• Szederke

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam Szederkét kora délután és sikerül is még aznap késő délutánra egy mindkettőnknek megfelelő időpontot találni. Minden szükséges infót megkaptam amire csak szükségem volt a látogatás előtt.
  • Megközelítés:

    Mivel a közelben lakom, így gyalog pár perc alatt a megadott címen voltam, de több BKV járattal is könnyedén megközelíthető a helyszín és több szabad parkolóhelyet is láttam a ház előtt.
  • Helyszín:

    A ház egy klasszikus belvárosi épület, szűk lépcsőházzal, itt ott kopott vakolattal stb... Viszont a lakásba lépve egy egész más világ fogadja a fáradt utazót. Kellemes füstölő illat, romantikus félhomály és tökéletes hőmérséklet, hogy tusolás után se fázz. A fürdéshez puha száraz törölközőt kaptam és minden szükséges kellék megvolt a fürdőben egy alapos tisztálkodáshoz.
  • Lány külseje:

    Szederke képei is sejtették hogy tüneményes lányhoz lesz szerencsém, de élőben bőven felülmúlta az előzetes elképzeléseimet. Szexy piros szettben fogadott combközépig erő fekete harisnyával kigeszitve. Mellei tökéletesen tenyerébe illőeek, bőre illatos és puha popsia pedig - ahogy én szoktam jellemezni az ilyen szép formás idomokat - harapni való. Persze úriember révén nem harapdáltam csak finoman simogattam.
  • Erotikus masszázs:

    Egy közös tusolással indítottuk a kellemes kalandunkat, ami tökéletesen jó volt arra hogy rahangolódjunk az ezután következő eseményekre. Közben finoman felfedeztük egymás testét, és jót beszélgettünk. A zuhany után a szobában folytattuk a programot. Én hasra feküdtem a matracon Szederke pedig egy kellemes illatú olajjal megkezdte a program masszázs részét. Érintése finom volt, nem sportmasszázs jellegű hanem inkább egy finom lazító élmény. Közben kellemesen beszélgettünk de egy idő után csendben átadtam magam az élménynek és csak relaxáltam.
  • Levezetés:

    Már alig vártam hogy elhangozzon a mágikus megfordulhatsz vezényszó. Szederke megkerdezte szeretnék e csúszka masszázst, és hát bolond lettem volna nemet mondani. Bőségesen beolajozott engem is és magát is. Csodás mellei közé illesztette eddigre már duzzadó férfiasságomat és kellemes ütemben elkezdett csúszkálni rajtam. Bőre érintse és melleinek szoritása már önmagában is olyan kellemes volt hogy szinte csak ettől végem lett. Így kértem hogy cseréljünk helyet, és had foglalkozzak én is kicsit vele. Először csak finoman simogattam a testét, majd számat is bevetve a melleit kényeztettem miközben kezemmel délre indultam felfedező útra. Jól reagált ténykedésemre így nyelvemet is déli irányba küldtem és finoman puszilgattam és nyalogattam mézédes kelyhét. Látszott rajta, hogy tetszik neki amit csinálok de kezdett lejárni az időnk így most ő kért helycserét és vett engem kezelésbe finom szájával. Kezét épp csak annyira használta amennyire szükséges, és egy fergeteges erotikus francia leckét kaptam, az eredmény pedig a hasamon landolt. Szederke hagyott lenyugodni és megtörölgetett mielőtt az utamra engedett a fürdő felé.
  • Elszámolás:

    Extrákról nem tudok, de Szederke maga egy hatalmas extra a szürke hétköznapokban! A telefonon egyeztetett tiszteletdíj a találka alatt egyszer sem kerül szóba és a végén is csak diszkréten az asztalra helyeztem.
  • Összkép:

    A randink alatt többször is kérdezte hogy jól érzem e magam és, hogy jó e amit csinál. Nagyon figyelmes! Biztosan visszamegyek még Szederkéhez hiszen adósa vagyok egy kényeztetéssel. Így lehet hogy a csúszka idejét legközelebb inkább az ő teste felfedezésére szánom majd. De a kis találkánk így is tökéletes lezárása volt ennek a hétnek.
Happy Massage