• Bius a szomszéd lány

  • Beküldte:
  • Bius a szomszéd lány reagálása

    Kedves Ván- dor !

    Örülök, hogy ismét meglátogattál és jól érezted magad a foglalkozáson.
    Igaz arcképpel hirdetek ,ettől még a külsőmről is bátran lehetne többet írni ,
    a ruci amiben elcsábítottalak nem egy mezei bikini, hanem egy Exclusive - fehérnemű szett.
    Köszönöm szépen,hogy írtál Beszámolót :)

    Puszi Bius :)

  • Egyeztetés:

    Bius régi ismerős, tudom, nem lehet csalódni, most mégis okozott meglepetést (lásd később ). Felhivtam, szerencsém volt, a javasolt időpontot elfogadta, VTR-en le is igazoltuk.
  • Megközelítés:

    Parkolással nem lehet gond, bár én a Közhasznút használom. Villamos, Metró Busz talán még Hajó is jár arra, max.10 perc sétával elérhető. Jó állapotú panel, parkositott környezet, zökkenőmente bejutás, a liftből kiszállva már nyilik is az ajtó.
  • Helyszín:

    Életvitelszerűen használt lakás, rend,tisztaság, jól felszerelt fürdő. Szobában nagy franciaágy, massziv masszázspad, szőnyeg, szóval otthonos. A lakáshoz házi kedvencként egy kis kutyus is tartozik, ami kellő távolból ugatással érdeklődik - valószinűleg - jövetelem céljáról. Bius néhány szem csemegét ad kezembe amit továbbitok kedvencének, ezzel el lettem fogadva.
  • Lány külseje:

    Ajtó mögött Bius fogad, nyaktól bokáig fehérben (testre feszülő trikó és hosszú nadrág, lábán piros magassarkú cipő, minek köszönhetően az üdvözlő puszihoz kissé le kell hajolnia (szép szál leány). Laza, vidám, kissé szétszórt, kedves, bolondozásra is hajlamos, szóval nem unalmas társaság. Rövid beszélgetés, emlékek felidézése, közben fürdés, évődés.
  • Erotikus masszázs:

    Bius eddigi tapasztalatom szerint nagy hangsúlyt fektetett a masszázsra, több fajtáját is kipróbáltam már de most ért a fentebb emlitett meglepetés. Mire visszatértem Bius már egy frissen vasalt lepedőt kezdett teriteni az ágyra - természetesen azonnal segitségére siettem. Sejtettem, hogy most új forgatókönyv készül. Először is kibujt fehér öltözékéből és csak egy piros neccharisnya meg egy piros bikini szett maradt rajta, DE: a melltartó nem volt hibátlan, ugyanis mindkét csúcsa hiányzott, kiemelve a természetes kerek "udvarokat" , közepükön a hivalkodó bimbókkal. De újabb DE: a bikini sem volt hibátlan, az "aranyháromszög" is védtelen volt jól láthatóvá téve a húsos, formás (függőleges) ajkakat. Szóval itt már biztos voltam, hogy nem masszázzsal kezdünk. Erre a "megrázkódtatásra" muszáj volt innunk egy korty pezsgőt ( szerencsére éppen volt nálam) és igy sor került egy kis eszmecserére.
  • Levezetés:

    A további program igy az ágyon folytatódott, bevezetésképpen egy kis csókolózással kezdve - Bius nagyon érzékien, mélyen és hosszan tud csókolni, (érzésem szerint szeret is ) -
    ami a továbbiakban állandó vezérfonallá vált. Kérte, hogy melltartóját oldjam ki, igy játék terem tovább bővült. Bikinijétől maga szabadult meg, most már teljes természetességünkben ölelkezhettünk össze. Ettől kezdve a folytatást a fantáziára is rálehet bizni. Bius keblei nem nagyok, de bimbók érzékenysége, reagálása figyelemreméltó. Keményen ágaskodnak, hivogató kelyhének csúcspontja a fent emlitett bimbóknál is virulensebb, ágaskodását, merevedését még meg is irigyeltem. Szünet nélkül kerestük, megtaláltuk és kényeztettük egymás érzékeny zónáit. Bius nem titkolja, sőt érzékelteti, hogy nagyon kedvére való ha kényeztetik, aktivan részt vesz benne és nagyszerűen motiválja a partnert. Egy rövid pihenési szünetben meglepő kérdést tesz fel : méz vagy nutella?? Először nem is kapcsolok, de megismétli. Rávágom, nutella. Rövid időre eltűnik, majd visszatér kis tálban nutella-krémet hozva. Lassan fogom fel, hogy - farsangra tekintettel maszkirozást kér minimum három ponton. Megértem és a két iker bimbóját, valamint a húsos,telt függőleges ajkakat - köztük a kacéran ágaskodó csúcsot barnára maszkirozom. Ezt követően folyamatosan igyekszem visszaállitani az eredeti állapotot, hosszan. lágyan lassan ingázva a három terület között. Intenziv visszajelzései csak fokozzák lelkesedésemet, aminek eredményeként napi édességigényem tökéletesen kielégitésre került, az inkriminált testtájak pedig újra eredeti állapotukba kerültek. Változott a felállás, szive minden hálájával viszonozni kezdte a kapott élményeket. Néhány hosszú csók után ajkai közé vett és lassú de kitartó kényeztetésbe kezdett. Kezei csak a környéket simogatták, feje szinte meg sem mozdult, nem "bólogatott" csak a nyelve és a szivogatás vitt a csúcs felé, miközben az állandó cuppogás okozott akusztikus élményt is. Majdnem kértem is egy kis kézi rásegitést - a biztonság kedvéért - de inkább rábiztam az események irányitását, meg kiváncsi is voltam a végkifejletre. Jó döntés volt, a kitartás és az ő türelme meghozta a fantasztikus élményt. Nála nincs VSZ. de nem vagyok biztos benne, hogy ezt nem léptem-e egy pillanatra át. Nem tudom, mert megszűnt a világ, hosszú idő után lassan tértem vissza, ő csodálkozó mosollyal- még mindig kezében tartva - nézett rám és megnyugodva látta, hogy épségben visszatértem. Még egy kis levezető összebújás, apró, hálás csókok, majd a rend kedvéért pótolta az elmaradt masszázst egy kellemes, jóleső hátkezelés formájában. Záróakkordként fürdés, öltözés, és élményekkel teli távozás.
  • Elszámolás:

    VTR-ből is ismert, előre letéve.
  • Összkép:

    Még soha nem éreztem nála TP-t, csak a vendéggel foglalkozik, a maximumot akarja adni, de önmagára is figyel, ezzel is fokozva a találkozás élményét.
Happy Massage