• Lara

  • Beküldte:
  • Lara reagálása

    Szio! Nagyon feldobtad a dèlutànomat , imàdtam ahogy megszerettèl a tükör elôtt a fürdöszobàmban is …. Csodàs estèt neked szivem :) csókok… neked

  • Egyeztetés:

    Itt láttam meg hirdetését mivel arra felé volt dolgom így összekötöttem a kellemes a hasznossal. Lekértem a bővebb infóját, mert kíváncsi voltam mi lehet benne, mert a virágszálait láttam kiírva az adatlapján. Amit ott olvastam tetszett így megkértem a VTR-t a számomra jó időpontra.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem a VTR-en kapott címhez mivel egy kicsit messze van otthonról. Odatalálással nem volt gond GPS is mutatta az utat végig, viszont a parkolással annál inkább. Ez lehet a korai érkezés miatt lehet. Viszont van egy jó is, hogy egy Lidl van a közelben, ahol két óra ingyenes parkolási lehetőség van. Én a végén ott parkoltam le a Lidl parkolójában. Villamos jár talán a legközelebb a címhez, de az utcában nem semmilyen villamos és busz se így aki így menne neki bizony sétálni kell.
  • Helyszín:

    A helyszín egy új építésű lakótömben van. Lifttel érdemes menni a közép magas emeletre. Lifttől egy jobbos és ott is vagyunk Lara ajtaja előtt. Belépve puszikat kaptam. A lakás belülről minden rendben volt higiéniailag is teljesen top volt. Tusfürdő választék is volt bár nem sok, de a azért ez is rendben volt. Hó ❄ fehér törölközők is ott voltak már a mosdó szélére téve egymásra. A szoba, ahol leszünk az pedig tágas táncolni is lehet annyi hely van nagy francia ágy és két fekete fotel van ahová nyugodtan letudjuk tenni ruháinkat.
  • Lány külseje:

    Külsejéről a képek nem hazudnak egyedül a haja rövidebb, mert póthaj van a képein. Egy színes testre feszülős ruhában fogadott alatta pedig semmi nem volt kilátszott a formás kemény popsija. Formás kemény cicijei vannak, de az egész teste igen formás nőies. Tökéletes alakja van látszik rajta, hogy törődik magával és a testével. Szép puncija is van mellesleg, amivel élvezet volt foglalkozni. De erről majd lejjebb.
  • Action:

    Mivel pontosan érkeztem, így azonnal mehettem egy telefonhívás után megkapva a még szükséges infót. A lakásba lépve puszikat kaptam a bemutatkozás után. Megbeszéltük a részleteket a szobában. Levetkőztem és fürdőszobába tettem látogatást, ahol rendbe tettem magamat. Szájvizet is használtam.

    A szobába visszatérve. Simogatással és csókkal kezdtük el ezt az egy órát. Kis idő múlva az ágyon találtuk magunkat. Fergeteges franciát kaptam kezdésnek. A csókja is isteni volt, de a franciája se utolsó a sorban. Mindig kérdezte, hogy szeretném nyuszikám ez annyira jól esett szinte szóhoz se jutottam csak élveztem a helyzetet.

    Nem csak ezért mentem, hogy nekem jó legyen. Így kértem cseréljünk helyet. Szája be nem állt, de engem ez cseppet se zavart. Mindig azt nézte, hogy nekem jó legyen ez is nagyon jól eső érzésekkel töltött el. Ismét csókkal folytattuk, ami, mint írtam isteni következtek a formás és kemény cicik bimbók is szikla kemények lettek nyelvem hatására.

    Tovább puszilva finom testét a puncijához is értem itt hosszasan elidőztem élvezet volt kényeztetni testét tetőtől talpig minden porcikája finom volt. Miközben ujjammal is dolgoztam nem csak a nyelvemmel még az ciciket is simogattam felváltva hol a punciban volt az ujjam hol pedig az ciciket simogattam. El is jött a várt pillanat egy orgazmus formájában beleremegve élvezett el.

    Visszaadtam testemet neki csináljon vele, amit akar. Lara a pajtimra bukott meg is dicsérte, hogy milyen kemény egy percre se lankad. Míg ő franciázott addig én a cicijeit és a popsiját simogattam, mert úgy helyezkedett, hogy hozzáférjek én is. Mivel szerettem volna még egy kicsit foglalkozni puncijával szóltam Larának, hogy nem folytatnánk-e kölcsönösen.

    Mondta ismét, hogy mondjam, hogy csináljuk. Már hatvankilences pózban is voltunk. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy milyen finom volt a punciját nyalni, de még a popsijába is bele-bele nyaltam. Isteni volt eddig minden. Eljött a pajtim ideje is.

    Felgumizást kértem, amit se perc alatt fel is húzott, ha már szemben volt velem akkor így kértem, hogy üljön bele kemény pajtimba. Ütemesen mozgott fáradhatatlanul láttam Larán, hogy élvezi. Én pedig a formás cicikben gyönyörködhettem és tipi tapogattam őket. Ismételte magát, hogy milyen jó kemény a pajtim.

    Póz cserét javasoltam és missziben folytattuk itt rövidebb csókokat is váltottunk, de még mindig isteni volt. Éreztem most már, hogy közeleg a vég részemre így kutyus pózra váltottunk itt is adtunk az élvezeteknek csattogósan, csak itt már nem sokáig élvezhettem ki a popsija látványát, mert bekövetkezett az amiért jöttem kölcsönösen sikerült elélveznünk.

    Előbújva szépséges puncijából eltávolította gumit nedves törlőt adott, hogy megtisztítsam magamat. A végén megkínált különleges nasival és üdítővel közben beszélgettünk egy keveset, de mivel az idő véges így tusolás után felöltöztem és a távozás útjára léptem. Go Home. Csók
  • Elszámolás:

    Nekem nem kellettek extrák, mert maga volt az extra Lara. Minden kérésemet leste és teljesítette is semmi nyafogás nem volt. A virágszálait pedig távozásom előtt tettem le a neki vitt nasija alácsúsztatva. Korrekt volt mindenben.
  • Összkép:

    Köszönöm szépen a vendéglátást, én istenein éreztem magam nálad. Maradj ilyen vidám pozitív minden téren. Köszönöm szépen a nasit és az üdítőt is. Csókollak. 😘
Happy Massage