• Áfonya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam aznap, másodikra sikerült, később még azért megerősítettem neki, hogy akkor tényleg megyek.
  • Megközelítés:

    Nem kocsival mentem de szerintem a parkolás nem túl könnyű hétköznap egész Budapesten. BKV esetén a Lehel tér és Dózsa Gy. közti 3-as metrómegálló között van, jelenleg pótlóbusszal elérhető. Említette, hogy hamarosan pár utcával arrébb költözik majd.
  • Helyszín:

    Kicsi lakás, de ahogyan szokták mondani, célnak megfelel. Hangulatosan berendezve, nappali-konyha egyben, 1-2 plüss állat itt-ott aki "figyelhet" akció közben de ez esetben nem így történt :D A helyszínt nagyon nem részletezném, hiszen hamarosan máshol lesz megtalálható.
  • Lány külseje:

    Olyan élőben is mint a képeken, arca aranyos, kedves. Fekete hosszú haja van. Cici nemrég lett megcsinálva így még óvatosan kell bánni vele. Picit túl kemény szerintem, lehetett volna puhább, és akkor természetesebb hatást keltene. Bőre világos, de reméljük majd a jó idő jövetelével "felvesz" egy kis barnaságot mert úgy még jobban nézne ki, az passzolna hozzá igazán, hiszen haja fekete, arca is kicsit is latinos szerintem :)
  • Action:

    Először egy kis ismerkedő beszélgetéssel indítottunk miután végeztem a fürdéssel, közben elszívott egy e-cigit. Én nem szeretem a cigit semmilyen formában de nem volt zavaró a szag sem és rajta sem éreztem. Lingam masszázzsal indított, jó volt nagyon, időnként le is kellett állítanom, nehogy hamar vége legyen a dolgoknak. Ezt követte egy kis "ízelítő" francia tudásából, amit én mondtam így :) mert mondtam, hogy aktust is szeretnék, ő pedig azt mondta, ha elkezd franciázni akkor tuti ott elélvezek :D Tehát megkaptam az ízelítőt amit tényleg jól is csinál, de nem hagytam sokáig, utána én kezdtem el nyalni őt miközben segített azzal, hogy elmondta hogyan szereti :P Utána jött a póz missziben majd váltottuk kutyusra. Utána javasolta, hogy franciával legyen vége, így hanyatt feküdtem és hagytam, hogy tegye amit szeretne. Kicsit kifárasztottam szegényt de így ért a vég a gumiba. Le is járt az idő így öltözés és búcsú.
  • Elszámolás:

    Minden úgy van ami az adatlapján de le is egyeztettük szóban, hogy mi mennyi, mi alap stb. Abszolút korrekt. Előre kérte de nincs ezzel semmi gond.
  • Összkép:

    Kedves, közvetlen aranyos csaj, akivel kellemes volt eltölteni egy órácskát. Nála tényleg csalódás kizárva. Tudom, sok lány írja ezt magáról, nekem az nem mindig úgy sikerült, de nála tényleg így van.
  • Webi megjegyzése:

    Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
    A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.
Happy Massage