• MÓNIKA

  • Beküldte:
  • MÓNIKA reagálása

    Eddig még nem reagáltam beszámolóra,habár megtehettem volna,hogy megköszönjem az eddigi kellemes pillanatok szülte szavakat,beszámolókat...
    Ezúttal írok néhány sort,a lényeget kiemelve.Először is elnézést kérek a telefon felvételéért éppen combmasszirozás közben,ami egyébként nem szokásom egyetlen testrész kényeztetése közben sem.Szerencsétlen véletlen.
    Megértem és elfogadom a kifogást és egyben köszönöm az építő jellegű beszámolót.Nagyon sajnálom!

    A szóban forgó "vétkem" nem befolyásolta a maximális odafigyelésem,masszázsom és kényeztetésem minőségét,amelynek, mint kiderűlt sértődöttség miatt,vagy éppen a röpke 30 perc rövidsége miatt, nem tudtad kellően átadni magad.
    Szívesen felülírnám ezt a számodra félrecsúszott benyomást egy hosszabb időtartamú kényeztetés kapcsán .

  • Egyeztetés:

    Azt ígértem az előző beszámolómban, hogy megosztom veletek a masszázs világába való hosszú idő utáni visszatérésem első, nem túl sikeres randim történetét is. Hát jöjjön.

    Igazából hirtelen jött az ötlet, hogy újra masszázsra menjek, Ezért a helyszín volt az elsődleges szempont. Olyan lányt kerestem, aki a napi útvonalamba esik. Körülnéztem itt a 12. kerületben hirdetők között, és Mónikát választottam, mert ígéretesek voltak a képei és testszett a bemutatkozásában, hogy "Nálam csak Te vagy a fontos", valamint a pozitív beszámolói.

    Reggel hívtam, könnyű volt elérni. Röviden elmondta a tudnivalókat, és egyeztettünk egy késő délelőtti időpontot. Az alap a kézi levezetés, az óvszeres francia és a prosztata masszázs feláras. Mondta, hogy hívja a ház elől, és megadja a bejutáshoz szükséges információkat.
  • Megközelítés:

    A helyszín közel van a Déli pályaudvarhoz, ezért várható volt, hogy autóval macerás lesz. Így jó ráhagyással mentem. hogy legyen idő parkolóhelyet találni. Tömegközlekedéssel pofon egyszerű a dolog, számos lehetőség pár lépés távolságra található.

    Nos, a parkolást jól megszívtam. Sem az utcában, sem a környéken nem volt egyetlen szabad hely sem. Még a közeli kórház fizetős parkolójában sem. Legalább 15-20 percet köröztem, mire végre találtam egy helyet nem is túl közel. Így el is késtem, és hívtam elnézést kérve, de mondta, hogy semmi baj. Végül némi séta után a kapu elől hívtam, és megadta a kódot a bejutáshoz.
  • Helyszín:

    A helyszín egy régebbi bérház emelete. A lakásból az előszobát, a fürdőt és a maszobát láttam csak. Teljesen rendben volt, tiszta, átlagos polgári környezet. A helyszín a hirdetésben is látható pici szoba, masszázs ággyal, asztalkával, székkel, ahova a cuccaidat pakolhatod. A fürdő is rendben, bár a meleg vízre a zuhanyban várni kell kicsit. Tusfürdő választék és törölköző is rendben.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő, 40-es MILF fogadott. Az alakja olyan, mint a fotókon, az arca nekem semleges volt. Nem az esetem, de nem is negatív. Érkezésemkor fehérnemű és egy átlátszó top volt rajta, ami végig maradt is. Mint kiderült, ezeket szintén extra juttatásért veszi le. Ezt sem a telefonban, sem a hirdetésben nem említi, így erről lemondtam
  • Erotikus masszázs:

    Sajnos a késés miatt a programot le kellett rövidítenem 30 percere, így masszázsban és gumis franciában állapodtunk meg. Felfeküdtem hason a masszázspadra és kezdetét vette a program, ami inkább olajos simogatás, semmint masszázs. Nem tudom, hogy ez a rövid program miatt van-e, mindenesetre nem nagyon voltak gyúrós mozdulatok. Végigmegy a vállon háton és lábakon simogató mozdulatokkal. Ezzel együtt hangulatba tudtam jönni, és vártam a fordulást. És itt jött az igazi negatívum. Valahol a bal combomnál tartott, amikor megszólalt a telefonja, amit fel is vett. Egy makktárs jelentkezett, akivel nagyjából ugyanazt a beszélgetést folytatta le, amit mi is reggel. Mi, mennyi, hol, hogyan. És megbeszélt vele egy olyan közeli időpontot, hogy azon gondolkodtam, hogy, ha kitöltjük a 30 percet és utána elmegyek fürdeni, akkor a kartárssal egymás kezébe fogjuk adni a kilincset. Ez szerintem meg is történt, mert távozáskor összefutottam a földszinten egy úrral, aki épp akkor jött be a kapun. Ezen a ponton komoly futószalag érzésem támadt, és komolyan fontolóra vettem, hogy megköszönjem a lehetőséget, és távozok. Végül maradtam.
  • Levezetés:

    Fordulás után simogatta az intim részeket, és miután megfelelően kemény voltam, a szájával ügyesen felhelyezte a gumit,.Tulajdonképpen nem csinálta rosszul, az elején lassabban és lágyabban, utána gyorsabban és erősebben. Azonban elég gépies volt az egész, és végig az volt az érzésem, hogy szeretne minél hamarabb túl lenni a dolgon. Az előzmények után nekem sem volt kedvem húzni a dolgot, így élveztem egy jót. Megtörölgetett, majd elküldött fürdeni.
  • Elszámolás:

    Az ajándék mértéke ** rózsaszál volt. * az alap 30 perc, * az óvszeres francia. Ár-érték arányban korrekt.
  • Összkép:

    Nos, a telefon és a futószalag érzés miatt biztos nem leszek visszatérő vendég. Csak azoknak ajánlom, akiket ezek nem zavarnak.
Happy Massage