• Bia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már rég óta a kedvenceim között volt, mégis egy véletlen folytán hozott össze vele a sors. A múlt héten volt egy leszervezett randim egy lánnyal, viszont amikor én időben ott voltam, ő már nem volt elérhető. Mit tesz ilyenkor a vendég? Hát igen, én is szétnéztem a kedvencek között és felhívtam Biát, hátha ráér. Sajnos elsőre nem vette fel és emiatt leszerveztem egy másik lányt aznapra, viszont később diszkréten visszacsörgetett és így a következő hétre beszéltünk meg időpontot. A telefonon is kedves, közvetlen és rugalmas volt.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem és mivel korábban már tájékozódtam a beszámolókból, tudtam, hogy nem egyszerű parkolni, így erre beterveztem plusz tíz percet. Így is volt, tényleg nem nagyon van hely, hanem a párhuzamos utcában volt egy fizetős parkoló udvar, így ott álltam meg. Innen egy kevés séta és pontban a kapuban voltam. Reggeli időpont megerősítéskor kaptam meg a pontos címet. A kapuból hívtam, ő pedig segítette a bejutásomat.
  • Helyszín:

    Csinos kis lakás, a cuki cicájával lakik itt. Az ajtó mögött várt, én pedig beléptem az apró előszobába, majd innen bekísért az ízlésesen berendezett nappaliba. Mindenben látszik a könnyed stílus és kényelem. A fürdő is tiszta, rendezett, zuhanyzás a kádban, kiszállva saját pohár és fogkefe vár. A nappaliban ismerkedtünk, fürdés után, viszont már a diszkréten elsőtétített hálóban az ágyon várt.
  • Lány külseje:

    Nos, elég sok képe van fenn, szinte elfáradt az ujjam, mire mindet végiglapoztam. A képein is sokféleképpen szerepel, így én is elképzeltem, milyen lehet, illetve az agyam kipótolta a kitakart részeket. Amikor elsőre megláttam, kicsit más volt, mint a fantáziámban, de egyáltalán nem ért csalódás. Egy formás vonzó nő nézett rám ízléses testhez álló fekete ruhában. Frissen mosott szép hosszú fekete haj, az ajkai szépen vörösre rúzsozva, arca diszkréten sminkelve, intelligens mély szemek. Sportos alkata van, nem vézna, hanem kerek formák, ahol kell, kemény kerek popsi, tenyérbe illő a testalkatához méretben aranyos gömbölyű cicik. Bőre mindenhol puha, ápolt és teljesen szőrtelenített. Finom illatos minden, nem csak ő maga, hanem a lakás is. Egyes képekhez képest talán kicsit husibb, de feszes és formás mindenütt.
  • Action:

    A nappaliban ismerkedéssel indítottunk. Ő szépen felöltözve leült mellém. Sok szép lány van és Bia nem azért különleges, mert szebb mint mások, hanem azért mert valóban ért a férfiak nyelvén és tudja mi csábítja el őket. Mindez mégis a háttérben történik, semmi erőlködés, minden természetesen történik, de ő érti, mire vágysz. Beszélgetés közben finoman megsimítja a lábam, de csak így néha néha, cserébe nekem is útnak indul a kezem, de mivel telik az idő, felmerül, hogy indulok zuhanyozni. Szóval gyorsan letusolok, majd a higiéniai teendők után kilépek a fürdőből és látom ő már a félhomályban vár. Nem meztelen, hanem van mit kibontani, csipkés melltartó, apró fekete bugyi. Mellébújok, ő pedig végigsimít a testemen és lágyan megcsókol. Miközben finoman játszunk egymás ajkával, a kezem is el el téved a testén, végigcsókolom a nyakát, majd lejjebb a melléhez érek. Finoman kifejtve a melltartóból megízlelem a bimbóit. Ő is felméri a testem és végül a lábaim között köt ki. Óvatosan a szájába vesz, majd elkezd gyengéden szopni. Elég változatosan csinálja, látszik, hogy ezt szereti csinálni. Néha kicsit vár, majd hirtelen, de nagyon finoman elegendő nyálba siklok be a szájába, néha használja a kezét, majd csak szájjal folytatja tovább. Azért ügyes, mert tényleg élvezi, amit csinál. Nem szerettem volna, ha így érek véget, ezért mondtam, hogy én is megízlelném odalent. Én is finoman lassan csinálom, igyekeztemet mégis hamar siker koronázza. Kis pihi, mire az érzékennyé vált részei újra tettrekészek, ahogyan a farkam is alig várja a folytatást. Ő még azért nem sieti el és egy változatos menetre újra bevesz a szájába. Végül előkerül a gumi és ő kicsit feljebb csússzan, hogy rám tudjon ülni. Először lassan majd kicsit dinamikusabban lovagol meg, közben néha a számba kerülnek formás mellei. Simán meg tudnám őt így is tölteni, annyira ügyesen diktálja a ritmust, de mielőtt ez megtörténne, megkérem, feküdjön hanyatt és szemből kezdem dugni a finom és sikamlós punciját. Miközben a nyakát csókolom, egyre közeleg a vég. Közben hallgatom halk nyögéseit. Végül jön az elkerülhetetlen és az utódok a gumiba ömlenek. Még kis összebújás így egybe akadtan, azután csak ki kell húzni. Megtisztítjuk a farkam és irány a zuhany.
  • Elszámolás:

    Nem tudok extrákról, mert minden alap, amire nekem szükségem van. Egy magasabb szintet kell megfizetni és cserében valóban ezt is kaptam.
  • Összkép:

    Végig az volt az érzésem, hogy ő most tényleg arra készült, hogy ezt a délutánt velem tölti. Nekem öltözött szépen fel és nekem sminkelt. Valóban beszélgettünk, ismerkedtünk, majd teljes odaadással ágyba bújtunk. Élvezettel vett a szájába és figyelt arra, hogy mire vágyok. Egy vonzó nő, akit nagyon jó dugni. Érdekes a személyisége és azon túl hogy, újra arra gondolok, hogyan töltöm ki a farkammal újra a lágy kis punciját, kíváncsi is vagyok rá, hogy ki is ő.
Happy Massage