• Liza

  • Beküldte:
  • Liza reagálása

    Drága Trapper!

    Az egyik kedvenc, fanyar humorú sorozatomból idéznék, a Csengetett, M'Lord? az "Egy nap a szabadban" című epizódjából, mikor Lady Lavander a buszon Hanry-hez, az inashoz fordult, majd rácsodálkozva kérdezte:
    -Maga ki????

    Mivel bő másfél évig nem hirdettem ezen az oldalon, de léteztem és éltem, és nyilván nem itt találtad a hirdetésemet.
    Teljesen logikus és érthető, hogy ahhoz a felületre szaladsz panaszkodni, amin tudvalevő, hogy nem tudok reagálni (egész mostanáig). A másik hirdetői oldalamon nyugodtan utol tudtál volna érni akár levelezés akár értékelés formájában (hja... kérem, nincs letiltva, és félő, hogy válaszoltam is volna)

    Abszolúte inkorrekt dolognak tartom, hogy semmilyen módon nem kerestél meg az elmúlt 1 hónapban, hogy magyarázatot követelj (jól olvasod: KÖVETELJ!) hogy én az utcán hagytalak szobrozni a hidegben...

    Elárulok egy titkot, aranyapám: nem budapesti vagyok. Elég sokat utazok napi szinten, tehát olyan nincs, hogy elugrom valahova, valamiért. mert vagy bent vagyok Budapesten, vagy nem.
    Sőt: elárulok többet is: ha valakinek telefonon részletes tájékoztatást adok, mindenképpen elmentem a keresztnevét és a telefonszámának utolsó 3 számjegyét. Ez egy biztosíték pro- és kontra. Magam is megkímélem attól, hogy az unatkozókat újból tájékoztassam (egyszerűbb mondanom: a legutolsó beszélgetés óta semmi nem változott), valamint gördülékenyebbé teszi az időpontfoglalást, ha esetleg olyan helyen tartózkodom, ahol egyébként nem tudnám kezelni a telefont. A vendégnek meg az azirányú félelme ellen ad védelmet (biztos jártak már így mással, és nem alaptalan a félelem), hogy garantáltan nem fogom semmivel hívogatni, sms-ekkel bombázni. mert sorry, fogalmam sincs, ki az a Béla 633 a telefonomban...
    Mindezekkel arra akartam kilyukadni, hogy ha történt volna egy ilyen szitu, hogy "kint felejtelek az utcán", akkor a telefonomban mindenképpen kellene lennie arra az időintervallumra jó néhány hívás (az állításod szerint) egy keresztnévvel és három számmal... de ha most felhívsz, már itt kiderül a fenti szokásaimból adódóan: beszéltünk-e valaha, és ha igen: mikor, hányszor. valamint volt-e olyan, hogy egy fél órán át több nem fogadott hívásom lenne tőled. (nem ér elsütni, hogy azóta telefont cseréltél, meg ilyenek)

    másik titkom: hiába egyedül dolgozok, táncrendet akkor is vezetek (ne felejtsek el senkit, ne legyen összecsúszás). és amíg a papíron ki- illetve a szobán le nem pipáltam mindenkit, addig "Elvis nem hagyja el az épületet".

    Szóval, várom a hívásodat, aztán majd kiderül, ki kitől kérjen bocsánatot.

    Én mindenképpen köszönöm, hogy nem hagytad a feledésbe merülni a nevem ezen az oldalon sem, még ha csak a frusztrációdat akartad így kiélni.

    Pihenj többet, álmodozz kevesebbet és valahogy másképp vezesd le a feszültségedet, ne a hirdetőkön!

    Csókollak: Liza, a Rókatündér

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, nagyon kedves volt. Rögtön felvette, tájékoztatott, és megegyeztünk az időpontban.
  • Megközelítés:

    Én kocsival mentem , valami busz is jár itt . A többit nem tudom . Parkolóhelyet hamar találtam .
  • Leírás:

    A megbeszélt időpontban ott voltam és kerestem , többszöri hívásra sem reagál . Fél órát vártam feleslegesen . Azóta sem jött semmi reakció . Érdekes hozzáállás . Egy bocsi jól esett volna !
Happy Massage