• Aletta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon próbáltam aznap, később visszacsörgetett. Teljesen flexibilis beszélgetés volt, röviden, célratörően.
    Talán az egyetlen lány volt aki tényleg visszajelzett aznap, ez máris plusz pont.
  • Megközelítés:

    Előre kikerestem a térképen és előg könnyen megtaláltam a házat. Egy egész sor parkoló van pont a cím előtt, lehet válogatni.
  • Helyszín:

    A lakás egy 1 vagy másfélszobás studiólakás, olyan beugrós ''hálószobával''. Azaz süllyesztve van az ágy a falba, ha így könnyebb elképzelni. De teljesen hangulatos, világítással, tisztaság mindenhol, gyönyörű fürdőszoba.
  • Lány külseje:

    Az igényesség két lábon. Bár nem diáklány korú már de látszik, hogy kisportolt, szolizott, szexi térdzokni, fehérnemű. Nekem úgy tűnt, hogy az arcán is voltak beavatkozások, de lehet, hogy mégsem. Lőjjetek le de így utólag az egész benyomás olyan Vasvári Vivienes.
  • Action:

    Egy csokor rózsával érkeztem. Amit nem is én vittem, hanem valaki ott hagyta neki a lábtörlőn. Jó indítás, mi?
    Természetesen szóltam, hogy ez nem az enyém... pedig mekkora poén lett volna.

    Teljesen jól indult, poénkodások, elvicceltük a bemutatkozást, kacarászás, ő őszintén, én izgalmamban.
    Aztán be is másztunk az ágyba ahol egész barátnőfeelinges csókolózás kezdődött. Nyelvvel! Az övével is.
    Kértem, hogy megkóstolhassam, teljesen finom volt, ritkán teszem így megérte egy ilyen nőt kölcsönösen is kényeztetni. Odalenn teljesen csupasz, mondanom sem kell, hogy szinte tökéletes.
    Aztán ő következett, sajnos nem emlékszem milyen franciával mert mindvégig a testét pásztáztam.
    Talán túlizgultam a helyzetet, három pózban is voltunk, én fölötte, ő fölöttem, én mögötte. Végül kézzel szájjal segített elmenni, közben csókolt szóval teljes profizmus volt részéről.
  • Elszámolás:

    Már az elejen letettem, extra szerintem nincs is. Talán az a kár, hogy nem vállal semmit szájbaarcra de ezt nem is várhatom el tőle, egy másik kategória.
  • Összkép:

    Igazán nem éreztem, hogy a fél óra rövid lenne, nincs TP, teljesen kedvesen kezel minden pillanatot. Jobb lett volna egy órát maradnom, még jobban ráhangolódni de talán máskor.
    Árfekvés szempontból számomra egy ''egyszer az életben mindenképp'' kategória. Jelenlegi helyzetben az ár másodlagos, pár év múlva az emlék többet fog érni mint az infláció.
    Ezúttal is köszönöm az időt és türelmet.
Happy Massage