• Kriszta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem, mivel nincs vibere így ezt láttam a legjobb megoldásnak a kapcsolat felvételre.
  • Megközelítés:

    Gyalog mentem otthonról mivel nem messze lakom, nem volt értelme autóba pattanni. A cím, amit kaptam az eredeti címmel szemben található a pontos címet érkezésemkor kaptam meg. A parkolásról annyit, amit láttam elég nehéz lehet napközben a parkolás. A házat, ahol dolgozik Kriszta könnyen megtalálható GPS nélkül is.
  • Helyszín:

    A lakás külön bejáratú kétszobás mindennel felszerelt és higiénikus minden. A fürdőben pár tusfürdő van és két féle szájvíz is található. A törölköző pedig a fürdőben a mosógép tetején vannak feltornyozva szépen összehajtogatva. A belső szobában voltunk, ahol egy nagy méretű franciaágy és egy fotel van ahová tudjuk tenni a ruháinkat.
  • Lány külseje:

    A képei visszaadják azt, amit eredetiben kaptam. Kedves szexi és rövid hajú lány személyében. Abban a szexi fekete ruhában nyitott ajtót, amiben a képin is van. A nagy cicik vonzottak és kíváncsi voltam a popsijára is. Ezek alapján esett Krisztára a választásom. Utólag bevallva jó döntésnek bizonyult. Bejöttek a nagy eredet, de gravitáló cicijei.
  • Action:

    Hamarabb érkeztem pár perccel rátelefonáltam, hogy megjöttem a kapott címhez. Azonnal felvette a telefont ekkor megadta a pontos házszámot a kapun való bejutást és emeletet is. A lakásban üdvözlő puszikat kaptam már a fogadtatásnál tudtam, hogy jó helyre érkeztem. Megkért, hogy a cipőt vegyem le az előszobában, de ha nem szólt volna akkor is leveszem, mert otthon is így szokás.

    Bementünk a szobába, ahol megbeszéltük mit szeretnék én pedig vázoltam elképzeléseimet. Ruháimat levetve a fürdőbe kísért. Mondta, hogy mindent megtalálok a törölközőt a tusoló kabinnal szemben találom a mosógépen szolgáljam ki magam. Gyors tusolást követően a szobában találkoztunk újra. Egymással szemben még állva simogattuk egymást és csókolóztunk.

    Egy kis testi kontaktus után az ágyon találtuk magunkat. Ott folytattuk a csókolózást, ami valóban igazi szenvedélyes csók volt. Átadtam Krisztának magamat tegyen, amit szeretne velem és pajtimmal. Nem is kellett noszogatni tette a dolgát ahogy illik. A pajtimnak is tetszett ez a felállás. Kapott is rendesen volt minden natúr francia nagyon a technikája, cici szex, zacsi játék, amiket élvezett pajtim is. A franciánál rásegítettem a kezemmel a fejét rányomva pajtimra, hogy jó mélyen legyen a torkán egy kicsit kényszerítve is rá. Azért figyelve, hogy ne legyen kellemetlen neki.

    Megkellett szakítanom ezt a kellemes játszadozást, mert a végén idő előtt elvérzek. Helyet cseréltünk következtem én, de előtte igazi csókot kaptam. olt már be volt indulva láttam rajta. Ezt akkor fokoztam a cicikkel kezdtem nagyon jó volt foglalkozni velük viszont a cél a puncija és a popsija volt. Először a puncit izgattam közben az ujjammal a popsit is tágítottam óvatosan haladva milliméterről milliméterre haladva befelé, amikor elértem a teljes behatolást rendesen csúszott popsiban az ujjam közben azért a puncival is törődtem.

    Csak annyit tudod mondani halkan, hogy bassza meg ez arra ösztökélt engem, hogy még hevesebben és nagyobb ütemben nyaljam. Meg is lett a várt eredmény hatalmasat élvezett. Pihentetés képen visszaadtam pajtimat Krisztának. Egy fergeteges franciát adott pajtimnak. Kérésemre kölcsönösen folytattuk. Felém is jött én pedig nyaltam hol a puncit esetenként a popsiba is belenyalhattam és szintén ujjazhattam is, ami látszólag tetszett neki.

    Kértem a gumit, amit hamar fel is helyezett ügyesen. Szemből ült bele a kőkeményre szopott pajtimra. Előttem a ringatózó cicik látványa szórakoztatott imádtam őket még a számba is kerültek. Nem akartam így elvérezni helyet cseréltünk. Bepucsított én pedig behatoltam a punci mélyére. Most is csak annyit mondott bassza meg én meg ezt tettem kérés nélkül is.

    A popsit is szerettem volna bevenni bár az méret függő, de nekem pont méretes a pajtim így ezzel nem volt gond. Elő bújva vittem síkosítót erre a célra bekentem a gumis pajtit és a popsit is simán sikerült a behatolás popsiba minden kellemetlenség nélkül. Jól megjárattam pajtit majd gumi le és a szájába tettem a pajtimat és nagyot élveztem hozzáteszem, hogy ez is partner függő, ami érthető.

    Minden cseppet eltüntetett a pocakjába nem finnyáskodott. Miután lenyugodott pajtim utórezgések után megtörölgettem Kriszta segítségével. Egy kicsit beszélgettünk összebújva, amit én kezdeményeztem. Jól is esett ez az összebújás is. A végén tusolni mentem majd felöltözés után elhagytam a lakást. Búcsú puszikkal.
  • Elszámolás:

    Első alkalommal mindent előre rendeztem, ami pesti átlag körül lehet. Extrák nélkül mivel nincs Krisztánál, ha adottak a feltételek akkor minden alap.
  • Összkép:

    Kellemes társaság Kriszta én még biztos fogom keresni, mert nagyon jól éreztem magam vele. Végig partner volt mindenben. Csókollak 😘
Happy Massage