• Tina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először foglaltam a szalonban online, mivel az irodából nem nagyon tudtam szabadulni egész nap. Randi előtt másfél órával küldtem el a kérést, kb 20 perc múlva érkezett a visszaigazolás.
  • Megközelítés:

    Kivételesen autóval érkeztem a helyszínre, a parkolás fizetős a környéken, de helyet találtam bőségesen. Előtte telefonon csörögtem, majd megkaptam a zöld jelzést a kaputelefonhoz.
  • Helyszín:

    Most először fogadtak az újonnan megnyílt kettes számú lakásban. Ez az ingatlan is patent, szobák hasonlóan berendezve, hűtött italok sokasága áll rendelkezésre. Fürdőszoba higiénikus, tusfürdők széles kínálatban, természetesen a Baba márkából. Vendéglátóm egy szélső, tataminos szobában rendelt.
  • Lány külseje:

    Tina arcképes fotókkal hírdet, úgyhogy semmiféle csalódás nem érheti a látogatóját. Beléptemkor lemerevedtem, annyira szépnek találtam. Pici, iszonyatosan szexi leányzóról van szó, aki büszkén viseli nőiességét. Szép hosszú haja van, babaarca, testalkata mint a képeken, mellei tenyérbeillőek, feneke pici, kemény. Személyisége megfog, kedves, intelligens, kacér. Olyan érzés, mintha a férfiember az egyetemista barátnőjéhez/szeretőjéhez ugrana be (már ha van annyira szerencsés, hogy ilyen bomba csajt szedjen fel).
  • Erotikus masszázs:

    Fél órába nem sok minden fér bele, ezért a lingam mellett egy kis csúszkát kaptam. Először hasra fordulva siklott rajtam az olajjal gondosan bekent melleivel, miközben a tükörben figyelhettem gyönyörűszép altestét. Nem jöttek a szavak, valahogy ha pinát látok, nagyon elcsendesedem, megnyugszom. Rövid idő után fordultam és folytatta a kellemes kis csuszmákolást. Néha felvettem vele a szemkontaktust, mire ő nagyon kacéran nézett vissza rám; teljesen elvarázsolt a kis hölgy.
  • Levezetés:

    A szalon specialitása a kézi levezetés, amelyet elég magas szinten űznek. Tina először mellémülve kezdte rácsorgatni az olajat a szerszámomra, miközben simogathattam gyönyörűszép melleit és kívánatos hátsóját. Kezdetben simító mozdulatokkal ingerelte a tetszhalott állapotban lévő kobrát, ami pár pillanat után már ugrásra készen állt. A foglalkozásból a gát környéke és a golyók sem maradtak ki természetesen. Mivel nem volt alápárnázva a fejem, ezért nem lestem, hogyan kényeztet, inkább gyönyörű testével és az általa generált buja gondolatokkal foglalkoztam, de maradt bennem jókora kíváncsiság, mivel eddig nem tapasztalt, ismeretlen technikákat figyeltem meg a lingam masszázs közepette. Csűrte-csavarta, húzta-vonta, gyorsított-lassított, aminek hamar meg lett az eredménye. Mint ahogy Habsburg Regenkurt haladt Spritzwalden felé, úgy én is visszafordíthatatlanul elindultam a gyönyör útján. Nagyot lőttem, de szerencsére nem találtam el senkit.
  • Elszámolás:

    A kilépő zuhanyzás után rendeztem az anyagiakat, szinte nekem kellett kezdeményeznem. Ami különösen tetszett, hogy Tina végig meztelen maradt, még a búcsúzáskor is. Az előre tudható árat egy picit kiegészítettem, hogy a hozzá hasonló szép virágszálak nehogy elhervadjanak ebben a csúnya, inflációs makrogazdasági környezetben.
  • Összkép:

    Tina egy bűbájos vendéglátó, személyisége magával ragadó, teste bomba. Kérdezgettem melyik kolléganőjét ajánlaná, lehet visszamegyek hozzájuk egy négykezesre :)
Happy Massage