• lilike

  • Beküldte:
  • lilike reagálása

    Sziaaa :).
    Nem is számítottam rá hogy írsz ,de nagyon köszönöm !
    Édes voltál a randin , persze hogy így bármit megteszek neked (is) :P

  • Egyeztetés:

    Csak itt hirdet.2 hete már voltam Nála. Telón lehet elérni, egy kis szívósággal, ritkán villog a zöld jel. Végül is sikerült elérnem a reggeli órában. Kedves, vidám hangján elfogadta délelőtti látogatásom most szerdán.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedtem, úgy hogy a parkolásról annyit, látam üres helyeket. Több járművel el lehet érni a tetthelyet. Dózsa Gy. útról pár perc séta.
  • Helyszín:

    Órakor megcsörgettem Lilikét. Kért 5 percet. Valszeg előttem érkezett. Idő letelte után kapukódot megadta. Suhantam a földszinti kéjlak felé. Teljes a diszkréció, az ajtó már nyitva volt. A ház új építésű, a lakás is ennek megfeleően annak minden kényelmével. Nagy franciaágy a hálóban. Az ágynemü fehér , tiszta. A faágykeret alatomosan nyomja a sipcsontot, ha kíáll az ember mellé akcózni. Fürdőszoba csillog,villog, patika.
  • Lány külseje:

    Belépve az ajtón Lilike kedvesen, mosolyogva puszival fogad. Rajta flitteres koktélruha, mini. Kihozza csinos alakját. Magas lány, hosszú, arányos (aranyos) combokkal, gömbölyű popsi, karcsú derékkal, cicik kézbe illőek. Arca természetes szépségével, mosolya hófehér fogaival elvarázsol.
  • Action:

    Törölköző átvétele után a kötelező higiéniát egy alváz mosással elintézem, otthon sterilbe vágtam magam. Fürdővel végezve irány a játszószoba. Lilike az ágyon fekve vár, kis símogató bemelegítés. Bugyi nincs Rajta, a minit feljebb tolom, kerek popsjf símogatom. Következnek a cickók, bársonyos , finom bőre van. Combjait kicsit megnyitja, hozzá férek cunijához. Simizem finoman a csiklót, majd ujjazom immár nedves kelyhét, egy ujj, két ujj mehet? " igen". Persze extrában öklözést is vállal. Csókja élvezetes, nem az a lerohanó , nyelves. Közben farkam simogatja, húzogatja. Majd rátér a franciára, érzékien előbb a makkot puszilja, nyalja. Aztán az egészet finoman bekapja. Én is kényeztetni akarom. Combjai a vállamon, kacsójával a fejemet símogatja, íráyítja. Élvezi, fel-fel nézek látom szemei mintha felakadtak volna. Kéjnedvétől csillogó punciját habzsolom, míg szám, állam puncilétől nedves. Érzem csípőjét emeli, megremeg elélvezve. Pici pihi, majd gumi fel. Missziben hatolok bele, a farkam tövét fogja, másik kezével testem húzza magára" ez az , így jó". Folytatjuk kutyusban, kiállok az ágy szélére. Gyönyör nézni formás popsiját, karcsú derekát ahogy tolja rám magát. Érzem a srácok tódulását, gumi le. Kezi segítséggel, Lilike ajkai segítségével arcára, szájába élvezek. Szép arcán opálosan villannak magjaim. Majd tisztogatás után az ágyon pihenek, beszelgetünk. Lilike tanul még, okos , inteligens lány.
  • Elszámolás:

    Korrekt, amit megbeszéltünk teljesíti. Adatlapján fullon van vállalása.
  • Összkép:

    Örültem hogy találkoztam egy ilyen fiatal, fiatalos lánnyal, aki szintén szereti a szexet! Két hét után újból voltam Nála. Már most hiányzik. Megyek hamar Lilike!
Happy Massage