkat.
  • Elszámolás:

    A két órás, négy kezes szeánsz végén, a két lány számára ** virágból álló csokrétát helyeztem el a rádió tetején, amelynek egyetlen szálát sem sajnáltam, mert a Linettől és Lottitól kapott élmény nagyon magas színvonalat képvisel.
  • Összkép:

    Linett számomra már az egyre több szeánszunk után sem csupán a szépsége miatt elbűvölő NŐ, mivel egyre több tiszteletet és szeretetet érdemlő tulajdonságát mutatta meg nekem.

    Ezen szeánsz alkalmával tovább nőttek a Lottival közösen meg nyilvánított, tiszteletet és szeretetet érdemlő tulajdonságok.

    Most is van új a nap alatt érzésem volt a randit követően, mivel a Linettel korábbi, kettesben és hármasban töltött csodás randik után ez a randi minden elemében, és minden tekintetben más volt, mint az eddigiek, még két egyforma randink nem volt.

    A randi felejthetetlen élményekkel gazdagított, így a zöld besorolás nem a valós szándékomat mutatja, csupán a lehetőségeim korlátozottak.
Happy Massage