• Kriszta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam fel . Néhány kicsengés után felvette és a részletek pontosítása után indultam is hozzá a megbeszélt időpontban. Az egész flottul, gond nélkül zajlott le.
  • Megközelítés:

    Forgalmas helyen van a rendelő. Villamos a közelben. A parkolás is megoldott de fizetős. A megközelítés egyszerű, problémamentes.
  • Helyszín:

    A szép lakás a belvárosban van egy 90-es években épült házban. Tisztaság rend, fegyelem mindenhol. A fürdő is felszerelve mindennel ami szükséges a vándorok számára. A helyszín tökéletesen megfelel a célnak.
  • Lány külseje:

    A képeken látható nem filigrán hölgy Kriszta. Mindene a helyén. Helyes arc, hatalmas didkók, feszes popó szóval egyben van a hölgy.
  • Action:

    Már találkoztunk, így nem volt új számomra a szituáció. Ismerősként üdvözöltük egymást. Testem lecsutakolása után már bent a szobában estünk egymásnak. Csókcsatával, simogatással indítottunk, miközben kezeink elkalandoztak minden testtájékra. Lekerültünk az ágyra és alaposan eljátszottam Krisztával. Cicikkel játék kinyalás, ujjazás miegymás, majd átadtam magam neki, had játsszon a húrjaimon. Kézimunka, NF, zacsijáték, cici szex, szóval mindent kaptam. Nem bírtam magammal, kértem a gumimat. Kutyusban vertem be neki a bevernekit. Jó alaposan megdöngettem. Kimondottan a vadabb mozgásnál kezdi el Ő is élvezni. Fordultunk misszibe. Így is eljátszadoztam vele, váltogatva az intenzitást, ritmust, mélységet. Rendesen csattogtunk. Ekkor kértem a popószexet. Kicsit bekrémeztük a velemegykorút és már csusszant is be a popeszba. Jó szűk volt és meleg ez a lyuk is. Ritmikusan mozogtunk együtt. Így is élvezte Kriszta ténykedésemet. A végjátékban gumi le és mentem a cicik közé, ahol is rendesen televágtam Kriszta testét. Miután kilövelltem a magot kicsit még megpihentem és ezután vettem csak ki férfiasságomat az ikrek közül. Csodás volt. megtisztogattuk testtájékainkat és traccspartiba kezdtünk.

    Repült az idő nagyon és ismét megkívántam Krisztát. Csodálatos NF-el ismét tüzelő állásba hozta szerszámomat. Megint szopás, zacsizás és éreztem, hogy be kell menjek a résbe. Hátulról, oldalról kezdtünk bele. Finomakat nyögdösött minden lökésemre. Felajzott nagyon és úgy éreztem, hogy egyre keményebb vagyok. Fordultunk misszibe és így is ismét meghágtam Krisztát. Most már nem engedtem el a lendületet, így vittem végig és durrantm el másodjára is. El kellett telnie egy kis időnek mire ismét magamhoz tértem. Tisztogatás, kis dumcsi és tökéletesen kiürülve indultam a nagyvilágba mindazzal a jó élménnyel amit kaptam,
  • Elszámolás:

    Az aktus után adtam át a pesti átlagnál picit kevesebb rózsaszálból álló csokrot. Mindent megkaptam amit Kriszta beígért. Mivel a csomagban minden benne van, így nincs is extra. Ki kell emelnem, hogy a popószex jó vele nagyon, ráadásul úgy éreztem, hogy nem csak megcsinálta kötelességből, hanem élvezi is. Tehát nem kérdés, hogy nagyon megérte nekem.
  • Összkép:

    Baromira jó volt Krisztával. Igazi férfinak éreztem magam vele. Gyakorlatilag mindent megcsináltunk amit a szexben lehet. Két lövés, úgy hogy mindenhol jártam, nem semmi. Minden MT-nek ajánlom aki szereti a nem filigrán, érettebb hölgyeket. Nincs kec-mec, mindent ki fog hozni belőled egy csepp spermád nem fog maradni, de hiszen ezért megyünk hozzá!!!!:-)
Happy Massage