• Bunny_WEBCAM

  • Beküldte:
  • Bunny_WEBCAM reagálása

    Szia Drága, kszönöm hogy ismét nálam jártál :) Annyit javítanék hogy az elején rendeztük az anyagiakat fürdés előtt, de nem akadunk fenn ilyen apróságon, csak ne szokjon senki hozzá hogy utólag történik, a boltban is ki kell előre fizetni amit meg akarsz venni. :) Jól érezted, élveztem a kényeztetésed, meg is örültem hogy te voltál az első miután visszatettem magam az oldalakra. :) Csók a kukidra :D :*

  • Egyeztetés:

    Láttam, hogy visszatért így felvettem vele a kapcsolatot Viberen. Egyeztettünk is időpontot, amiben rugalmas volt alkalmazkodott hozzám. Korrekt.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem a már ismert címhez ahová pontosan érkeztem parkolni a szomszéd utcában tudtam ismét nem messze a háztól. GPS pontosan odavitt. Egyszerű az odatalálás nincs eldugott helyen. BKK járművek több villamos 17,19,41-es és buszok, ha jól láttam akkor a 9-es buszt láttam és a közelben van megállóik is még hév megálló is van pár percre a háztól, de talán buszmegálló van a legközelebb hozzá. Ezekkel a járatokkal is oda lehet jutni nem csak autóval.
  • Helyszín:

    A lakás semmit nem változott amióta nem voltam ott. Minden rendben volt kicsi egy szobás lakás a Kolosy tér közelében. Higiéniára is odafigyel ezzel sincs semmi gond. A fürdőben minden megtalálható amire szükség van tusfürdőtől a szájvízig. A szobában pedig egy kényelmes nagy méretű ágy van. Tökéletes találkahely ilyen alkalmakra.
  • Lány külseje:

    Képei nem csalnak azt kapja, aki elmegy hozzá, amit lát. Retus mentes képekkel hirdet. Az arca is szép mosolygós nagy popsis formás kis tenyérbe illő cicikkel. Lehet látni az arcából részleteket, ahol látszik, hogy szép arca van. Most halvány színű szájfényt használ mondta így jobban érzi magát. Ez nem hátrány jól állt rajta a szájfény kiemelte a szája formáját. Otthoni ruhában fogadott, mert ki kell jönnie a lakásból ahhoz, hogy betudjon engedni a lakásba. Vannak tetkói engem nem zavartak, nem a tetkói miatt mentem ismét hozzá.
  • Action:

    Másodszor voltam nála. A szokásos bejutás volt, mint az első látogatásomkor. Puszikat kaptam a lakásba érve. Beszélgetünk egy keveset. Elkezdtem levetkőzni egy székre tudtam tenni ruháimat. Majd egy gyors tusolásra a fürdőszobába tettem látogatást.

    Visszatértem a szobába, ahol várt rám az ágyon fekve várt csak egy fekete melltartó volt rajta, de az se sokáig. Halvány színű szájfényt használt, ami a csókolózás következtében le is jött a szájáról csókja isteni volt. A kezeim közben az cicikre fókuszáltak így megszabadítottam a cici tartótól is.

    Elkezdtem puszilgatni a nyakától kezdve a ciciknél elidőzve egy kicsit nagyon jól reagáltak erre kényeztetési formára a nyelvemmel, de a kezeim hatására is érezhető volt a cicik reagálása. Tovább puszilva a hasán keresztül a husis punciig jutottam. Itt is adtam nyelvemmel rendesen odatéve magamat. Szeretem, ha én kezdhetem partnerem kényeztetését, mert egy lövetű vagyok általában azért van úgy, hogy második menet is összejön.

    Na de haladjunk, mert fogy az idő és vannak még dolgok, amiket meg kell csinálnunk. Szóval a finom husis puncit nyalni élvezet volt, aminek meg is lett az eredménye sikerült orgazmusig nyalnom. Átadtam neki magamat pajtimmal együtt. Mondta, hogy jó kemény és hogy szereti, ha kemény f@szt tud szopni.

    Elhelyezkedtem kényelmesen apró csókok jöttek végig puszilgatta testemet addig míg el nem ért pajtimhoz, aki már kőkemény volt. Brutális mélytorokkal köszönt be neki én pedig rá is segítettem a fejét rányomva pajtimra amikor éreztem, hogy mélytorokra vette, aminek nem volt ellene, sőt még tetszett is neki. Változatosan szopott nekem pedig tetszett a technikája, ahogy szoptat és szívta pajtimat.

    Kiélveztem ezt a helyzetet majd szóltam neki, hogy folytassuk kölcsönösen, ha lehet. Mondta, hogy szeretné ő is, ha nyalnám punciját jó bő nyállal mire a gumi húzás jönne addigra jó nedves lenne, mert síkosítót nem szereti. Szóval felém jött előttem a nagy popsi én pedig elkezdtem nyalni hol a puncit vagy a popsit. Míg Redi pajtimat mély-torkozhatta, mert éreztem, hogy a kicsi szája mélyén eltűnhetett pajtim sokáig ott is tartotta.

    Jó lucskos volt már, de még nem hagyhattam abba, mert isteni volt törődni puncijával. Megkérdezte egy kis szünetben, hogy jöhetne e gumihúzás. Mondtam neki, hogy jöhet gyorsan fel is húzta pajtimra kérésemnek eleget téve szemből ült bele, de előtte még azért a szájába került, hogy biztos jó nyálas legyen, de nem kellett volna, mert annyira lucskos volt a punci, hogy simán becsusszantam lassan kezdte mondta, hogy szeretné sokáig érezni kő kemény pajtimat. Kértem csókot, amit meg is kaptam. Közben emelgette popsiját én pedig kiélveztem a helyzetet az cicijeire kapott puszikat mikor közelebb jöttek.

    Kérésemnek eleget téve pózt váltottunk az ő kedvenc pózára a kutyusra. Itt is simán becsusszantam a puncijába nem volt szükség síkosítóra. Lehetett neki adni rendesen nem nyafogott. Most elhatároztam, mikor érzem, hogy közeleg a vég a szájába szeretném élvezetem gyümölcsét adni, de még nem egy kicsit játszok még ki kell élvezni minden pillanatot ki-be mozogtam én adtam az ütemet a punciba. Finoman megpaskoltam popsiját, ami tetszett neki is.

    Szóltam, hogy kijövök a punciból szádba szeretném befejezni letérdeltem elé gumi le szájába be. Mély torokkal és a fejét rányomva pajtimra brutális nagyot élveztem lenyelni ugyan nem nyelte le max egy picit inkább papírtörlőbe kerültek pajti utódai. Nedves törlővel tisztába teszi pajtimat.

    Egymás mellé feküdtünk simogattuk egymást közben beszélgettünk is érdekes mindenkinél találok megfelelő témát. Az órát egyszer se néztük, mert nincs is. Mondta, hogy őt se érdekli az idő csak az számít, hogy érezzük jól magunkat és vendége is kellemes érzésekkel távozzon. Tusolást még megejtettem aztán felöltöztem és távoztam. Búcsú puszikat kaptam. Csók 😘
  • Elszámolás:

    A neki vitt cukor mentes üdítőket letettem a kis asztalra. Az ő virágszálait pedig pesti átlagnak megfelelően helyeztem el az üdítők alá téve távozásom előtt.
  • Összkép:

    Köszönöm, hogy ismét fogadtál. Remekül éreztem magam veled. Ami bízom benne, hogy kölcsönös érzés volt legalábbis én így éreztem. Csók.
Happy Massage