• Happy Camilla

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A szalon honlapját nézegettem, és Sophie számát hívtam fel. Nem ő vette fel, és nem is tudtam már aznap menni hozzá, de a telefonos lány készségesen tájékoztatott, hogy ki érhető még el. Így lett Camilla. Egyikőjüknél sem voltam még, de Camilla is nagyon tetszett.
  • Megközelítés:

    A gps egész pontos, a lépcsőházat könnyű megtalálni, parkoló hely rengeteg, fizetős, bár abban a napszakban amikor én mentem ingyen volt. Amikor odaértem felhívtam immár Camilla számát, ő is vette fel, és mondta, hogy hányas kapucsengő, emelet, ajtó. Eltéveszteni nem lehet, szolidan ki van táblázva a folyosó.
  • Helyszín:

    A lakásban kellemes színes félhomály. Egy függönyös szobában hol eltűnt, hol megjelent Kamilla, ez biztosan a központi forgalom irányító, hogy senki mással nem találkozzak :) Mindenhol rend és tisztaság, sehol semmi oda nem illő. Sok sok tusfürdő, a törölköző viszont lehetne nagyobb. Két fürdőszoba, az egyikben okozott némi fejtörést bejutni az üveges zuhanytérbe, a másik viszont tágas, egyértelműen többszemélyes zuhanyzó. Tatamis szobában voltunk, egy-egy nagy tükör mindkét oldalt.
  • Lány külseje:

    A fogadó ruhára nem emlékszem de távozáskor egy fekete egyrészes mini volt rajta. Ez kellően kiemelte jó alakját. Csinos arca van, formás feneke, kicsi cicik, nagyon szép az összhatás. Nagyon kedvesen fogadott és hamar feloldódtam a kezdeti izgatottságból. Többször is kínált innivalóval, mert aggódott, hogy elfelejtette :)
  • Erotikus masszázs:

    Mivel nem volt semmi konkrét elképzelésem azon túl, hogy egy órára érkeztem, jeleztem is, hogy ez az első ilyen masszázs alkalom számomra, így abban maradtunk, hogy bemutatja a szokásos programot, bármi is legyen az. Hasra fektetett, mellém térdelt, és elkezdte masszírozni az egyik vádlimat, majd a hátsó combomat, és a fenekemet. Aztán átült a másik oldalamra és elkezdte ugyanezt a másik oldalon, majd amikor ezzel megvolt akkor az egész hátamat át masszírozta. Nem vártam szakszerű masszázst, nem is az volt, nem volt erős sem, de nem is csak simogatás, nekem ez pont megfelelt. Szomorúan érkeztem, nyugalomra, érintésekre és szépségre vágytam, és ezt Camilla tökéletesen hozta. Nem beszélgettünk, én nem igényeltem ő pedig gondolom ehhez igazodott. Csak néztem a tükörben félmeztelen testét, és hogy néha picit rám mosolygott.
  • Levezetés:

    Pontosan félidőben szólt, hogy megfordulhatok, elől is be olajozott és át simogatott. Ekkor már a biztonság kedvéért megkérdeztem, hogy nekem mit szabad, szinte mindenhova nyúlhatok, csak oda nem. És megjegyezte, hogy cuki tőlem, hogy engedélyt kértem :) Lelkesen el is kezdtem kalandozni gyönyörű testén, főleg az oldalát és fenekét simogattam, amitől odalent kezdtem megélénkülni. Egy kis idő után Camilla beolajozta a saját melleit és keresztbe csúszkálni kezdett rajtam. Ekkor izgató popsija a tükörben új megvilágítást kapott, és én pedig immár két kézzel is habzsolhattam testét. Sajnos átmeneti technikai okok miatt a tanga ma fent maradt, de ez nemigen számított most. Pár perc csúszka után ismét mellém ült, jól beolajozta ágaskodó elégedettség mutatómat, és kezdetét vette valami számomra eddig szokatlan élmény. Camilla változatos fogásokat mutatott be, az elején majdnem az hittem, hogy időt kérni sem lesz esélyem, de szerencsére időben lassított. Amikor sikerült az első kellemes meglepetések után lenyugodnom, elkezdtem kissé olajos cicijét simogatni, ami nagyon jól esett. A cicik kicsik de nagyon kellemesek, sok időt töltöttem velük, Camilla pedig időnként kedvesen rám mosolygott. Ez már csak azért is jól esett, mert ezek a mosolyok tényleg kedvességet, elfogadást sugároztak, de szűken mérte őket, és én már már elkezdtem sóvárogni ezek után az apró tekintetek után. Közben pedig gyönyörködtem benne, ahogy finom kezei olykor fel le járnak farkamon, máskor a makkomon körözött, aztán az ujjaival drogozott. Aztán egyszer csak úgy éreztem, mindjárt itt a vég, és kértem egy kis időt, ekkor Camilla lassított, és áttért a zacsira egyik kezével, másikkal pedig a mellkasomat kezdte simogatni. Idővel aztán újra lendületbe jött, lassan az időm is kezdett lejárni, így tudomásul vettem, hogy meg kell adnom magam, Camilla pedig egyre több mosolygós tekintettel jelezte, hogy ez már a kivégzési szakasz. Én egyre szaporábban vettem a levegőt, Camilla is gyorsított, én amennyire tudtam hasizomból felültem, hogy mindent lássak, Camilla egyre tempósabban húzta fel le, ujjal, marokkal, felváltva, én kerestem a tekintetét, de egyszer már nem bírtam, hanyattestem, megfeszültem és kilőttem, ki tudja hova, Camilla pedig egy kicsit még folytatta, majd szépen lassan fokozatosan elengedte, én pedig csak remegtem, megszólalni nem tudtam, és arra gondoltam, hogy utoljára a volt barátnőm szájában sikerült ennyire jót és hosszan élveznem. Camilla amíg megtörölt, megkérdezte, hogy jól vagyok-e, én pedig hálás tekintettel megköszöntem, hogy régen voltam már ilyen jól.
  • Elszámolás:

    Extrák nincsenek, a lehetőségek egyszerűek, az elszámolásban nincs semmi meglepetés.
  • Összkép:

    A másik kategóriában voltak eddig látogatásaim, most nyitottam először a masszázs felé, és a szigorúan csak kézimunka irányába, és Camilla bár nem tudatos választás volt, de olyan élményt kaptam, ami tökéletes bevezetés ebbe a műfajba, jó tudni, hogy versenyképes opció.
Happy Massage