• Evelyn

  • Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Kedvesem! Nagyon szépen köszönöm, hogy ismét írtál rólam! Várlak vissza! Puszi

  • Egyeztetés:

    VTR-en egyeztettünk mint mindig. Hamar elfogadta a randimat, aminek nagyon örültem. A hirdetését itt a beszámolok oldalon láttam.
  • Megközelítés:

    BKV-val érkeztem ismét. Könnyen megközelíthető szinte bármelyik nagyobb csomópontból. Mikor megérkeztem meg csörgettem és második csörgésre fel is vette. Semmit nem kell várni azonnal be is lehet jutni a házba. A parkolás az a környező utcákban lehetséges vagy parkolóházban.
  • Helyszín:

    A lakás régi bérház hatalmas tágas szobával. A lakás állapota kitűnő. Fürdőszoba felszereltsége pompás, jobb mint egy dm :) mindent megtalál az ember benne amire csak szüksége van hogy felfrissítse magát. Tiszta illatos törölközők és mindenhol tisztaság. Az agy egy kellemes nagy franciaágy ahol az esemény történik. Szépen berendezett nem túlzsúfolt.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő alkat és mindig más szexi fehérneműben fogad egy kis köntösben. Minden tetszik rajta, Semmi kivetnivalót nem lehet rá mondani. Amikor ki nyílik az ajtó olyan benyomást kelt hogy az ember már ott hanyatt dobná magát a látványtól, annyira gyönyörű és szexi.
  • Action:

    Megérkezés után egy kis beszélgetés és nevetgélés, utána jön a tetszőleges vetkozes, ki mennyire szerete és irány a fürdő. Tusolás után vissza a szobába ahol Evelin fokozza a hangulatot a fehérneműben ami rajta van. Sose érek el az ágyig vele és már simogatom ölelgetem és csókolom. Miután az ágyra fekszünk lekerülnek a fehérneműk és elkezdődik a simogatás és a csók csata. Kellően felizgat és a kezével rátér a szerszámom felélesztésére. Kellemesen oda hajol és finoman elkezdi szopni a makkot és nyalogatja az eledező farkamat. Utána rendesen megszopja és a nyelvével igen jól játszott amitől azt hittem elmegyek azonnal. Szóltam hogy váltsunk mert így végem lesz. Nem ellenkezett hanem úgy csinálta ahogy szeretném. Mondtam neki hogy kutya pózban helyezkedjen hogy hátulról tudjam nyalni. Így hozzá fértem a gyönyörű popsihoz is és a puncihoz is a nyelvemmel. Csodás élmény nyalni egyszerre a két lukat. Mikor kiéltem magam akkor 69-be váltottunk és úgy folytattuk egymás kényeztetését. Amikor már elég jól álltam akkor gumit húzunk és bele ült a farkamba. Nagyon jól lovagol, igazán megdolgozza a játékszert. Közben a cicit simogattam és néztem a szép száját. Póz váltás jött, utána kutya pózban mutattam meg tudásomat amit igen szívesen vett a hangokból ítélve. Meg kell jegyeznem nem egy kiabálós élvezésre kell gondolni, hanem egy lágy dugj még hangra. Így ment egy darabig és misszionárius pózban fejeztük be csoókcsatával és cici nyalogatással. Nagyszerű élmény volt. Igazi Evelin élményt kaptam. Imádom.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem kértem, elégedett voltam a normál kiszolgálással is. Lehet legközelebb kipróbálok egy vagy két extra szolgáltatást.
  • Összkép:

    Nagyon jó érzéssel távoztam, mintha otthonról mentem volna el a barátnőmtől. Az élmény még most is a fejemben van. Csak rá tudok gondolni és a gyönyörű szemeire és szájára. A legmagasabb értékelést adnám amit csak lehet de sajnos azt még nem tudok adni. Ajánlani ajánlom mindenkinek de nem szívesen mert megtartanám magamnak.
Happy Massage