• Szederke

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kiváló értékeléseket kapott a kezdetektől, megnyerő a marketingje, kiváncsi voltam hogy ez szóban is alá tudja támasztani?! Villogott hogy lehet hívni, időm is volt éppen egy nyugis telefonhívásra.
    Hamar fel is vette, kedves-talpraesett hölgy volt a vonal másik oldalon, korrekt módon tájékoztatott a programjáról-lehetőségekről, a számomra fontos feltételnek már meg is felelt.
    Pár nappal késöbbi időpontajánlatomat elfogadta, jeleztem hogy a VTR-en is szeretném az időpontot lefoglalni amit pár órával később el is fogadott.
    A randi reggelén még küldtem egy megerősítő sms-t amit kért és mondta, hogy válaszolni nem fog rá, de várni fog.
  • Megközelítés:

    A pontos címet a VTR egyeztetésben kaptam meg.
    Belváros, ennek minden előnyével- hátrányával. Parkolni lehet, fizetős, de ennek ellenére futópercre érkezni lutri, tömegközlekedés szerintem van a környéken, talán egy utcával arrébb láttam a trolinak a felső vezetékét.
  • Helyszín:

    Átlagos külsejű 7.kerületi ház, nem mondanám hogy hívogató, de különösebb probléma sincs vele.
    Nem kell túl magasra menni.
    A lakás inkább tűnik egy otthonnak, mint szalonnak, de igyekeztek a sok Buddha szoborral és képpel a masszázs vonalat kidomborítani.
    Zuhanyzó kellően nagy méretű, akár 2 ember is elfér, van tusfürdő 2-3 fajta, nekem az első ami a kezembe akadt megfelelő volt.
    A szobában ahol a masszázs történik ágy van, rajta a szállodákban már megszokott formára hajtogatott törölköző, rajta egy kis csokival.
    Nem egy franciaágy, de a célnak megfelelő, én egy fokkal keményebb matracot választottam volna.
  • Lány külseje:

    A képek sejtelmesek, feltételezni lehet, hogy egy bohém-művészlelket takarnak, de nekem bevallotta, hogy ez a része a marketingnek kicsit túlcsúszott. Szederke a kiírt adatoknak megfelelő fiatal hölgy aki fehér melltartó-bugyi kombóban és fekete harisnyában fogadott.
    Igazán formás testtel, gyönyörű popsival és ígéretes méretű cickókkal rendelkezik.
    Kreol bőrű és mosolygós arcú.
    Személyesen is ugyanolyan kedves és kommunikatív, mint a telefonban volt.
  • Erotikus masszázs:

    Választhattam, hogy a közös fürdést az elején vagy a végén szeretném, én praktikus okokból az utóbbit választottam.
    Gyors zuhany után leheveredtem az ágyra és az ilyenkor a szokásomhoz illő “mindent csinálj úgy ahogy szeretnéd” mondat elhangzása után belemerültünk a masszázsba.
    Olajat választott, a simogatásnál egy fokkal erősebben masszíroz, inkább kellemes mint szakszerű, de egy szavam sem lehet rá.
    A masszázs nem tartalmazott jóformán semmilyen erotikus részt, a fehérnemű is rajtamaradt, viszont a korához képest kiváló beszélgetőpartner volt, valódi érdeklődéssel várta a válaszaimat is a kérdéseire.
    Elhangzott a bűvös “fordulj meg kérlek”, de itt még folytatódott a masszázs és csak pár perc múlva váltott át izgalmasabbra, ami a melltartó levételével indult.
  • Levezetés:

    Megcsodálhattam végre azokat a melleket, Ő meg bő olajjal kezdte el a kényeztetésem. Csúszkát rajtam, majd bekerültem a mellei közé, kedves barátomnak nem is igazán akaródzott onnan kijönni.
    De nem lehetett ott maradni, először kézzel, majd a program kiegészült a szájával is.
    Úgy éreztem, hogy teljesen spontán csinálja, nem egy kialakított koreográfiát követ, hanem inkább az a fiatal-tapasztalatlan-barátnős, a partnerének megfelelni akaró örömszerzés jellemezte minden mozdulatát.
    Nagyon izgató volt, de így én bármeddig bírtam volna tartani magam, ezért egy idő után felültem a hullámra-hagytam hogy átcsapjon felettem, figyelmeztettem hogy közel a vég és a kezében értem el a célt.
    Megkérdezte, hogy szeretném -e megmasszírozni, felhívtam a figyelmét arra, hogy minden szakszerűséget nélkülözni fogok, ennek ellenére igénybe vette, sőt a bugyija is lekerült, de ennek részleteivel nem untatnék itt senkit.
    A masszázs megcsúfolásával eltöltöttem egy kis időt majd miközben kigyönyörködtem rajta magam gondoltam, talán megpróbálhatnám én is hogy némi gyönyört okozzak Neki.
    Sajnos ez nem sikerült pedig nagyon motiválóak voltak a gyönyörű, kellő méretű mellei és a finom fodros puncija.
    Sajnos az időm lejárt, ezért immár közösen mentünk zuhanyozni, gondosan lemosta a hátam, de ennél többre nem számíthattam, de azért ez a közös zuhany lehetne iparági sztenderd.
    Miközben öltöztem megkérdezte, hogy beengedheti -e a kutyusait, ennek nyílván nem tudtam ellenállni, legfeljebb sajnáltam, hogy szegényeknek a végéig kellett várniuk a simogatásra.
  • Elszámolás:

    A telefonban elmondta, az oldalán olvasható,extra szerintem nincs, a végén a gyümölcsök alá tettem, de nem kerül szóba ottlétem alatt.
  • Összkép:

    Szederke nagyon csinos, nagyon kommunikatív, kiváló beszélgető partner, pont annyira érdeklődő amennyire még nem sérti a vendége magánszféráját, de sajnos nem volt meg közöttünk az a szikra ami az igazán kiemelkedő randihoz szükséges, de erről valószínűleg a közöttünk levő szakadéknyi korkülönbség tehet, mert Ő mindent megtett hogy a kedvemben járjon, folyamatosan kérdezte mit csinálhatna még jobban.
    Összeségében remek másfél órát tölthettem el a társaságában, bátran ajánlom mindenkinek, kizárt hogy rajta múljon a találkozás hangulata-eredményessége.
Happy Massage